reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

jestem ale dalej bez humoru [mimo długiego spaceru z Liczką], więc smęcic nie będę tylko ładnie się przywitam popoludniowo i obiecam, że wieczorem juz w lepszym nastroju postaram się wrócic i wszystko nadrobic :*

reklama
Dorisiu, oby Twoje zyczenia się spełniły! Nie wyobrażam sobie teraz rodzić bez... Waszego wsparcia :-) A imię? Będzie Wojtuś i kropka. Teraz ja wybieram :-) Ginka mam we wtorek to napiszę co tam wypatrzył.

Makucku, sciskam :* i poprawy humorku życzę!

hejka laski ja na chwilkę, mam labę jutro bo moja Olcia coś chora i wzięłam L4, ma gorączkę 40c i nie wiem co jej jest, pewno się coś wykluje, jutro mam mocz jej zbadać.

Wieczorem postaram się nadrobić

PAOLCIA ja mam czas od rana, bo ja po prostu nic nie robię. nienawidzę sprzątania, gotowania itp domowych czynności. brrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
witaj w klubie:))

DORISKU cieszy mnie bardzo to co odnośnie J. napisałaś. Oby tak już pozostało i żebyście najszęśliwszą rodzinką pod słońcem byli! A teściowa? ech też nie lubię takich niespodzianek. Mój dom - moje porządki i nikomu nic do tego ;-)
ROXI ooo nocka przespana i to cała calusieńka? nieee no Ptyś na medal zasługuje widzę! super.
KROMA oby Oli nic powaznego nie było. Zdrówka dla niej i sił dla Ciebie.
DOBRANOCKA ale ten czas leci. To juz u Was 31tc. czyli poród zbliża się wielkimi krokami. Kciuki będziemy oczywiście bardzo mocno trzymać. Kurcze jak sobie pomyślałam, że nidługo będziesz taka kruszynkę w ramionach trzymała to Ci pozazdrościłam [chociaż do robienia takowej mi daleko jeszcze] :zawstydzona/y:

zabujcie mnie, bo nie wiem co jeszcze. Alicja od 18.15 śpi :szok: no ale cóz się dziwić skoro w dzień tylko 10min. spała :-( teraz tylko psychicznie musze się na dużą ilość nocnych pobudek przygotować, gdyż nawet kolacji porządnej zjeśc nie chciała,...

[edit]

i co? i że jak ja jestem to tu nikogo nie ma? :( zdążyłam już dwa drinki wypić [malibu+mleko+bita smietana] więc cośtam mi w głowie szumieć zaczyna. D. pisze mgr więc samotny wieczór przed kompem się zapowiada.

Ostatnia edycja:
dzięki laski moja Olka pokłada się biedna, jak ja nie lubię jak dzieci chorują, a na dodatek mam dzisiaj jakieś doły, albo bardziej kryzys typu przerażenie, naoglądałam się ID wczoraj i tam było o morderczych parach i zabójstwach dzieci i jeszcze o 10 latce co zabijała 3 latki i mam głupie myśli, ciągle sprawdzam czy drzwi są zamknięte a na zajęciach myślałam co by było gdyby moim dzieciom ktoś coś zrobił.

makuc może ja dam radę posiedzieć dziś na kompie

MAKUC Ty nie możesz być ze mną w jednym klubie, bo Ty bardziej lubisz porządki niż ja skoro przeszkadza Ci jak ktoś Ci sprząta ;-) mi mógłby nawet co dzień ktoś inny sprzątać :-)

pije browar, ściągam pranie, wieszam nowe i idę spać, bo w nocy czeka mnie walka. postanowiłam jednak walczyć z tym przychodzeniem spać do mnie :baffled:
aż się boję co będzie :oo::oo::oo::oo::oo:
ale dzisiaj jest dobry dzień, bo mały dużo zjadł w ciągu dnia (przed chwilą wypił mleka z 300ml wody z kaszką i wypiłby myślę nawet więcej...), więc z głodu się budzić nie będzie
KROMA zdrowia dla Oli!

Makuc to Ty masz szczęście,że tak szybko poszła lulać, mój lata po dywanie i robi porządek mamie hehe wszystkim sie bawi tylko nie zabawkami dla niego i tak np leżą klucze, szczotka podarty katalog,tłuczek,kubek na wodę do żelazka:))

KROMA mam nadzieję, że posiedzisz:) a takich "filmow" to Ty może lepiej nie oglądaj, bo chyba podatna na takie historie jesteś? ja wiem, że zaraz podobnie jak Ty bym shiza miała, więc jak widze, że się opowieśc o jakis mordach/ tragediach itp. szykuje to nie oglądam/ nie słucham. Zreszta u nas w domu TV to raczej jako element dekoracji stoi a nie rzecz codziennej potrzeby;)
NAT wiesz, jakby to była sprzątaczka to ok ale mamy/ tesciowej jako ogarniających mój bajzel nie zniesę ;-) powodzenia w walce. I pamiętaj: konsekwensja, konsekwencja, konsekwencja i....stalowe nerwy. wiem cos o tym niestety.
KASIS padła tylko dlatego, że w dzień nie spala. odnośnie zabawek to u nas podobnie. Najlepsze jest dewastowanie gazet [moich oczywiście], wspinanie na wszyskto co sie da i ganienie za psem... a szczeniaczek uczniaczek w kącie leży i czeka na swoja kolej :laugh2:

[edit]

idę po jeszcze jednego drinka. Aaaa co:)

Ostatnia edycja:
reklama
KASIS mój już śpi minimum 30 minut
MAKUC mi nie nerwy puszczają tylko serce pęka.
a sprzątać u mnie może dosłownie każdy byle nie ja. ja szczerze nienawidzę sprzątania. chyba nie ma drugiej takiej osoby jak ja :-)

Do góry