reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Emiś super że wyjazd sie udał :-) no i spotkanie z Sheeney - super! :-)

Iduś Ty sie zebolkami nie przejmuj! ja bym wolała żeby moja Iś była bezzębna, chętnie oddam, albo chociaż podziele sie jej zębolkami z Misią :tak: kurcze Iś ma takie dziwne akcje, że podchodzi gada do mnie, gada i nagle cap! za udo i mnie gryzie :szok:

kasiu wszystkiego naj, naj, naj!!!!

reklama
ALICJA bo Isia ci mowi: uwaga mamuska bo ci zebole wbije za chwile:)))) a ty nic nei rozumiesz no.... a co do jazdy o przetermionawne rzeczy to zawsze mam wielki ryj, bo kiedys w Leader Price kupowalam jogurty, 12 sztuk w opakowaniu, patrze przy kasie a data wychodzi tak jakby jutro!!!!! czy ktos zje 12 jogurtow w jeden dzien???jak zajarzylam to zwrocilam uwage w kasie na to i nei wzielam ich. sama pracuje w handlu i wiem jak u nas wyglada wizyta audytu i kontrole ogolnie wiec dziwie ze sie ze idioci nie boja sie o wlasne skorki. w moim sklepie tu gdzie pracuje audyt poza kilkoma warzywami gdzies przygniecionymi od spodu nie znalazl zadnej daty ktora przeszla lub konczy sie jutro tak pilnujemy. a wtedy w carrefourze zdjelam 7 paczek tych buleczek z polki!!! wszystko po terminie. ktos kto nei kontroluje dat a potem naje sie takich rzeczy to sorry ale za 1 euro ma wyladowac w szpitalu bo buleczki zjadl przeterminowane w ktorych sa jajka przeciez???

Na początek Dziulka gratuluję ponad 3000 postów:-D
Agusia dzisiaj bardzo ładnie spała w nocy mimo 1 pobudki i wstała o 8:30. teraz się bawi ale nie wiem jak długo więc musze pisać szybko:-D co do chrztu ja podobnie jak Nat cieszę się, ze Aga dostała łańcuszek. Mi np bardzo przykro, że nie mam swojego tzn nie wiem co się z nim stało i nie mogę go nosić. mnie czeka to co ciebie Ida bo za 2 tyg ma chrzest córeczka mojej siostry i mam być właśnie chrzestną. napewno nie kupię nic drogiego ani nie dam kasy bo nas poprostu na to nie stać ale rozmawiałam z nią mniej więcej co kupić. pomyślę jeszcze nad prezentem ale jak nic nie wymyślę na moje możliwości finansowe to kupię tylko to o co prosiła. no trudno... coś się chmurzy więc nie wiem czy zdążymy na spacer iść przed deszczem bo jeszcze jem śniadanie a Agusia jest dawno po swoim.

hejka
dzisiaj pospaliśmy do 8 więc mamuśka szczęśliwa bo się wyspała:-)poza tym powoli powracam do świata żywych...bóle @ ustąpiły (uffff)
więc jestem pełna energii:-)w planach dzisiaj cd robienia albumu (to jak syncio pozwoli),pranie,stopniowe odgruzowanie chałpy przed sobotnimi chrzcinami,przygotowanie listy menu i to chyba tyle (kurcze powinnam jeszcze zacząć się uczyć do wrześniowej poprawki ale to już po weekendzie)
Kasia wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO:-)
Makucku,Nat,Kania humorku życzę:*
Roxannko we ar ju????:-)
Efuś zakop szybciorem te dołki i wracaj do nas!!!:-)
Dziulka jak to mówisz:męża patelnią i chłopina wstanie:-)
Alicja życzę dzisiaj równie fajnego dnia:-)
Sarisko ja tam się nie dziwie żeś przerażona...to przecież nic miłego zobaczyć teściów:-D

cd.nastąpi jak zrobię sobie kolejną kaffkę i zrobię fryz (czytać:zwiąże w kucyka coby mi nie przeszkadzały)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej, chyba czeka mnie odstawienie na dwa tygodnie, u tesciow jest bluecoonect i bb ledwo chodzi na tym, juz chyba z 5 raz siadam by cos podczytac i sie nie da. bbuuuuuu..

u nas urlop zaczal sie zle, goraczka mlodego 39,8 i panika bo nigdy nie byl jescze chory, mega marudzenia i wogole foch na wszytsko, na szczescie byla to tylko trzydniowka, teraz jest caly w korpakach, ale marudny dalej, teski za tata, bo on urlopu nie ma, ja mma dola, ze spedzamy go oddzielnie, ogolnie to tylko pogoda super i jeszcze nie mam was jak podczytywac i mi smutno.....

Kasia33 to rzeczywiście trzeba zrobić grandę. Ja też sprawdzam terminy ważności prawie na wszystkim bo wielokrotnie się nacięłam zwłaszcza na jogurtach.
Alicja super, że możecie ten czas tak aktywnie spędzać :-) Córcia pewnie wniebowzięta :-) a co do gryzienia niestety u mnie to samo, tyle że stanie między moimi kolanami i coś się przymila a za chwilę cap mamę w kolanko :-(
Elwirka cieszę się że nocka dziś cudnie przespana przez Oliwkę :-)
Efa dołki zakopujemy jak najszybciej, przecież wiesz że my jesteśmy lekarstwem na całe zło. Chcesz się dołować, dołuj się z Nami, nie sama :-)
Mamaagusi ja już Ci pisałam Ty masz w domu Aniołka i w dodatku śpioszka heh :-) fajnie że siostra potrafi zrozumieć :-) myślę że u mnie byłoby podobnie, ja jestem zdania że jak się idzie na jakąś uroczystość, ślub, chrzest daje się tyle ile może a nie tyle ile trzeba bo inni tak dają :-) tak samo z prezentami ale to tylko moje zdanie, inne oczywiście szanuję:-)
Rysia ja podobnie jak Ty codziennie robię taką samą fryzurę (nawet jak ścinałam teraz włosy to mówiłam fryzjerce że do takiej długości by w kucyk związać). Cieszę się że boleści @ ustąpiły, oby nie wracały. Poprawka nie zając :-) a chrzest ważniejszy, ustaliłaś już to drugie danie?
Margerrita przykro mi że Patryka dorwała 3-dniówka, ale teraz będzie miał to już za sobą, kropki zejdą szybko :-) szkoda że nie możecie urlopu spędzić we Trójkę :-( Tulam mocno :***, trzymajcie się zdrowo Oboje :-)
Roxannka odmeldować się koniecznie !!!
Doris a gdzie Ty się podziewasz? Miałaś z rana Nas zasypać informacjami co u Ciebie :-)

Ostatnia edycja:
Kania z tym aniołkiem to ty nie przesadzaj:-p właśnie mieszkanie demoluje i co chwilę próbuje wyjeść świnkom jedzenie ewentualnie siano a jak teraz ją na drzemkę za godzinkę położę to chyba będę sprzątać z godzinę po niej. Agusia ładnie śpi w nocy ale za to w dzień nie chce ale z dwojga wolę to że śpi w nocy:-D o kurcze zapomniałam prosiakom dać śniadanie:szok:

Mamaagusi widzę że Twoja Aga gustuje w podobnych smakołykach jak moja, królikowi zabiera jedzenie, wyjmuje poidło. Siana jeszcze nie próbowała ale wszystko przed nią :-) Aga dba o to żebyś się nie nudziła jak Ona będzie sobie smacznie drzemać :-) myślisz że u mnie jest porządek? mam aż dwa pokoje a w każdym coś porozwalane... oj w ciąży to bym pewnie się tym denerwowała a teraz jak się bawi i rozwala wszystko to musiałam wrzucić na luz bo bym nie nadążyła ze sprzątaniem (pedantka ze mnie straszna)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry