reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Heloo :)

Sariska kochana dziękuję Ci bardzo za życzenia:happy:, kurde jak ten czas leci starowinka się robię hi,hi.

U nas nocka oki, jedna pobudka nad ranem, bo dyduś wypadł.

Co do prezentu na chrzest to u nas też kupują ostatnio koleżanki bransoletki z blaszką. Ale do mnie jakoś nie przemawia małe dziecko ze złotem na ręku. Mój Paweł to pewnie by to pożarł odrazu. Córka dostała pierścionek, to już całkowity bezsens bo teraz może go sobie co najwyżej na paznokcia nałożyć.

A mój synek najbardziej z prezentów był i jest zadowolony ze szczeniaczka uczniaczka :-)

reklama
Kasia33 sto lat :-) naj naj najlepszego :-)
Sarisa czemu przerażona???
Natolin wierz mi że podobne odczucia mam jak Ty, i nie tylko poród powstrzymuje mnie przed decyzją o kolejnym dziecku.

witam porannie i jestem zla jak jasna cholera.... malz mial wstac dzisiaj jak mloda sie zbudzi to skubaniec ogladal do 3h rano filmy!!!!!! a teraz spi!!!!!!!! jak sie wsciekne to wejde tam razem z drzwiami za chwile!!!!!!!!!!!! co za debilizm!!!!!!!!! zeby to cos sensownego jeszcze a to cos o jakis rycerzach, walkach itp. no tak zapomnialam.... facet ma co z rycerza: zakuty leb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak wogole to nocka przespana cala poza faktem ze o 3h wpadlam do salonu bo zdziwilam sie ze chlopa w wyrze nie ma. normalnie nienawidze takiej glupoty zeby tv byla wazniejsza niz sen!!!!!!!
u nas kolejny dzien upalu a ja wczoraj wieczorem jak zeszlam z kompa to ryczalam i wyzywalam na czym swiat stoi ze musze wracac do tej posranej roboty. normalnie powinna tam bomba pizdnac -oczywiscie jak mnie nie ma w srodku!

moje dziecko wlasnie oglada ksiazeczke i "czyta" na glos a ja zaraz sie poleje:)))))))

ale jaja!!!!!!!!!! dzisiaj nie ma nikogo "suwaczkowego"!!!!!!!!!!! szok:))))))))))

moje dziecko napierdziela ciezka grzechotka o slimaka ze oszalec idzie i piszczy przy tym wiec mam nadzieje ze tatus wstanie zanim go wiadrem wody potraktuje!

NAT, nie bylo Lady, nie bylo SUGAR, STRIP, oraz bardzo wielu innych....

Wiecie co kupiłam wczoraj Pawciowi chrupki kukurydziane i właśnie mnie brat oświecił, że przeterminowane są. Mam nadzieję, że nic Pawełkowi nie będzie. Zaraz pójdę do tego sklepu porządek zrobić wrrrrr.

Alicja super, że milutki dzionek z mężykiem spędziłaś :-) Wspinanie się po skałkach to Wasza pasja?

mojego męża bardziej :-) a ja lubie z nim spędzać czas więc sie doczepiłam :-p

E-lona ja tego lejka wcześniej nie widziałam :-D masakra :szok: kto czegoś takiego używa :baffled:
a odnośnie opiekunki - mam nadzieje ze trafi Wam sie ktoś fajny :tak:

kasis
kciukaski zaciśnięte ;-)

odnośnie pamiątek chrzcielnych to niekoniecznie jestem za pamiątkami typu obrazki i inne rzeczy do postawienia/powieszenia bo często trafiają do szuflady albo sie kurzą. Chociaz wiadomo że wszystko zalezy od podejścia osoby zainteresowanej ;-) my dostaliśmy miniaturowe portrety królów polskich czyli pieniążki. Za nie kupiliśmy troche zabawek Isi , wydaliśmy też na jej zdrówko - szczepionke na pneumo :tak:

dziuluś miłego dnia w pracy :*

Maquc, nat tulam smutaski :****

sariska współczuje pobudki :*

U nas od paru dni pobudka przed 6.00, mleko i sen/zabawa, tak więc ostatecznie zwlekam sie z łóżka ok 8.00 więc jestem/śmy baaardzo zadowoleni ;-) kurcze, niech to sie utrzyma bo to wstawanie o 5.00 mnie dobijało :szok:

my teraz maksymalnie staramy sie wykorzystać czas razem :tak: cały poniedziałek lataliśmy po zamkach i skałkach, zmachałam sie jak głupia ale było suuuper!!! wczoraj pojechaliśmy do dziadków na działkę ( jakiś praprapra dziadek miał wielki kawał ziemi pod lasem. Rozdzielił je pośród swoich dzieci i teraz stoi tam szereg domków letniskowych - cała dalsza i bliższa rodzinka, jakieś 12 domków ;-) ) gdzie Iś zebrała tyle ochów i achów od rodziny że pewnie już do reszy nam w piórka obrosła :-p do tego psy, koty, króliki - tyle sierści do wyrwania - była zachwycona :-D ;-) :-p dziś też spróbujemy sie gdzieś wyrwać ;-)

Wiecie co kupiłam wczoraj Pawciowi chrupki kukurydziane i właśnie mnie brat oświecił, że przeterminowane są. Mam nadzieję, że nic Pawełkowi nie będzie. Zaraz pójdę do tego sklepu porządek zrobić wrrrrr.

ja zawsze patrze na daty nawet konserw, ryzu mimo ze sa dlugie. raz w carreforze zlapalam przeterminowane buleczki maslane i chwile potem znalazlam soik dzemu splesnialego az zielony i stal na czele jako pierwszy -ktos odkrecil bo data byla dobra ale pieron wie ile to stalo juz po bo takiej plesni ww dzemie jeszcze nei widzialam. zrobilam taka haje ze chyba caly sklep mnie slyszal a baba -jakas kierwoniczka do mnie ze im antyreklame robie ze tak krzycze, zapytalam czy chce wyleciec z roboty teraz za ten tekst czy mam ja podac do sadu konsumenckiego razem z kierownictwem carrefoura bo drzec sie bede zeby ludzi przestrzec ktorzy wydaja w diably forsy na zarcie przeciez. zaraz przejrzeli wszystkie daty w dzemach i buleczkach bo wlasnie tego sobie zazyczylam !!! ( 5 osob przylecialo z kierownictwa bo zazadalam przelozonych tych co wykladaja towary). juz tam nie jezdze, tylko do innego carrefoura.

reklama
Do góry