reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

tak laski miałam dzisiaj o emocjach i 8 godz. pierdusiania jakie są, jak je nazywać i jak je wyrażać.

Alicja- wszystkiego naj z okazji waszej rocznicy.

Dobranocka- ja też stawiałam na chłopaka, bo parka musi być, super, jaja są.

Natolin, Mila
- gratulacje suwaczkowe

e-lona- jakimś tanim proszku.

reklama
dziewczyny z góry przyznaję się, że nie pokikałam "dziękuję" pod tym co chciałam, gdyż jestem poza domem i net działa mi tak jakby chciał, a nie mógł i ciągle się wylogowuje ze strony, co doprowadza mnie do frustracji
ELWIRKA mój też nie chce nawet 5 minut siedzieć w łóżeczku, a kiedyś tak ładnie się sam bawił. puszczam go na podłogę, ale jest trudno i jestem zmęczona :-(
bo trzeba na wszystko uważać...
ALICJA gratki rocznicowe!!
HAPPYBETTI mój też jest samodzielny i za rączkę nie, ale ja to nawet nie próbuję, bo wg mnie to dobre nie jest, będzie umiał to pójdzie sam
HAPPYBETTI, ELWIRKA, MALA MI, ALICJA, SARISA, DZIULKA, MAKUC, DOBRANOCKA, MILA, KANIA, RYSIA, EMILIAB, USKA, MAMAAGUSI, ROXANNKA, KROMA dzięuję kochane za pamięć!
MILA gratki dla Was!!!
MALA MI bo on poprostu wszystkie książi zrzuca, talerze z szafek wyciąga, wszędzie włazi, otwiera wszystkie szuflady i w ogóle wymienić mogłabym długo. żadna zabawka go już nie obchodzi. czasem nie mam siły.
ja do bloga nie zajrzałam, bo się boję
DORIS dobrze, że już OK
CZARODZIEJKA współczuję synusiowi Twojemu :-(
DOBRANOCKA ależ się cieszę, że będziesz miała synka :p
EMILIAB powodzenia w szukaniu pracy
wiem, że pobierznie, ale nie mam siły, idę spać, dobranoc :-)

MAŁA_MI własnie w tym problem, że nie mgr tylko czytaniem jakis durnot w necie... br. Faceci sa dziwni czasami.
DOBRANOCKA :****
ooo i NAT jest:) a Ty gdzie się podziewasz jak nie w domu? pusto mi bez Twoich postów.
E-LONA pomysł z tym nagraniem mnie powalił. Ale hehe mało brakuje i tak zrobię. Skoro nie chce sluchac mnie na zywo to może w innej formie da radę ;-)
ROXI kalafiorowa? a wiesz, że ja nigdy takowej nie jadłam? ooo i Ty tez tyle kg. poprzez karmienie straciłas? nie wiedziałam :happy2: co do przedstawienia to widocznie żabki do najukochańszych zwierzakow Patryka należec nie będą :-p mam nadzieję, że nockę spokojną mieć będziesz.
SARISKA jaka sukienka?

Ostatnia edycja:
haloł
wybyłam z domku zakupić sukienkę coby w sobotę na weselu we Wrocku jakoś wyglądać(ale nie jestem zadowolona :-(. M. jest hmmm.........)
Dobranocka wiedziałam i czułam, że to chłopak. Jak za drugim razem powiedzieli, że dziewczynka to nadal tak sobie myślałam, że chłopak będzie.
Efa kurcze to nie dobrze, że jednak taryczca nie jest okejos.
Mamaugsi tulam
E-lona mniam mniam

cóż jeszcze...................muszę znikać, bo musimy obgadać co i jak z wakacjami naszymi. miłej nocki
maKUC jak przeczytałam o trajkotaniu padłam ;-)

Ostatnia edycja:
E-lona naleśnior wygląda pyszmienicie!:-) Smakowały rodzince?
kroma współczuję tego prania mózgu. Czyli teraz jesteś specem od emocji!:-D
natolin no właśnie a Ty gdzie teraz przebywasz? Rozumiem Cię z tym że masz już czasem dość, mój Łukasz zachowuje się tak samo. Wszędzie wsadzi te swoje rączki, głowę. Wszystko musi dotknąć. A jak czasem mu coś zabiorę ,czym nie chce żeby się bawił to on mi potrafi taką złość okazać że strach się bać:baffled:. Dzisiaj np wepchał się pod krzesło w kuchni i to tak że wyjść spod niego nie potrafił i tak się rozpłakał że 15 minut musiałam go uspokajać:-(.
makuc kiedyś jak się tak bardzo wkurzyłam na G. że mnie zlewał i ważniejszy był komp to mu go po prostu wyłączyłam, oczywiście się wielce oburzył ale chyba do niego dotarło że jestem nieźle wściekła. No ale muszę przyznać że ostatnimi czasy jakoś mniej poświęca czasu kompowi, sprawdzi te swoje ulubione stronki, pogra na chwilę i jest dla nas, dla mnie.
sarisa pokażesz się nam w sukience? mam nadzieję!

MAŁA_MI może dotarło do niego, że nie komputer ale Ty i Łukaszek jesteście wazniejsi? zastanawia mnie kiedy D. to zrozumie w końcu... a z tym włażeniem gdzie się da to u nas podobnie. Oszaleć można momentami. Aliczka w najmniejsza szpare wejśc próbuje nie patrząc na konsekwencje, więc 80% takich akcji jej nerwami i lamentem sie kończy.

reklama
Bry wieczór...

Oliwka dziś miała problem z wieczornym zaśnięciem ale dałam radę, dzień minął na refleksjach...
Popołudniu obiadek, drzemka, spacerek i zabawa do kąpieli, teraz jest już po pierwszej pobudce czyli nocka zapowiada się ciekawie.

Roxannka uuu współczuję, mam nadzieję, że Patrykowi szybko się ząbki przebiją, zupa kalafiorowa wow teraz Ty błyszczysz :-) z Oliwką się dogadałyśmy po jej spacerku, ja już byłam po pracy więc swobodnie mogłyśmy pogadać w cztery oczy bez stresu i ciśnienia:-)
Mila to faktycznie straszne przeżycie dla tych rodziów, 800 to maliznotka, oby wszystko się u nich ułożyło.
Makuc teraz Twój chciał błysnąć? pewnie mu na ambicję wjechałaś haha, Oliwka też lubi mamę siepnąć z kolanko ząbkami. Praca mgr na ukończeniu? a tam właśnie mu potrajkocz :-) jak mu będziesz zamykać kompa tak jak Mała_mi albo ja to napewno poskutkuje :-)
Emiliab powodzenia w znalezieniu pracy :-)
Sarisa u Ciebie tłuszcz? gdzie chyba na uszach :-) pochwal się kiecką :-)
Uska78 współczuję nocki, mam nadzieję ze tej się wyśpisz chyba że planujesz jakieś przetwory :-)
Alicja, E-lona super, że spotkanko się udało mimo niesprzyjającej aury.
E-lona współczuję zalania i bolących nóg, odpocznij koniecznie.
CzarodziejkaM to faktycznue długoi Cię trzymało po piątkowej imprezce, przykro mi że Krzyś przeciął dziąsło, dobrze że to tylko tak się skończyło. Jeszcze na naukę przyjdzie czas, spokojnie nie wszystko naraz :-)
Kroma to na szkoleniu macie darmowe pranie mózgu?
Dobranocka wow, baba z jajami super :-) najważniejsze że wszystko jest dobrze :-) a to czy dziewczynka czy chłopak to mniej istotne :-) Malinki mniaaaaaaaaam :-)
Efa hmmm tak coś czułam że z tą tarczycą Twoją to tak nie do końca uzdrowienie całowite by było. Awantura o bułkę? hehe, niech już ten skok Was opuści, Ciebie też starsznie mało teraz na BB.
Mamaagusi współczuję, oby podróz minęła szybko i bez przeszkód. A jaki chlebek pieczesz? Wrzucałaś może przepis na kulinarny?
Elwirka, Mila super że się delektujecie ciszą, ja dosłownie robię to samo jak moje dziecko uśnie.
Natolin gdzież znów wybyłaś?
Listy dziś nie podpisała na pewno Ida

Do góry