reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida sukienka jak by tu powiedzieć hmm cód, miód i orzeszki suuupeerrr.

Roxannka wybierzemy się jak małż urlop dostanie, wrzesień a może sierpień jeszcze. Nakręcam go jeszcze na Zakopane pod koniec sierpnia coby Kraka nawiedzić :)

reklama
MAKUC, ale ja chyba jakoś przegapiłam sprawę i nie doczytałam co w tym pudełku?
a i współczuję jeśli taka pogoda Was zastanie na wyjeździe :-( człowiek sobie wyjeżdża, chce wypocząć, a tu takie coś...
SHEENEY zazdroszczę tego upału

czarodziejka, słoneczka niestety do ciebie nie prześle bo u mnie też go nie ma :( ale przynajmniej nie pada, więc i od ciebie przeganiam deszczowe chmury ;)

kasia, no to powodzenia w namawianiu męża ;) A te centrum kopernika napewno warto odwiedzić, teraz jeszcze otworzyli ogród dodatkowo do zwiedzania :)

NAT ze dwa dni temu kurier przytargal mi wielkie pudło. w srodku było coś na kształt materaca wypełnione takimi kulkami jak worki sako. Miękkie, wygodne i dopasowujace się do ksztaltu ciala ;-) byłam zdziwiona co to, tym bardziej, że nadawca byl z germanii [firma, której nawet w necie zlokalizowac nie potrafiłam]. Okazało się, że z tego portalu grupon.pl pomylili cos tam i 90 przypadkowych osowb z PL takie niespodziewajki dostało [a miało to do ludzi we FR dotrzeć]. prosili mailem o nieodbieranie przesyłki i zwrot na ich koszt ale zanim maila przeczytałam to zdążyłam to juz odebrac, rozpakowac i wypróbowac. Odpisałam im więc co i jak i do tej pory odpowiedzi niet. A takie "cudo" ponad 400zł jest warte, więc hmmm...
z ta pogoda to masakra jakaś. Jest dokladnie tak jak piszesz. Człowiek chce wyjechac, odpocząc, pospacerować a przez ciągły deszcz jest uziemiony :crazy:

Ostatnia edycja:
Dziękuje ślicznie za życzonka suwaczkowe:-)

happy
ja Cie podziwiam za tego posta o 3.26. O tej godzinie to ja marzę tylko o spaniu:) nocki nie zazdroszczę, oby dziś było lepiej. Miłych urodzinek:))
natolin u nas dziś też leje do rana i tak ma być cały dzień:///
czarodziejka, kasia nocka super:)) u nas dwie pobudki i od 6 na nogach://
Roxannka czyli jednak Patryś nie dał mamie pospać:/// a ja smurfy też uwielbiam, szkoda ze u nas takiej parady nie będzie:((
makuc no super, że udało się i Tobie pospać:)
czarodziejka:-D:-D no jakbym mojego T widziała:))
Kania współczuję kiepskiej nocy i dużo siły życzę na resztę dnia:**
Ida i Ty bidulko nockę kiepawą miałas:*** a sukienusia ekstra, oj będziesz się panom w oczy rzucać;-)

U nas nocka w miarę, z dwoma krótkimi pobudkami więc do przeżycia:)
Właśnie wróciliśmy z miasta i Werka już padła w wózku więc ją szybciutko do łóżeczka przełożyłam bo leje deszcze więc ze spacerku nici a po południu rodzice przyjadą i siostrzyczka z 1,5 rocznym synkiem więc będzie wesoło:))

Miłego dzioneczka kochane:)))

Ika miłego popołudnia z rodzinką :-)

A moje dziecko nadal spi,tak jak nie mógł zasnąć tak teraz śpi już ponad 2,5 godziny.NIe pamiętam kiedy ostatnio tak długo pospał:-)A ja nadal pełny relax :cool2:

makuc- to ci niespodzianka, a tak na marginesie to grupon ostatnio często się myli, ja czytałam że nie sprawdzili jakiejś szkoły i sprzedali jakieś kursy językowe, a firma okazała się fikcją, ktoś tam nie kompetentny siedzi. A ty masz prezent.
Hapyy- pakuj się, ja bym też się spakowała i gdzieś pojechała.

wiecie co miałam na rękach taką 6 tyg. niunię i zachciało mi się dzieci

No,ja już silna,zwarta,gotowa,na brata czekam:).Pareo się,oczywiście ,nie znalazło-pewnie "wypłynie" jesienią;/...
Kroma-przypomniałaś mi,jak to mi się Maksio urodził ,no i moja jedna koleżanka (już miała dwójkę dzieci) tak się nim zachwycała,a potem nagle mówi do mnie "Nie,weź go ode mnie,ja nie mogę tak myśleć,ja muszę w sobie nienawiść do dzieci wzbudzać":-D

reklama
moje dziecko tez dzisiaj popsute....a ostatnio ma fajna zabawe wyzzycania za lozeczko wszystkiego...................
wszystkim niewyspanym mama wspolczuje nocek i zycze naprawy dzieci
roxanka i jak wybierasz sie na parade smerfów
dziulka udanych zakupów
happy miłych urodzinek
kroma to musisz z mężem postarać sie o taka tylko ze swoja:-)

Do góry