ELWIRKA 25
Mamuśka
happybeti caloroczny a my chcemy to ich mieszkanie i to mieli na nas zapisac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to teraz ja się pod tym co HAPPY napisała podpiszeno to Was zawiodłam niestety :-/
ja pisząc tego posta znowu coś namotałam i skasnęłam 3/4Makuc ja tam wolę nie myśleć ile razy zjadało mi moje wypociny przez własną głupotę. Albo ambitnie odświeżałam, albo mi kursor gdzieś najechał i kliknęłam. Ostatnio preferuję pisanie w wordzie. Jeśli nie zapomnę, to piszę. Ewentualnie robię to za drugim podejściem, po skasowaniu fragmentu.
Ty mnie lepiej nie strasz z tą @? bo ostatnio z każdej leci jak z krannu a u mnie dalej @ niet i tak się zastanawiam jak ona będzie wyglądala jak w końcu nadejdziekurde mi sie @ rozbujala tak ze leci ze mnie juz 3 dzien i to solidnie.... normalnie mam dosc....
a) MAQC na etatowa wróżkę BBmakuc, jednak przewidziałaś moją wieczorną obecność na forum ;-) wróźka czy codobrej nocki kochana :*
oj piffko szumi w głowie ... jutro cieżko bedzie wstać ;-)
A redbull był mały tylko ja wypiłam w zyciu ze 3
ja też przez sen lubie podyskutować, tylko na ogół w jakimś dziwnym języku i mąż się mnie boi![]()
to jeszcze ja do Waszego klubu nocnych dysputantów w sobie tylko znanym języku dołączę. Jakbysmy we 3 w nocy razem wylądowaly to dopiero by dyskusja na całego była. aaa je jeszcze lunatykowac potrafię, więc nic tylko spidzielac gdize pieprz rośnie trzebaA co do jezyka to ja tez jakos dziwnie.
a) net jest [ufff...] a jakby go nie bylo to na bank z laptopem po osiedlu bym popitalała w jego poszukiwaniuMakucku,egoistycznie zapytowywuję- a net u rodziców jest????
A jeszcze co do Twojej "chudości",to :
Primo- niejeden zazdrości Twojemu D. takiej zgrabnej laski
drugie primo- przeciez Ty karmisz piersią,do jasnej ciasnej!!!!Nie rozumie,palancina jedna,że to "wyciąga" z kobiety wszystko????Ja,jak karmiłam Tomira,to ważyłam 43 kg ,wołali na mnie "szkieletor" i do lekarza wysyłali.Oczywiście,wszystko było ok. i jak skończyłam karmić,to troszkę mi się przytyło z powrotem.Jak mozna byc tak tępym!!!!Sorry,że obrażam Twojego męża,ale czasem ręce opadają ...
....co to ja jeszcze miałam????
...aaaa,wiem- pytałyście,na ile m. wyjeżdża.No,dokładnie to sami nie wiemy,ale co najmniej 2 miesiące,a najprawdopodobniej 3 [....] ...a tak w ogóle to on coś nie może się zebrać- miał jechac wczoraj rano,potem po południu,potem dzis rano i...jeszcze jest- nie,żebym narzekała;-):-):-):-).No,ale kto by się dziwił?
zabierz naswitajcie
ja ubywam na cały dzień jadę leniuchować z dzieciakami do znajomych nad jezioro, chociaż pogoda nie taka coś na kąpanie.