reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Roxanka- Z Wawie mam rodzinę, przez Skypa też dają :)
no to zapraszam w odwiedziny do rodziny ;-) tylko w wawie pewnie terapia droższa :rofl2:

makuc, plosie mi tu nu nu nu nie robić bo siem oblaziem i zabiore zabawki i sobie pojdem :-p ja poprostu byłam szybsiejsza od sariska :cool2:
a że dwa makucie są na świecie to bym nie przypuszczała :szok::laugh2::rolleyes:

sarisa, z alkoholem mam tak samo, oj mogłam wypić mogłam ;-) a teraz wcale ochoty nie mam na jakieś większe ilości, jak sobie przypomne te uczucie dnia następnego to wcale za tym nie tęsknie :no2: no i też w ciąży naoglądałam się pijanych znajomych i jakiś teraz niesmak pozostał :sorry2:

sheeney, wow Tomuś już po schodach zasuwa, nieźle :-)

ladygab
, no mąż się nie popisał intelektem ;-) dobrze, że mu już niespodziewanke na powrót szykujesz :-p

concita, pomysł z prądem troche taki extremalny :rofl2: chociaż niektórym by się przydało :-):tak:

Mąż w jakimś kiepskim nastroju do domu wrócił, co raczej nie wróży miłego wieczoru :dry: i w dodatku będzie dzisiaj okupował kompa :-( chyba się dzisiaj potne mydłem z tęsknoty za wami buuu ...

Hej Wszystkim :-)

Wpadłam się pochwalić paroma newsami:
rano u gina na usg wyszła dziewczynka! A samo dziecko skoczyło wzrostowo (tydzień wiecej niz licząc od zapłodnienia, ktore wiem kiedy było) i jest wieksze o tydzień więcej niż powinno. No i bóle brzucha się wyjaśniły - dziecko próbowało się odwrócić, a że ja mam mały brzuch, to udawało mu się to tylko do pozycji poprzecznej (co czułam), i to z trudem. USG wykazało, że wreszcie się obróciło dzisiaj w nocy główką w dół - jupiiiiiiii! :-D Wiec już nie powinno tak się wiercić i pewnie bóle ustaną.

Po ginku byliśmy u mojej siostry z wizytą, potem u bliskiej koleżanki co ma miesięcznego Bruna, tez z wizytą, a potem - w galerii handlowej. Mąż w ramach zaległego prezentu urodzinowego (byliśmy na wyjeździe) kupił mi porządne okulary przeciwsłoneczne. Oczywiście przecenione, bo wyjściowej ceny (645zł) bym w życiu nie zapłaciła!!!!!! Ale za to sliczne :-)

Teraz zmeczona ale zadowolona zabieram się za tworzenie sushi (uwielbiam robić sushi! robię hurtowo, hehe) bo jutro przyjdzie nas odwiedzić mój bliski kolega, a że w porze obiadowej to sushi będzie akurat.

Ciekawe czy zdążę Was dzisiaj nadrobić...?

Witam po długiej nieobecności (mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie i choć trochę tęskniłyście);-)bardzo za Wami tęskniłam i nie jestem w stanie Was nadrobić ale melduje się że żyje i w miarę możliwości będę zaglądała częściej jak mi tylko naprawią neta na co czekam z niecierpliwością:-)
Dobranocka gratuluje dziewczynki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kroma toż Ty kupią traumę przeżywasz. Śmieszne to jest jak się czyta, ale Tobie do śmiechu nie było.
Paolcia, Sarisa to dajcie maila na PW to Wam wyślę. A czy działa? To takie z przymruzeniem oka, ale moze coś w tym jest. Dostałam to od qmpeli w wersji papierowej. Jest też instrukcja obsługi kobiet.
Makuc wysłane. A z wyjazdem masz rację. Jedź, odpocznij od wszystkiego.
Sarisa no już, nie dołuj się. Wszystkie doły a kysz.
Sheeney gratuluję synkowi takiego wyczynu.
Dobranocka to gratuluję. W końcu babo-chłopek zdecydował ujawnić się.
Ladygab niedobry mężulo. Może ustawiaj mu przed wyjściem z domu jakiś kompromitujący dzwonek, żeby szybko telefon odbierał.
Roxannka to może strzel mężowi focha to humor mu się poprawi :p
Rysia co tam u Ciebie? Jak się siostra czuje?

A moje dziecię miało dzisiaj mega długą drzemkę, bo od 14.00 do 17.30. Mam nadzieję, że w nocy ładnie będzie spać.

reklama
rysia, no tęskniłyśmy, jak nie jak tak :tak::-) jak twoje samopoczucie ?

e-lona, na focha to on musi sobie zasłużyć :cool2::rolleyes2:

dobranocka, dopóki się nie urodzi, jest jeszcze szansa ;-)

z mężem troszke lepiej, jak zjadł obiadek to troche mu humor wrócił ... jednak sprawdza się powiedzenie, że chłop głodny to chłop zły :rofl2:

Do góry