niestety nie w dobrej wierze, ale po prostu nie lubi odbierac telefonow, czasami nawet w domu tel dzwoni to tylka nie podniesie zeby odebrac.......
to moze jemu sekretarka potrzebna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety nie w dobrej wierze, ale po prostu nie lubi odbierac telefonow, czasami nawet w domu tel dzwoni to tylka nie podniesie zeby odebrac.......
ja mu dam sekretarki...ew pana sekretarke moze sobie zatrudnic, tylko musialby go w kieszeni nosic
no to zapraszam w odwiedziny do rodziny ;-) tylko w wawie pewnie terapia droższaRoxanka- Z Wawie mam rodzinę, przez Skypa też dają![]()
Może, ale chyba następnym razem :-)E-lonko, mój M. nadal twardo twierdzi że urodzi się chłopak...![]()