reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kroma,Makuc to lepiej nie pijcie, ja mogłam duzo %, ale odkąd w ciaży to się nie upiłam i wiecie co już się nie upije tak bardzo bardzo, bo jak widziałam moje psiapsiólki jak były po % to stwierdziłam, że nie chcę, zeby ktoś o mnie tak myślał jak ja wtedy myślalam hahahhaha i jakoś szczególnie mnie nie ciągnie ani do % ani fajków- na szczęście :-)

reklama
W przelocie ale musze sie pochwalic

Moje kochane dziecko weszlo samo po schodach na gore!! :szok:Babcia policzyla,ze to 16 stopni:szok:
I tak mu sie spodobalo,ze zrobil to juz razy!!O zgrozo :-D
Ale technike ma niesamowita!Az to zapisalam bo to wazne wydarzenie jest

SHEENEY gratki dla malego Tomka!
SARISKA jak trzeźwy na pijanego patrzy to rzeczywiście się dziwić zaczyna:)) ludzie po alkoholu głupieją.

właśnie kolezanka dzwonila, że stoi na przystanku i mojego sobowtóra widzi :szok:

Ostatnia edycja:
Sheeney właśnie do Ciebie miałam pisać :-). Cieszę się, że wizyta przechodzi spokojnie i ze jestes zadowolona :) super . A Tomcio jak wchodzi na czworaka czy na stojaco? gratki

edit: zmykam bo królewna wstała :-)

ladygab, kroma no to faktycznie nieźle z tymi dwu latkami :szok: i jak pomyślę, że też trzeba to będzie przechodzić to wrrrrrr.....Chociaż ja do kupy jestem przyzwyczajona :-D Julka bardzo często potrafi obkichać się po pachy więc skrobię :-D
Co do przeklinania, to ja troszku przeklinam :zawstydzona/y: nie przy Julce i nigdy do niej!!! Serce by mi pękło jakbym użyła brzydkiego słowa w stosunku do mojego aniołka! Kiedyś jak była mała to poryczałam się bo powiedziałam do niej "no przestań ryczeć" :-D a małż ze mnie się kulał :tak:
kroma, makuc na również mam słaba głowę! Ostatnio po 2 despe tańczyłam na balkonie :rofl2:

reklama
Do góry