reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam laski, dzieci nie dadzą pospać oj nie.

Happy- dobrze piszesz jeśli chodzi o Strip. Ja też miałam taki związek, gdzie facet nie szanował i mieszał z błotem, ale ja jestem silna emocjonalnie, może przez to, że całe życie musiałam sobie radzić z pewnymi sprawami i mnie tak umocniło. Ja szybko się pozbierałam i M poznałam rok później.

Ja mam dziś zły dzień, zawsze z łóżka wstaje lewą nogą bo mam taką pozycję ale dziś to prawdziwa lewa noga. Jeszcze młody coś chce znowu, maruda jedna, dobrze, że Olka spokojna.

reklama
Jestem i ja. Wczorajszy Alicjuszowy kryzys zazegnany :laugh2:
i UWAGA! doczekaliśmy się prawej, górnej jedynki!!! :))))

to teraz moge spokojnie siąć i wszystko ponadrabiać, bo nie marudera a Aniołka w domu mam [tymczasowo przynajmniej ;-)]

Bry... program działa więc od 6 praca wre, Oliwka odsypia nocne pobudki ale strasznie niespokojnie (płacze przez sen:-( )

Makuc gratuluję Alutce zębolka, w końcu...mam nadzieję, że mojej też niedługo wyjdą, dziś o 2 była mega histeria, nie zliczając pobudek ile było do 6 rano:-( poza tym mnie się śniło, że mi jakaś laska chciała uprowadzić Olwikę w parku...
Kroma współczuję wstania lewą nogą... ale mam nadzieję że jednak dzień będzie lepszy mimo marudki...
Happy kupcie kupcie aparacik, takie chwile trzeba uwieczniać, zwłaszcza że są ulotne :-) komputerowiec się zjawił?

Makucku- hurrra:-):-):-):happy:!!!!Cieszę się razem z Tobą- teraz wreszcie odetchniesz.U nas,niestety,zabawy w ciuciubabke zębową ciąg dalszy.Wczoraj znów wieczorem cyrki były- padła po 23:szok::no:!!!- my już ledwo wyrabialiśmy...I tak co drugi dzień- dzień spokoju,dzień histerii...
Kania- uuu,współczuje nocki...a komputerowiec zadzwonił,że jeszcze mu się nie udało:-(.Tym samym obudził Amelkę,która przejęczała te dwie godziny i teraz padła,żeby dospać.
Kroma- mam nadzieje,że w ciągu dnia będzie lepiej:tak: i "lewa noga" pójdzie w niepamięć.

Happy to u Nas podobnie, wieczorami albo histeria albo zaśnie, nocki jednak takie same cały czas... siwa już jestem:laugh2:
Trzeba było ładnie OPR komputerowca... ;-)

Madziks gratki dla Majeczki
Happy uwielbiam Twoje wypowiedzi. Aż się łezka w oczku zakręciła. Cieszę się, że tu z nami jesteś :-)
Makucku - gratulejszyn dla Aniołka :-)
E-lona skoro kochana grzebałaś w śmieciach po ten przepis to ja poproszę go wrzucić na kulinarny :-), bo na bank jest tego wart
Strip tulam kochana i myslę, że dla Was jedynym ratunkiem jest ta poradnia. I mam jeszcze pytanko? a jak tesc traktuje mame A.?? I czy oni nie widzą jak on Cię traktuje? godzą się na to? no bo skoro u nich mieszkacie to widzą jego zachowanie? I kochana przedewszytkim myśl o zabezpieczeniu Wojtusia i siebie to jest najważniejsze i żadne wyrachowanie.
Elwirka właśnie co ten twój małż nawyprawiał? nic się nie dzielisz?
O Nat,Roxanka wczoraj zawitały??
Ja nadal pytam gdzie IDA?? KOchana gdzieś Ty? dzis nawet o 7:00 rano o Tobie myślałam i o Twoich wypasionych postach:-)(brak ich i Ciebie tyż)
Czarodziejko a Ty może nabierz w wiadra neta? bo Ciebie też brak?
Doris się jeszcze nie zameldowała? hę??
Ika po romantycznym wieczorze z mężem rzadko zagląda? Choć pisała, że w pracy dużo się dzieje, ale po pracy to chyba w męża zapatrzona ;-)
Rysiu czekamy na Ciebie i kiedy Ci awarię naprawią?? Jak siostrzyczka? I examy??

cóż jeszcze aha to i ja zaczęłam dietę ;-) z M. moim i ciekawe jak długo damy radę?? Tak więc przez najbliższy miesiąc nie będzie mnie rozpraszał ;-)

edit: Kroma Ty mi się już tylko z kupą będziesz kojarzyła. najpeirw córa robi eksperymenty się nią smaruje, a teraz Aruś taką robi, ze wszystko w kupce :szok: hahah mam nadzieje, ze szybko wszystko ogarnęłaś?

Happy już wiem moge Ci polecić super aparat kupiliśmy mojej mamie teraz na urodziny. Jest po porstu mega super hiper fajny, a jakie foty robi.....i żałuję ze sobie sama go nie kupiłam tylko musisz minutke poczekac musze looknąc co to za model

Ostatnia edycja:
Kania,komputerowcowi absolutnioe nie należy sie OPR,a wręcz przeciwnie,bo nie dość,że robi to całkiem za free- nie chce słyszeć o kasie (trzeba mu będzie dobre winko z Fr. przywieźć;)),to stara się bardzo.Możliwe,że sprzęt po prostu padł...Jeszcze teraz go bierze do pracy i dalej będzie wlaczył innym sposobem,więc szacoon dla niego.A że Amelkę obudził- cóż,sama jestem sobie winna,trzeba było pamiętac i wyciszyć telefon:baffled:

Happy to jest SAMSUNG ES 20 on kosztuje ok 300 zł. My kupiliśmy go za 160 zł( bo akurat byla promocja 50% off) i jak ja żałuje, ze go nie kupiłam 10,2 megapix. naprawde moge polecic. Filimki nagywa super jakości , jest mały poręczny, obudowa solidna oj moglabym go tak długo chwalić, bo naprawdę jak jestem u mamy to tylko nim robię fotki

http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/679675

reklama
KANIA "Uprowadzenie Oliwki"? :szok: Ty to masz sny ;-):laugh2: poza tym podziwiam, że od 6 już pracujesz. ja o tej godzinie powoli się dobudzałam dopiero...
HAPPY mądrze piszesz... i w sumie po Twoim poście do STRIP stwierdzam, że ja już w TEJ sprawie nie mam. "idiotenkamere" powiadasz? my takową mamy ale i tak jej nie zabieram, bo......zapominam :-:)zawstydzona/y: ale zawsze można się aparatem w telefonie poratować jeszcze;-)
SARISKA Ty i dieta :szok: nie osłabiaj mnie kobieto. Z czego Ty się chcesz odchudzać? :-p bo ja widziałam Cię i potrzeby takowej niewidzę :rofl2: a namiary na aparat i ja plosiem. [ooo dałaś linka :****]
DORIS u nas też duchota. ugotować się przyjdzie. a to dopiero dnia początek.

c.d.n.

[...]

c.d.

acha odnośnie zmywania naczyń to wyobraźcie sobie, że D. po poludniu "wygonił' mnie z Alutkiem na dwór a sam został w domu i nie dość, że pozmywał to jeszcze cały dom posprzątał :szok: jak wróciłam ze spaceru to w szoku byłam i na początku myślałam, że jakieś zwity przez ten upał mam :rofl2::laugh2:

KANIA to Ty wczoraj z leszkiem romansowałaś? nooo w sumie EMIŚ związek z Panem Tyskim zakończyla to teraz ktoś inny pałekczę musi przejąć;-) mój gingers od 3 dni w lodówce zeka i mimo chęci najszczerszych nawet nie mam kiedy go wypić.
E-LONA nie ma to jak grzebanie w śmietniku :laugh2: dobrze, że Cię śmieciarka na wysypisko nie zabrała;-)
SHEENEY cieszę się, że wizytacja rodziny udana. A tak się martwiłaś. Bawcie się dobrze!

Ostatnia edycja:
Do góry