reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Bo ona ma 6 lat... takie tłumaczenie :-) Ze schronisk starsze sterylizują, bo takie są warunki umów adopcyjnych. A! i pyta kiedy cieczkę będzie miała, a ja nie wiem, bo jej zawsze jak czapka stanie... Myśmy kiedyś oddali do sterylizacji sukę w cieczce, bo pokryta malusia wielkim psem została i lekarka nic przeciw nie miała, a doktórka prawdziwa, tytułowana :-)
Kania78
...
Elwirka przykro mi, ze mąż posiada taką wadę, którą ciężko zaakceptować, a do zasypiania to zdarzają się histerie...a Oliwka na brzuszku nie chce leżeć?
E-lona tak po porostu Cię bolą? bo wiesz mnie raczej z powodu chorych stawów i kontuzji ;-( a czego w tym koszu szukałaś?
Lady to koniecznie tablica korkowa by się zdała :-)
Sarisa hmmm możliwe, w każdym razie jakby mój miał myć a by nie umył to bym te naczynia wyjęła i położyła przed nim...miłego oglądania :-) ja tv w ogóle nie włączam.
Sugar my też pracujemy Kochana, miłego wyjazdu :-)
Ida, Natolinka nie podpisałyście dziś listy !!!
Siedzę z zimnym leszkiem, mąż układa się do snu... zmęczony po spacerze z Oliwką przyszedł i tak od 15 minut mówi że idzie spać a klika coś w telefonie i mi emoty na gg wysyła, do czego to doszło...
E-lona tak po porostu Cię bolą? bo wiesz mnie raczej z powodu chorych stawów i kontuzji ;-( a czego w tym koszu szukałaś?
Lady to koniecznie tablica korkowa by się zdała :-)
Sarisa hmmm możliwe, w każdym razie jakby mój miał myć a by nie umył to bym te naczynia wyjęła i położyła przed nim...miłego oglądania :-) ja tv w ogóle nie włączam.
Sugar my też pracujemy Kochana, miłego wyjazdu :-)
Ida, Natolinka nie podpisałyście dziś listy !!!
Siedzę z zimnym leszkiem, mąż układa się do snu... zmęczony po spacerze z Oliwką przyszedł i tak od 15 minut mówi że idzie spać a klika coś w telefonie i mi emoty na gg wysyła, do czego to doszło...
taaaak ja stosowalam i przytylam bardzo szybko dwa razy tyle. po kopenhaskiej moze z kilo do tej pory a stosowalam juz hohoh-w kwietniu.Mamaagusi super że ta dieta tak sprzyja, ja od wczoraj jestem na tzw. diecie kapuścianej, czy któraś z Was stosowała? jakie efekty?
witam wieczornie
MALA MI fajnie ze jestes
Doris,Sheeney gratulacje dla waszych sloneczek
no wiec pisze co unas.
nocka fatalna, taka duchota byla, gdzies burze szly.co tu duzo mowic. jak zaczelam usypiac to Leane sie przebudzila, duszno jej bylo jak cholera, upocona jak szlak. maz dal jej piciu a potem zas plakusialam bo po 2 nockach trzeba przeciez narozrabiac i sie obudzic na butle mleczka
calutenki dzien lalo-jednak Bog sie zlitowal bo zrobilo sie 20 stopni.
w robocie jechalam na redbulach
maz jutro jedzie wymienic mi oleje w aucie.a w piatek ja postanowilam ze mimo @ ide na basen bo w sobote i niedziele ma lac.... a przy okazji moze gdzies na sklepy uderze..
dzisiaj pod wieczor miedzy dwoma ulewami wyrwalam Leane na spacer poodychac swiezym powietrzem a nie zawiesistym i ciezkim jak wczoraj. w sumie 40 min ale to przed snem dobrze robi. czuje ze oddycham
poza tym STRIP- nie masz o co sie obwiniac!!! ja powiem krotko: jakbym czytala o sobie i ex. terapia dla par -super pomysl kochana!!!! i na twoim miejscu: albo rybki albo akwarium, albo terapia cos da a jak nie to odejdz, badz ta zla i niedobra ale zyj radosnie dla dziecka bez obwiniania siebie, bez klotni, wypominania kto ile odpoczywal itp. nie zaslugujesz na takie zycie. lepiej sie rozejsc jesli to nie pomoze (terapia) bo zyc i cierpiec tylko dlatego ze dziecko jest to bezsensu.
cos jeszcze mialam pisac... znowu zapoinam...
kroma
Fanka BB :)
Kania- ja też tak robię i nawet mi się drzemało, ale szybko mnie postawiły na nogi, Arek maruda dzisiaj co Olka podejdzie to ryk, nawet się nie chce z nią bawić, chyba ma dosyć jej tortur.
Sarisa- wiem, że nawet was nie przeleciałam, nie mam weny, a przeciągi to moja specjalność. :-)
A mi Arek tak się obsrał, że wszystko było brudne, szczebelki, prześcieradło, zabawki, i on cały i ryczy, a ja patrzę a tu kupa wszędzie.
Dobranoc
Doris,Sheeney gratulacje zapomniałam o was :-)
Sarisa- wiem, że nawet was nie przeleciałam, nie mam weny, a przeciągi to moja specjalność. :-)
A mi Arek tak się obsrał, że wszystko było brudne, szczebelki, prześcieradło, zabawki, i on cały i ryczy, a ja patrzę a tu kupa wszędzie.
Dobranoc
Doris,Sheeney gratulacje zapomniałam o was :-)
ELWIRKA 25
Mamuśka
e-lona po co grzebalas
kania no niestety ale co zrobic
kania no niestety ale co zrobic
Kania78
...
Sarisa usnął więc jednak sprzeczne sygnały wysyłał ;-) dobrej nocki.
Dziulka pytam z ciekawości, ja jestem drugi dzień ale zobaczymy co z tego będzie, dobrze że tą laską potrząsnęłaś trochę bo Ona jakby w innym świecie żyła :-)
Elwirka moja też nie lubiła, jak miała 2,5 tyg to już na brzuszek dawałam codziennie po kilka minut, ryk był na pół osiedla (bo ja uparta jak osioł) ale po m-cu już na brzuszku leżała i się śmiała :-)
Kroma to musiała być megaaaa kupa skoro szczebelki nawet umorusane.
Dziulka pytam z ciekawości, ja jestem drugi dzień ale zobaczymy co z tego będzie, dobrze że tą laską potrząsnęłaś trochę bo Ona jakby w innym świecie żyła :-)
Elwirka moja też nie lubiła, jak miała 2,5 tyg to już na brzuszek dawałam codziennie po kilka minut, ryk był na pół osiedla (bo ja uparta jak osioł) ale po m-cu już na brzuszku leżała i się śmiała :-)
Kroma to musiała być megaaaa kupa skoro szczebelki nawet umorusane.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
Heloł mówie :-)
i odrazu zapytuje czy ktoś jeszcze o tej porze urzęduje na bb ?

Lece was nadrabiać i zaraz wracam, mam nadzieje, że nie bede biesiadować dzisiaj sama ;-) bo nie wiem czy wspominałam ale wczoraj wziełam ostatni raz antybiotyk

i odrazu zapytuje czy ktoś jeszcze o tej porze urzęduje na bb ?

Lece was nadrabiać i zaraz wracam, mam nadzieje, że nie bede biesiadować dzisiaj sama ;-) bo nie wiem czy wspominałam ale wczoraj wziełam ostatni raz antybiotyk