reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hejka!
monimoni , e-lonko, moriam, suwaczkowe gratki dla Was i Waszych milusińskich!!!

Normalnie jeden dzień człowieka na forum niet i ciężko Was nadrobić! Ja się niestety pochorowałam. Julinka zdrowa na szczęście! Ja tam się wyliżę! I jeszcze moją mamę zaraziła :tak: Wczoraj mieliśmy z małżem 3 rocznicę ślubu :tak: przyniósł mi piękny bukiecik, a wieczorem jak Julcia zasnęła pojechaliśmy na kolacyjkę! :tak: Ogólnie było tak sobie bo samochód nam po drodze się zepsuł i musieliśmy wrócić po inny. No ale cóż poradzić, przypadki chodzą po ludziach! A po nas ostatnio depczą :-D to tyle na razie muszę trochę Was nadrobić!

reklama
Efcia to pijcie duzo i wiesz o tym, ze szczepionka na rota nie działa na każdego rota. A tym swinstwem tez mozna sie wszedzie zarazic :-( , my tez myslelismy, ze zatrucie KFC a jednak nas rota dopadł(tylko skąd dlaczego?) na szczescie Zuzka nie dopadło. I jak nadal ma biegunke to staraj sie ryzowe rzeczy najlepiej kleik ryzowy.
Dawidowe jak Laurka??
Dobranocka super, ze Justysia juz gorączki nie ma i miłego wieczorku. Ja nie mam co liczyć, że ktoś do mnie zawita, tak wiec popoludnie i nocke spędzam z córcią ;-)
Sugar fajny widok jak sie budzisz, a maluszek kuka na Ciebie i się uśmiecha co ??
Lady ja tylka marchewki sadzilam, ale odkąd Zuzek jest na swiecie to nie mam czasu na marchewy :-( i pewnie mi juz tam wszystko uschło.
Doris "Mareczku" w związku z tym, że dziś ze mnie ziejesz i łapiesz za słówka do odwołania zostajesz MARECZKIEM :p
Makuc pochwal się co postman ma przynieść??
Kania doleciał gołąb??
E-lona super, ze Laura usnęła :-)
Elwirka kurcze tak szybko wybaczyłaś?? Tylko się nie daj jak wróciłaś, żeby cholera znowu nie przegiął(bo domyślam sie , ze skoro sie w yporwadzilas to było powazne)

edit : Paolcia kolejnych lat miłości :-) i szkoda, ze auto popsute :-( i zdrówka dla Ciebie

Sarisa duzo lepiej. Maksymalna temperatura dzisiaj to juz tylko 38,1 ale tez długo było 36,9. Teraz sobie spi. Mysle ze jutro pojde z nia na jakis godzinny spacerek. Chyba ze bedzie wieksza goraczka.

Sarisa wzieła tydzien zwolnienia i siedze w domu. Dobrze sie złozyło ze do rodziców nie pojechała poniewaz obkładaja blok i wierca tak ze ja nie słyszała nic przez telefon. Wiec sie złozyło. Mysle ze do piatku zrobia.

O, jak fajnie że Laurze też gorączka spada! Dawidowe, a jak tam Twoje samopoczucie...?

Efa, taki rosołek cud-miód potrafi zamulić nie jeden zdrowy dorosły żołądek! Niby to samo zdrowie i zupa rekonwalescentów, ale ja tam w tym nic zdrowego nie widzę i chyba po prostu nie trawię... Justyna za rosołkiem nie przepada, ma po mamusi ;-) Całe szczęście odkryłaś winowajcę (mam na myśli teściową, a nie rosołek ;-))

Sugar, a jak Twoje zdrowie?

joł, joł, joł:)) wieczorową pora maqc wita:)

SARISKA DORIS mi sweterek, którego obrazek na modowy ostatnio wrzuciłam, zakupiła i przesłała, bo u nas takich niet..
DAWIDOWE, DOBRANOCKA ciesze się, że temeratura powoli odchodzi w zapomnienie!

własnie chłodze sobie gingersa. mniaaa.

monimoni, e-lona, MOriam duuużo zdrówka dla Waszych pociech!!:-)
happy moja też często się na wózek obraża, w ogóle ostatnio nie bardzo chce jeździć w nim, najchętniej to by tylko chodziła.....z jednej strony to się dziecku nie dziwie....tyle miesięcy uziemienia:)
doris fajnie, że możesz troszkę w pracy poczytać bb u mnie nie ma ostatnio szans...roboty mase a do tego okres urlopowy się zaczął więc mniej ludzi do pracy i za nich też trzeba pracować://
emiliab oby Frankowi szybko zębolki dały spokój,,,aż sie boje co bedzie u nas jak zaczną sie wyżynac://
makuc, sariska, doris aż strach z Waszymi małżami dzieci zostawić jak oni tacy nieuważni!\
Kania super wieczorek......też mi tego baardzo brakuje:!!
efa zdrówka dla Olka!!
paolcia zdrówka!

Wpadłam na chwilunie Was podczytać i uciekam bo dziś mamy taką naszą małą rocznicę bycia ze sobą i robię romantyczną kolacyjkę:)) Hmmm mam nadzieję, że będzie to stosunkowo udany wieczór;-):-D:szok:
Miłego wieczorku!!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry