reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc- już dopiłam do końca piwko, a piłam to większe 660ml, a widzę, o wiele lepiej niż bez piwa, chyba mądrzejsza się robię.
a wniosek z tego taki, że MUSISZ CZĘŚCIEJ PIWO PIĆ :cool2::rofl2::happy::rofl2::laugh2::-p

vodka + redbull = mój ulubiony napój imprezowo-wyskokowy (smaczny + szybkokręcący głowe). Tyle, że dzięki niemu serducho może wyskoczyć tyz. i już nie wrócic. Także trzeba uważac niestety.

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczornie. wlasnie u nas burza taka ze niebo czarniutkie blyski ze masakra a grzmoty ze zarz ze strachu wloze glowe malzowi do bokserkow coby tego nie widziec!!!!

dzis w pracy byla akcja ze myslalam ze popelnie morderstwo. jedna baba wparowala z paragonem i od wejscia z ryjem ze ona chce kierownika/czke. podeszlam-pytam o co chodzi. a ta mowi ze rano robila zakupy i zamiast 2 to kasjerka policzyla jej 3x paluszki krabowe. mowie spokojnie- prosze pani, nie moge zrobic zwrotu bo pani nie sprawdzila paragonu tuz po odejsciu od kasy tylko w domu (3h minelo ponad od zakupow). a ona do mnie ze mamy nieodpowiedzialne kasjerki i ze klamia i ona chce widziec moja przelozona. no to tyrknelam po kumpele co zastepuje glowna szefowa i ta to samo jej powiedziala ze juz po ptokach. to ta klientka, pinda glupia stanela przy kasie i wydarla sie na caly sklep" szanowni panstwo tutaj klamia prosze sprawdzac sobie paragony ...bla bla bla". tu mnie nerwa puscila i powiedzialam ze jeszcze jedno slowo i ja osobiscie wyprosze za krzyczenie i zniechecanie klientow lub wezwe policje za zaklocanie porzadku!!!!! az sie we mnie gotowalo!!!!!! ta jeszcze probowala cos sie rzucac i wtedy juz na calego sie wydarlam: prosze opuscic sklep natychmiast!!!!!! i w koncu poszla. no pinda glupia!!!! wiadomo ze pomylki moga sie zdarzyc ale ludzie maja zwyczaj sprawdzania na miejscu paragonu a ta po 3h sie obudzila. nie wiem, moze mialam jechac do niej i sprawdzic w lodowce ile ma tych paluszkow krabowych?? a moze zezarla juz wszystkie????

DORIS pisz co i jak sie popiertnolilo u ciebie.
MAKUC bo przez ciebie pomysle ze nowa mmamusia na forum zawitala:)

aniaw- uśmiała się z kotki, dobra jest :)
makuc- u nas takie akcje w rodzinie kończą się alkoholizmem, więc skończe tą szklankę i pójdę do wyra.
dziulka- dobrze że pyskata jesteś i znasz francuski, co ci zazdroszczę bo ja bym jak kot z podkulonym ogonem szukała winnych.

Ostatnia edycja:
makuc zle szukasz . A ja Cię znalazłam

vb41104.jpg

sheeney- to trzeba to bianko z wodą gazowaną pić, wtedy nie słodkie jest ja tak robię, bo nie lubię samego,
makuc- ja jakbym zapodała redbula i wódkę to bym do ciebie się dostała przez łącza.

KROMA dawaj. we 2 będzie nam weselej :)))
DORISKU eeee tam to nie ja :D ja mam inny kucyk. Zaraz poszukam :D
DZIULKA nu niestety to nie nowa mama. To tylko makuc sie avkami bawi. A co do tej sklepowej akcji to :no: skąd sie takie babsztyle borą :confused:

aniaw- uśmiała się z kotki, dobra jest :)
makuc- u nas takie akcje w rodzinie kończą się alkoholizmem, więc skończe tą szklankę i pójdę do wyra.
dziulka- dobrze że pyskata jesteś i znasz francuski, co ci zazdroszczę bo ja bym jak kot z podkulonym ogonem szukała winnych.

KROMA nie chce sie chwalic ale po francejskiemu to ja juz nawijam od 93 roku a od 97 to prawie perfekt tak do 2001 a od 2001 -perfekt:))))))) mowiac krotko zrobilam sie dokladnie dwujezyczna:)))) a pyskata jakbym nie byla to ludziska by nieraz mnie zjedli za blad kasjerki.

reklama
Kroma wtedy to bedzie za slabe...:tak::-D

Doris ma kuca to jest i makuc:-D:-D Jak znalazl dla zaradnego Wietnamczyka:-D

Nie ten kucyk...ahaaa

Do góry