reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
* jak znajdziesz mi jakis radosno-odpowienioharakterny avek to zapodaj ;-):tak::laugh2::happy::rofl2:
to brzmi jak wyzwanie :-D jak coś mi się rzuci w oczka to napewno ciem poinformujem :tak: chociaż kromy pomysły też niczego sobie :laugh2:
ciesze się że mama troche pomogła przy mAludce :rofl2: a że mama musi troche na przekór zrobić to u mnie chyba juz tradycja i się próbuje przyzywczaić ;-)

kania, paolcia kolorowych snów:-)

makuc,
uuuułłłłłaaaa no to teraz na avatarka zapodałaś nonono jestem pod wrażeniem :rofl: a myślałam, że ty nawet w domu swojego oblicza nie ujawniasz :ninja2: :-D:-p:-D

ROXI to mialo zabrzmieć jak wyzwanie;) niee no w domu raczej się nie ukrywam :D w koncu i D. i Alutek mnie w tą i spowrotem znają :laugh2:
bosz nie miałam weny do pisania a jak siadlam to non stop w klawiaturę stukam. i czyja to sprawka? cooo? :-p
a propozycje KROMY dopiero teraz zobaczyłam. Jak bym sobie ciasteczkowego strzeliła to bym z KROMĄ familią została ;-)

* dosyc tych durnotek na dzisiaj. Czas blanociac. BLANOĆ PCHLY NA NOĆ

Ostatnia edycja:
ROXI to mialo zabrzmieć jak wyzwanie;) niee no w domu raczej się nie ukrywam :D w koncu i D. i Alutek mnie w tą i spowrotem znają :laugh2:
bosz nie miałam weny do pisania a jak siadlam to non stop w klawiaturę stukam. i czyja to sprawka? cooo? :-p
że niby co ? :eek: że niby kto ? :oo: ja tam bynajmniej winna się nie czuje :-p co najwyżej jako zasługę moge sobie przypisać :tak::-D

i też śpiulki uciekam bo miałam wcześniej się położyć i o, tyle z tego wyszło ;-)

Kolorowych ...

Chwilkę mnie tu nie było i już tyle postów:szok:
Zapowiada się ciężka noc.....niunia śpi od 3 godzin a juz 5 razy się wybudzała:wściekła/y: aż strach pomyśleć co mnie czeka w nocy.
makuc no laseczka jak się patrzy i do tego niezły szpieg z Ciebie:-)
Roxannka ja jestem z okolic Zielonej Góry a pogoda u nas ładna do końca tygodnia więc zapraszam:-)

Dobrej nocki, uciekam do wyrka bo jutro do pracy i znów pewnie nieprzytomna pół dnia będę://

reklama
Do góry