reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Musialam jeszcze zajrzec co tu sie dzieje..:-D:tak: a mialam isc wczesniej spac...ehhh

Kania no to faktycznie ta Twoja Oliwka biedna ,ze ja mama ciagle z lozka zrzuca;-);-) Tak na serio to dobrze,ze tylko guza ma:-) Moj za to ostatnio na podlodze co chwile sie wywala..

Dziulka Ty to masz niezle jazdy;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak ja bym chciala,zeby moj juz powiedzial mama albo chociaz tata

Roxanka hahahahah:-D:-D karabin maszynowy...mammamama

Emiliab 120 zl to niezla kaska bedzie na zabawke dla Franka

No nic to by bylo na tyle ,teraz juz naprawde zmykam

reklama
SHEENEY- tatus zazdrosny za to:)))) zeby bylo smieszniej to po polsku powiedziala. po francusku podobnie brzmi ale ewidentnie to po polsku bylo.
ROXANKA - ja ze smiechu nie moglam wyrobic:)))))))))

Dziulka upsss poprawiłam się hehhe teraz już chyba lepiej brzmi.
Emiliab dobrze, że jesteś taka gospodarna dziewczyna i zawsze parę groszy możesz zarobić.
Apropo tej gazetki to pewnie do roku będą podkładać....
Kroma dzięki za prognozy...
Monimoni temat ciekawy :-) super, że już po wszystkim !!!
Twórczość nie tylko u studentów zanika, zresztą teraz mało kto ją rozwija a są na to możliwości.
Ja zmykam do łóżeczka, muszę się wyspać, miłego wieczorku Mamuśki !!!

KROMA co Ci zanikło? ;)))))) bo tworczość w pelni na bb rozwijasz :p

oto ma tajemniczośc przez najbliższe 10 min. na avatarze widnieje :szok:

Ostatnia edycja:
a głodnemu, co by nie zobaczył, zawsze chleb na mysli :laugh2: ;-)

oj tam, oj tam. bo ja mroczna/tajemnicza/wredna i nietentegesowa jezdem. Pszyjeć to sama obaczyż :-p

a wiesz ze glodny glodnemu wypomni???????????????:)))))))))))))))))))))))))))))))

a co do twojego drugiego zdania to klamiesz jak jasna cholera:)))))))))))) a z drugiej strony mnie nie zrobisz w trombe bo moja mama tez ma twoje imie:))))))))))))

reklama
Do góry