reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

sarisa- to jest tak że znieść wózek to potrafię właśnie tak kółkami po schodku ale wnieść za cholerę i to jest najgorszy problem. Bo na spacer mogę iść ale musiałabym tam siedzieć do 19 ponad heh.
dobranocka- mieszkanie dla Twojego babo-chłopa śliczne. W sumie ja chciałam mieć w ciąży mały brzuszek a miałam duży.
Efa- co się stało?

Muszę ponadrabiać poboczne wątki,ale nie wiem czy teraz Łukasz mi na to pozwoli, bo już nie śpi.

Ostatnia edycja:
reklama
Widzisz Mała Mi jak to jest na opak z tym co się chce... Dziękuję Wam za reprymendę, macie w zupełności rację, bo fakt - powinnam się cieszyć że babo-chłopek rozwija się podręcznikowo, a nie szukać dziury w całym :*

Efa, ja chyba Cię pomolestuję o szczegóły na zamkniętym, skoro tu oficjalnie jesteś taka tajemnicza. Ale chyba czuję o co kaman...

Dobranocka brzusio piękny, ale faktycznie mało ciążowy moje koleżanki co mają na październik to mają już brzucholki, ale widzisz nie martw się dzidiza będzie zdrowa, a Ty się ciesz, bo i rozstępów nie bedziesz- ciesz się...
Nat to nie tajne kody. Ja tylko zgaduję? I jeśli trafnie to mam coraz więcej wątpliwości i powiem jeszcze tak strasznie nie lubię kłamstwa wrrr i jeśli ktoś nie kontroluje tego co pisze to wątpliwości się pojawiają ...
Roxi było gorąco było a dziś będzie jeszcze bardziej.
Makuc bo Roxi znalazła wenę z męzem w ł....ku ;-)

po poście sarisy to i chyba ja wiem o co kaman.
Mam w lodówce cały wielki kalafior czy ktoś reflektuje go dziś ze mną zjeść na obiad? :)

dobranocka tak zawsze jest ,że na opak. Ja chciałabym mieć proste włosy a muszę je prostownicą traktować bo po umyciu tak się kręcą. A moja jedna kumpela ma na odwrót i sobie musi kręcić włosy heh.

Dobranocka brzusio piękny, ale faktycznie mało ciążowy moje koleżanki co mają na październik to mają już brzucholki, ale widzisz nie martw się dzidiza będzie zdrowa, a Ty się ciesz, bo i rozstępów nie bedziesz- ciesz się...
Nat to nie tajne kody. Ja tylko zgaduję? I jeśli trafnie to mam coraz więcej wątpliwości i powiem jeszcze tak strasznie nie lubię kłamstwa wrrr i jeśli ktoś nie kontroluje tego co pisze to wątpliwości się pojawiają ...
Roxi było gorąco było a dziś będzie jeszcze bardziej.
Makuc bo Roxi znalazła wenę z męzem w ł....ku ;-)

no i znowu musze się z tobą zgodzić :tak:
chociaż nie do wszystkiego bo ta wena to jeszcze przed była :-p chyba bb mnie tak nastroiło :-D
a u ciebie to aż żar :rofl2:

mała mi,
dzięki za zaproszenie ale mi się kalafior ostatnio zdecydowanie przejadł i przerzucam się na brokuły ;-)

DOBRANOCKA ja widzę jeszcze jeden wielki plus tego, że masz mały brzuszek - myślę, że przy Justysi byłoby Ci ciężko z dużym brzuchem
MALA MI no tak tyłem weź wózek, za sobą jakby i wciągniesz na górę :-)
SARISA też nie lubię kłamstwa:wściekła/y:

Kurczę GODZINĘ was nadrabiałam:szok:.

Dobranocka brzusio śliczny:tak:. I ciesz się tym,,że fasolka rośnie książkowo:-)
happy super,że masz happymana przy sobie:-D
natolin dobrze,że Pudzianek sobie pospał. A jak Ty się czujesz? Kurczę,może przegapiłam,może pisałaś?

Ja chyba też się domyślam,co się dzieje. I jeżeli to byłaby prawda,to:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y:

Idę posprzątać. Chyba przestanę się bawić w wolontariat...

reklama
DOBRANOCKA ja widzę jeszcze jeden wielki plus tego, że masz mały brzuszek - myślę, że przy Justysi byłoby Ci ciężko z dużym brzuchem
MALA MI no tak tyłem weź wózek, za sobą jakby i wciągniesz na górę :-)
SARISA też nie lubię kłamstwa:wściekła/y:

Zgadzam sie z Tobą, Efą, Sarisą i Emiliab we WSZYSTKIM ( :wściekła/y: ) w 100%.
Mój M. cały czas mnie o tym przekonywał, że ja naiwna jestem...

A w temacie brzuszkowym znowu masz rację.

Czy któraś z Was ma wózek Coneco?

Do góry