Witam Was kochane
Cos mi to dzis cięzko idzie , to cale nadrabianie , praca . Jak na złosc @ przyjechala i jestem obolala i nie w sosie , bo jeszcze tylko tego mi brakowalo na sobotnie weselicho. Po prostu cudownie! :-(
Sarisa no koniecznie musisz spróbować z polewą czekoladową. Pychotka! A co do tego slubu , to przysięga będzie po polsku i angielsku . Niestety ksiśdz nie zna portugalskiego.
Mamaagusi no fajnie, ze Agusia się naprawila :-)
roxi ja uwielbiam kąpiele z moim Doduńciem, a tak rzadko mam okazje. Mąż mówil ze wybiera się W-wy pod koniec lipca ... może i mnie by się udalo, ale na razie nic nie mówię bo nie wiadomo jak będzie. Szkoda ,ze zakupy nie wyszly ,ale przynajmniej załatwilas to co chcialas :-), o ! i mc'a tez zaliczylas :-) , e tam raz za czas można , więc nie miej wyrzutów. Ja przedwczoraj jadłam pizze , a w sobote muszę się wbic jakos w kieckę!?
dobranocka,natolin tez myslę czasem o Moriam. Nie odzywa się wcale :-(
dobranocka ja lody z mc'a to tonami jadlam jak bylam w ciązy
i mąz musial po nie biegac jak tylko mi się zachcialo. Także powiedz malzykowi ,zeby nie marudzil ;-) A co do wagi . To Ty się kobieto ciesz ,ze tak pieknie tą ciąze przechodzisz. Jak urodzisz , to sladu po tym nie będzie.
onesmile jest tak jak
kania napisalała. W taką duchotę to się jesc nie chce , nie tylko nam ,ale i maluszkom.
Natolin czytam o Pudzianku i jego przedłuzonej drzemce jak jakis thriller i jestem strasznie ciekawa czy spal tak do rana .... ok , doczytalam. :-) Kochany Pudzianek-głodomorek.
sarisa milutkie popoludnie mieliscie z malzykiem , mam nadzieję ze reszta wieczoru i noc byla jeszcze milsza :-) Dobra , doczytalam - uuuu :-)
idus plis forgiw mi! Widzialam ,ze polecalas ten balsam i kliknelam dzięki przeciez! A ze nie wspomnialam potem w poscie , no popatrz jaka jestem zapominalska. To nie moja wina , to ten wiek ;-). Co Twojego pytania o Dorisowo , to póki co jest oki. Mam jednak nadzieję na dalsze ocieplenie .
uska witaj :-) powodzenia ze zlobkiem i wogole poukladania wszytskiego tak,zebys mogla zlapac oddech ;-)
concita Ty nie narzekaj ,ze tyle nowych osób itd. tylko wracaj do nas i pisz :-)
happy super ,ze happyman wrócil ;-) tylko szkoda ,ze bez przygód się nie obeszlo. :-(((
dziulka szybkiego uporania się z praniem, prasowaniem, sprzątaniem itd. Cobyś jeszcze potem sily miala na forum posiedziec.
Makucku ustaw troche tego swojego D. Bardzo dobrze , ze dziś zostawiasz tatusia z córcia samych. Niech doceni !!! ;-)
dobranocka oprócz pieknego biustu to ja specjalnie zaokrąglen nie widzę ;-)
efa, sarisa, emiliab, dobranocka ja się dołączam i zdaje się ,ze naiwna to i ja jestem :-( buuu.