reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dobranocka tak zawsze jest ,że na opak. Ja chciałabym mieć proste włosy a muszę je prostownicą traktować bo po umyciu tak się kręcą. A moja jedna kumpela ma na odwrót i sobie musi kręcić włosy heh.

ja tez chciałam mieć kręcone :), ale już się pogodziłam, że mam takie nijakie i zawsze moge pokręcić i wyprostować :-)

Dobranocka Nat dobrze napisała, że byloby Ci ciężko przy Justysi , a tak sobie śmigasz i jest git. Mój nic nie powiedział, bo go nie było ..
Roxi żar może nie, ale postanowiłam nadrobić kilka straconych nocy ;-) i wynagrodzić mu chwile spędzone na bb a nie z nim

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Ale produkujecie. Chyba robicie mi to na złość ;-)
Ja dopiero jem śniadanie. Syn wcina płatki, a córa bawi się w łóżeczku. Dzisiaj obudziła mnie po 8.00.
Wczoraj też próbowałam się spisać, ale o 23.30 dałam za wygraną, bo ciągle jakis błąd także czekam na odwiedziny. Tak to jest jak się na ostatnią chwilę odkłada. Liczylam na to, że może rano się uda, że może wydłużą możliwość samospisu, a tu d... blada.
Ciotki wczoraj szumu narobiły, ale przeprosiły za niezapowiedzianą wizytę. Może tak szybko uciekły, bo nie miały gdzie usiąść. :-)
Ze zdrowiem u mnie i Laury chyba lepiej za to syn wczoraj wieczorem miał 38 i 6 temperatury.
Happy cieszę się, że Happyman dojechał cały i zdrowy. A policjanci jacyś nienormalni. W ogóle to w każdym kraju taki urzędnik państwowy, który ma styczność z różnymi ludźmi powinien znać język obce.
Efa, Sarisa ciekawe czy chodzi nam o to samo.

ciąg dalszy ciągu dalszego - podejście ostatnie [mam nadzieję] :laugh2:

odnośnie KSW to u nas [a raczej u D.] zamiłowanie pełną parą, tym bardziej, że sam sporo trenował9trenuje teraz czasami). Także jak jest gala to mam pewnośc, ze facet w domu tylko ciałem siedzi.
KROMA thx za informacje o jajkach. My małej tylko sprawdzone, wiejskie dajemy ale nawet nie przypuszczałam, że te insze tak faszerowane być mogą i że taki wplyw na dzieci mają :crazy:
SARISKA u nas pampersowy patent nie działa i przewijanie wieeeki trwa +zazwyczaj jest z lamentem Alicji polączone.
Makuc obowiązkowo idź do lekarza , weź plastikową przyjaciólkę(może twoja pozwoli wydac trochę kasy, bo Roxi wczoraj narzekała) i nie wracaj szybciej niż za 4 godziny może D. zrozumie. Ja w kwesti dziecka nie narzekam na mojego.
:***** tak też uczynię!
USKA welcome back :happy: oooo i CONCITA wróciła :-D
NAT nie ma to jak uzależnienie od BB, prawda? ja tez z czystym sumieniem przyznaje, że wsiąkłam tu na amen. oooo doczytałam o Pudzianku - jednak matczyna intuicja czyni cuda! dobrze, że Go nie budziłaś.
SPATRROW tesciowom-taboretom/ kurewnom/ jamochłonom mówimy stanowcze NIET i na księżyc wysyłamy :rolleyes2:
ANIAWA to ja się moge zamienić. U nas spkwarno, parno i chyba z 30C już. a miało od wczoraj lac i to non-stop. i gdzie ten deszcz przepraszam? [znaczy nie żebym tęskniła no ale...]
DZIULKA
jak dojdziesz do stadium ze ci sie bedzie snilo ze walisz po klawiszach posta w srodku nocy to znaczy ze pora sie leczyc.... :)
czyli, że mnie już wariatkowo czeka? :confused2::eek:
HAPPY łosz matko
Jak w końcu się zatrzymał,dowalili mu mandat 300E
no.gif
angry.gif
shocked.gif
growl5cj.gif
- 100 za "nieuważną jazdę" i 200 za "usiłowanie ucieczki z miejsca zdarzenia"
err.gif
cool.gif
mad.gif
PRZEGIĘCIE :wściekła/y:

EFA ALE O CO KAMAN?????

IDA wczoraj był przeciąg a dzisiaj pracę domową z zapałem odrabiam :laugh2:;-):rofl2:
MAŁA_MI a może sobie jakąś parasolkę sprawcie? Są bardzo lekkie, dużo nie kosztują a dzięki temu nie będziesz ograniczona jeżeli o spacery chodzi.
ROXI D.chyba rzeczywiście zapomniał, że dziecko to wspolny obowiązek... ech :-( co do gadanie przez sen to u nas od kilku dni jest na tapecie. I nijak nie potrafię zrozumieć czemu tak..

DOBRANOCKA śliczny brzusio!!!!

no to lekcje odrobione. HAPPY "a nie mówilam"? :no:

Witam Was kochane

Cos mi to dzis cięzko idzie , to cale nadrabianie , praca . Jak na złosc @ przyjechala i jestem obolala i nie w sosie , bo jeszcze tylko tego mi brakowalo na sobotnie weselicho. Po prostu cudownie! :-(

Sarisa no koniecznie musisz spróbować z polewą czekoladową. Pychotka! A co do tego slubu , to przysięga będzie po polsku i angielsku . Niestety ksiśdz nie zna portugalskiego.
Mamaagusi no fajnie, ze Agusia się naprawila :-)
roxi ja uwielbiam kąpiele z moim Doduńciem, a tak rzadko mam okazje. Mąż mówil ze wybiera się W-wy pod koniec lipca ... może i mnie by się udalo, ale na razie nic nie mówię bo nie wiadomo jak będzie. Szkoda ,ze zakupy nie wyszly ,ale przynajmniej załatwilas to co chcialas :-), o ! i mc'a tez zaliczylas :-) , e tam raz za czas można , więc nie miej wyrzutów. Ja przedwczoraj jadłam pizze , a w sobote muszę się wbic jakos w kieckę!?
dobranocka,natolin tez myslę czasem o Moriam. Nie odzywa się wcale :-(
dobranocka ja lody z mc'a to tonami jadlam jak bylam w ciązy :p i mąz musial po nie biegac jak tylko mi się zachcialo. Także powiedz malzykowi ,zeby nie marudzil ;-) A co do wagi . To Ty się kobieto ciesz ,ze tak pieknie tą ciąze przechodzisz. Jak urodzisz , to sladu po tym nie będzie.
onesmile jest tak jak kania napisalała. W taką duchotę to się jesc nie chce , nie tylko nam ,ale i maluszkom.
Natolin czytam o Pudzianku i jego przedłuzonej drzemce jak jakis thriller i jestem strasznie ciekawa czy spal tak do rana .... ok , doczytalam. :-) Kochany Pudzianek-głodomorek.
sarisa milutkie popoludnie mieliscie z malzykiem , mam nadzieję ze reszta wieczoru i noc byla jeszcze milsza :-) Dobra , doczytalam - uuuu :-)
idus plis forgiw mi! Widzialam ,ze polecalas ten balsam i kliknelam dzięki przeciez! A ze nie wspomnialam potem w poscie , no popatrz jaka jestem zapominalska. To nie moja wina , to ten wiek ;-). Co Twojego pytania o Dorisowo , to póki co jest oki. Mam jednak nadzieję na dalsze ocieplenie .
uska witaj :-) powodzenia ze zlobkiem i wogole poukladania wszytskiego tak,zebys mogla zlapac oddech ;-)
concita Ty nie narzekaj ,ze tyle nowych osób itd. tylko wracaj do nas i pisz :-)
happy super ,ze happyman wrócil ;-) tylko szkoda ,ze bez przygód się nie obeszlo. :-(((
dziulka szybkiego uporania się z praniem, prasowaniem, sprzątaniem itd. Cobyś jeszcze potem sily miala na forum posiedziec.
Makucku ustaw troche tego swojego D. Bardzo dobrze , ze dziś zostawiasz tatusia z córcia samych. Niech doceni !!! ;-)
dobranocka oprócz pieknego biustu to ja specjalnie zaokrąglen nie widzę ;-) :-D

efa, sarisa, emiliab, dobranocka ja się dołączam i zdaje się ,ze naiwna to i ja jestem :-( buuu.

Happy kurde nie doczytałam o tym mandacie a kurde jestem na bieżąco no kurcze przykro, że tak się stało :( i , ze az tyle mandatu buuu ale zdarza sie trudno ważne,że doejchał cały i szczęśliwy no nie?
E-lonko ciesze sie, ze u Was lepiej :). I masz racje z jezykami, ale widzisz u nas tez policjanci nie bardzo jezyk ten znali czyt. angielski i przecież robili im kursy dokształcające i można(tylko ciekawe ile oni z tego umieja?)

edit: własnie Dobranocka to chciałam napisać jak zobaczyłam Twoje piersi to sobie pomyślałam, że małż teraz szaleje na ich widok ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)
ja napiszę tylko krótko że jestem troszczeczkę w temacie dzięki Sarisce i też ta cała sytuacja mi się nie podoba bo kłamstwa nie znoszę:wściekła/y:

reklama
Witam się z rana! Tyle piszecie, że cieżko nadrobić wątek główny :tak: Ciężko ostatnio u mnie z czasem! Wcześniej jakoś go było więcej, a jak zaczęłam pisać na bb tak nie maqm czasu nawet odpisać :wściekła/y: Julka pochłania cały mój czas, wszędzie się wspina a że jeszcze nie czuje strachu więc puszcza się i upada ;-) także mama musi asekurować! Pozatym od 5 dni robię jej obiadki sama, bo wcześniej nic nie chciała i wszystkim pluła. I o dziwo ONA JE!!! I to jak! Wszystko jej smakuje, a najbardziej zupki jarzynowe z mięskiem. Zajada się też bananem, którego ze słoiczka nie cierpiała i pluła nim! Tak więc moje dziecko jest dowodem na to, że poprostu niektóre dzieci wolą normalne jedzenie od słoiczkowego! A ja mam przy tym frajdę, że jej ugotuję, a ona to zje :-D tak więc ide nadrabiać co naskrobałyście! Aha! dobranocka nie martw się malutkim brzusiem! Jest piękny i napewno dzidzi jest wygodnie! Ja z Julka też nie miałam za dużego brzuszka, chociaż mnie to denerwowało jak ktoś mi mówił "a gdzie, ty masz te dziecko" :wściekła/y: nawet jak szłam rodzić i byłam badana to lekarz mi się pytał czy to napewno 38 tydz, bo mały brzusio! No ale moja kruszynka miała niecałe 2500 więc nie musiał być wcale większy! Tak czy inaczej don't worry brzusio w swoim czasie urośnie! :tak:

Do góry