reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
pamięta któraś z Was kiedy ANIAWA będzie miała ślub?
KANIA nie wiem :-( może za ciepło go ubrałam, a potem zawiało... a może to alergia... podobno coś teraz zaczęło pylić niedobrego dla alergików...

Natolin życzę Wam, żeby to nie było ani przeziębienie, ani alergia, bo dosyć masz już zmartwień.
Ja na szczęście uzależniona nie jestem od słodyczy, ale muszę się wziąć ostro za siebie bo oponka się powiększa haha, ale za to kawa to mój nałóg, przed ciążą jeszcze fajki ale mam nadzieję, że już do tego nie wrócę.
Sugar bardzo ładnie waży Twój synio :-)

Kania trzymam kciuki byś nie wróciła do fajczenia i proszę o kciuki również dla mnie,bo ostatnio coraz częściej myślę o zapaleniu...bo najlepsze połączenie to kawa+papieros lub piwko+papieros:wściekła/y:achhh te nałogi...

Rysia trzymam bardzoooo mocno.
Sama też się tego obawiam, bo niedługo skończę z karmieniem piersią i wtedy braknie motywacji...
No kawusia i fajunia to było najlepsze połączenie z rana, o tym drugim nie wspomnę bo się rozmarzę i mi zabraknieeeee heh.

Zmykam do wyrka, spokojnej nocy wszystkim mamusiom BB życzę !!!

reklama
melduję, że Wojtuś ładnie dzisiaj jadł rano wody popil, pozniej mojego mleka 120. pozniej jakos ze 2 razy mm 150 i 170 moje 120 ml i na dobranoc tylko 40 mm, ale neidanwo dopil 150 mm. moje 170 juz sciagniete i czeka. w dizen pil wody sporo tez i poszla kupa raz wycisnelismy z niego masazem i przyginaniem nog, a druga juz sam walnal, ale nie wiem czy to sprawka dopajania czy laktulozy bo podalam mu dzisiaj. aa i jeszcze pol sloika sliwek i 3/4 sloika gruszek, dzisiaj obiadku nei dawalam bo byl ta sucha kupka zapchany, ale jutro juz obiadek normalnie. tak wiec chyba ok jadl:D
a co do butelki, kupilam mu duza 260 z aventa smoczek 2 dziurki pieknie sobie radzi, lepiej niz z tych pierwszych. ale male butle mam z lovi i tt i ze wszystkich pije. to mu nei zaszkodzi ze rozne smoczki ciagnie?
a co do kupki to taka dzisiaj byla lekko brazowo zolta, juz nei zielona! i z malymi grudkami to normalne te grudki? no i my pepti 2 pijemy. nie wiem czy to dobrze, ale taka recepte nam dala pani doktor...
tyle, ze z sciaganiem przesrane co 3 h sciagam rekord dzis: 250 ml jednego o 200 z drugiego prawie pol litra:D przy jednym sciaganiu! dzizas... ale poki mam produkcje niech pije maly.
ale jak skoncze karmic sciagnietym swoim to nakupuje martini, likerow, piwa, czekolad, drazy, ciastek, pizze, i zjem to wszystko!!!!

Do góry