Kassiaa
Zaciekawiona BB
Beata10 mi się zdażają takie bóle lekarz mówiła że to nic złego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymam kciuki mam nadzieje, ze bedzie wszystko oki takjak pisala Iwcia moze mieli gorsze usg ja chyba bym nie wytrzymała i poszlabym prywatnie ale w sumie ja jestem panikara bardzo mocno Cie sciskam i trzymam kciuki za Waswitam!
u mnie nie dobrze, jestem załamana, miałam nadzieję i wierzyłam, że mnie w życiu co najgorsze juz spotkało i zło i pecha mam za sobą. szef tylko wie dlaczego znowu ja:---(
w pracy zaczełam plamić-nie duzo ale zawsze, zwolnilam sie i rura do szpitala. odczekałam swoje. po badaniu troche sie uspokoilam, bo lekarz powiedzial ze nie widzi nic niepokojacego, ze czasem plamienie sie zdarza i nie koniecznie oznacza tragrdie.
po usg sie zalamalam, nie widac bylo bijacego serduszka :--(a cos powinno być widac. dwa tyg temu bylo ok, wiec czemu.
głowa od płakania mnie boli na potęgę.za tydzien mam powtorzyc usg, i brac tabletki. boje sie i tak pragniemy tego dzidziusia :-(