reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kochane;0 widze ze niektore z was kupuja jakies gazetki dla kobiet w ciazy:) jakie byscie polecily??ja mam zamiar kupic sobie w biedronce "twoja ciaza tydzien po tygodniu" 30zl.

witam!
u mnie nie dobrze, jestem załamana, miałam nadzieję i wierzyłam, że mnie w życiu co najgorsze juz spotkało i zło i pecha mam za sobą. szef tylko wie dlaczego znowu ja:-:)-:)-(
w pracy zaczełam plamić-nie duzo ale zawsze, zwolnilam sie i rura do szpitala. odczekałam swoje. po badaniu troche sie uspokoilam, bo lekarz powiedzial ze nie widzi nic niepokojacego, ze czasem plamienie sie zdarza i nie koniecznie oznacza tragrdie.
po usg sie zalamalam, nie widac bylo bijacego serduszka :-:)-(a cos powinno być widac. dwa tyg temu bylo ok, wiec czemu.
głowa od płakania mnie boli na potęgę.za tydzien mam powtorzyc usg, i brac tabletki. boje sie i tak pragniemy tego dzidziusia :-(

mlodam,słoneczko a usg robili ci w szpitalu??moze jakis gorszy sprzet czy cos.odpoczywaj prez ten tydzien,lez i nic nie rob bierz leki i nie martw sie ,nie placz bo to zle dla dzidzi.zobaczysz bedzie dobrze!

witam!
u mnie nie dobrze, jestem załamana, miałam nadzieję i wierzyłam, że mnie w życiu co najgorsze juz spotkało i zło i pecha mam za sobą. szef tylko wie dlaczego znowu ja:-:)-:)-(
w pracy zaczełam plamić-nie duzo ale zawsze, zwolnilam sie i rura do szpitala. odczekałam swoje. po badaniu troche sie uspokoilam, bo lekarz powiedzial ze nie widzi nic niepokojacego, ze czasem plamienie sie zdarza i nie koniecznie oznacza tragrdie.
po usg sie zalamalam, nie widac bylo bijacego serduszka :-:)-(a cos powinno być widac. dwa tyg temu bylo ok, wiec czemu.
głowa od płakania mnie boli na potęgę.za tydzien mam powtorzyc usg, i brac tabletki. boje sie i tak pragniemy tego dzidziusia :-(
Kochana trzymam kciuki mam nadzieje, ze bedzie wszystko oki takjak pisala Iwcia moze mieli gorsze usg ja chyba bym nie wytrzymała i poszlabym prywatnie ale w sumie ja jestem panikara:( bardzo mocno Cie sciskam i trzymam kciuki za Was:)

mlodam- glowa do gory! wszystko bedzie dobrze:tak: tylko odpoczywaj. Tabletki to tylko dodatek do lezenia, jak powiedzial moj gin. Widzisz, ja tez tak mialam, nagle plamienie, ostry dyzur, tabletki i lezenie. A potem wszystko bylo ok. U Ciebie tez bedzie!

Maga76 -trzymamy kciuki!

Beata10 - ja mam takie bole codziennie

hej dziewczyny, znowu miałam przerwę, nie wiem jak Was ogarnę-tyle napisałyście:) ja niestety z problemikiem-dlatego nawet nie chciałam się odzywać. Wykryto u mnie cytomegalię:(Przed ciążą zrobiłam sobie badania, wyszło, że ją miałam,ale już była nieaktywna.a podczas ciąży,nagle-reaktywacja wirusa. I lekarze,mówią tylko, że im przykro, że trzeba czekać,że na to nie ma lekarstwa, że może być i dobrze i źle, nie są w stanie mi powiedzieć...i tak sobie żyję od kilku tygodni-zastanawiając się-jak nie oszaleć:( mdłości mi odeszły-przynajmniej te najgorsze-mam teraz kompeltny brak siły. i to mi mocno dokucza. staram się myśleć pozytywnie-ale czasem,wiadomo nie wychodzi:( jutro idę do lekarza,zobaczymy jak urosła moja fasolina.

mlodam kochana będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! Idź do prywatnego lekarza, jeśli nie wytrzymasz tygodnia!:*

iwcia1234 ja kupuję M jak Mama - uwielbiam tą gazetkę! Kupuje też "Będę mamą" i "Dobra mama" :)

Wiem, ze może przesadzam ale miło się czyta takie artykuły o ciąży:)

reklama
Kassiaa, Moriam dzięki za odpowiedź. Od razu mi lepiej że te bóle to nic takiego:-) No i przeszły:-)

Młodam wszystko jest napewno dobrze, z tego co wiem to sporo kobiet plami w ciąży i u większości z nich nie oznacza to nic złego. Odpoczywaj.

Tupienoga oba wyniki wyszły Ci dodatnie? Trzeba mysleć pozytywnie:-) Głowa do góry:-)

Kurcze ja zauważyłam że wkręcam sobie wszystkie możliwe choroby. Tylko mnie coś zakłuje, zaboli to już myślę o najgorszym. I niech mi ktoś powie że ciąża to taki piękny okres... Gorszego stresu to ja chyba nie przechodziłam:szok:

W pierwszej ciąży kupowałam wszystkie gazety o dzieciach. Pamiętam " mamo to ja", " mam dziecko". Teraz nic nie kupuje. Po pierwsze nie mam czasu ich czytać a po drugie wszystko przeszłam w praktyce:-)

Ostatnia edycja:
Do góry