reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała mi współczuję nie lubiłam statystyki, i nic z niej nie pamiętam hehe widać tak byla potrzebna:)
Sarisko tak dzis mam więcej energii i chęci do życia bo młody powraca do normalności:)mam nadzieje,ze jutro będzie juz lepiej u was ze spankiem
Onesmile i Happy współczuje ja tez bym padała na pysk
Dawidowe dobrze ,ze upolowałaś taniej mleczko my na nutramigenie juz wiec na recepte:)puszka wychodzi 26zl taka jak bebiolon:)

reklama
ja kupuje tez 800 g bo małe sie nie opłaca.
Czy którac uzywa mleko bebiko i co o nim mysli?Bede chciała na niego przejsc za jakies 3 miesiace.

wiem wiem czasem jedno dziecko znosi nan lepiej niz inne czasem bebiko itp. CHciałam tylko o dobre i złe opinie. Nie ukrywam ze jest jedne z tanszych no i długo na rynki bo cos 20 lat.

Heloł :-)
Właśnie zrobiłam sobie narodowy test inteligencji. Jeśli macie ochotę to jest tutaj. Uprzedzam, że żeby poznać wynik trzeba wysłać smsa za 25/1zł.

Onesmile moim zdaniem podjęłaś dobrą decyzję, bo teraz się okropnie męczysz. Może noce będą lepsze jak przejdziesz na mm.

Rzutka z tym mlekiem to przegięły pielęgniarki. :szok:

Mila doprowadź męża do porządku. Żeby się w spokoju nie móc wykąpać. Niech on też przejmie część obowiązków. Myślę, ze z czasem kłótni będzie coraz mniej jeśli podzielicie obowiązki i każdy będzie miał też chwilę na odpoczynek.

Trzymam kciuki, żeby dzieciaki przechodzące skoki rozwojowe szybko z nimi się uporały i dały odetchnąć mamusiom.

Gratuluję suwaczków.

Ostatnia edycja:
Wczoraj wieczorem oglądaliśmy z mężem film w tv "Żar", pamiętam jak kiedyś go już oglądałam. No ale tak czy siak jakoś trochę się pobałam, szczególnie jak było trzeba mi iść po filmie do Wc a tu wszędzie ciemno i mąż mnie specjalnie schizował :p

Też oglądałam zamiast spać - a potem rano jestem nieprzytomna. I też go widziałam drugi raz a strachałam się jak głupia! :)

Dziewczyny prosze o mocniejsze zaciśniecie kciuków za Karolę, mamy jednak antybiotyk, ale mala nie chce go pic. dzies idziemy znów na izbe przyjęć bo nasza pani doktor ma dyżur, jak nie zobaczy poprawy to czeka nas szpital:((((( boję sie

Kciuki zaciśnięte!! Trzymajcie się :*

My juz wstałysmy i wybieramy sie do rossmana po bebilon zanim zdrozej i tam

A kiedy i dlaczego ma zdrożeć????? Co do bebiko to niektóre dzieci on zakleja (najbardziej tłusta mieszanka na rynku). Ale siostra używa i jest ok. Zależy od dziecka.

mnie dzisiaj znowu bardzo boli głowa po jednej stronie, już zaczynam się tym poważniej martwić...

Zastanawia mnie ta Twoja głowa i ten ból o niewiadomym podłożu. Nie wygląda to normalnie. Może znajdziesz czas na konsultację lekarską...? Przesyłamy duuużo ciepła!

Chciałam podzielić się moimi odczuciem: NIE CIERPIĘ STATYSTYKI!
Dzisiaj jest u nas kolęda!

U nas kolęda jutro. A statystykę zdałam za trzecim podejsciem... Więc nie pomogę :(

a ja mam dzis rocznice pojawienia sie dwóch maginczych kresek na tescie ciazowym bo 17 był negatywny. Mimo wszystko moj maz cały czas twierdziłze jestem w ciazy no 25 sie potwierdziło. Jak to zleciało

Gratuluję rocznicy! :-)

A ja chwalę się moim suwaczkiem:-)

Gratulujemy suwaczka! :))))

U nas od rana sprzątanie - aż wszystko fruwało tak się rozpędziłam :))) Gdyby Moriam (dziękuję Ci!) nie wyciągnęła mnie na spacer to bym chyba padła ze zmęczenia. Za to chałupa lśni, dosłownie. Jutro rano jadę do Siostry i odebrac sukienkę od krawcowej, a po południu mamy księdza na kolędę.
A teraz pora nadrobić inne wątki :)

piszecie o PIT-ach ja tez bym się chętnie szybciutko rozliczyła i do US pognała zanieść bo już mam swój z pracy i M ale jeszcze tego z ZUS-u nie mam i pewnie znając życie będzie pod koniec lutego albo i później :wściekła/y: na razie rozliczam inne chociaż troszkę kaski "lewej" wpadnie.:-)

reklama
dobranocka bebilon juz zdrozał bo w carrefurze kosztował 38 z groszami a teraz juz kosztuje 45.38. Dlaczego nie wiem chyba dlatego ze zmienili kolotp udełka z zielnego na niebieski:tak:

Do góry