reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a ja znowy plamie:(
to pewnie dlatego, ze nie potrafie wylezec w lozku i co chwile znajduje sobie jakies zajecie. Ale sie nie przemeczam.
jutro mam wizyte u lekarza.
Aligatorku, nie chce,zeby to zle zabrzmialo, ale mam nadzieje, ze do Ciebie nie dolacze:(

czesc dziewuszki tak siedze i mysle i az mi zimno no bo teraz większośc kobiet jest na lekach potrzymujacych ciaze kiedys tego nie było nasze babki prababki i dalsze pokolenie robiły w polach pracowało cała ciaze rodziły nawet na polach i zarz szły dalej do roboty a my to jakies dziwne pokolenie bez urazy oczywiscie

mlodam No to już nie lada fasolka jak to 9 tydzień. Ja podejrzewam tak samo, że to 9 tydzień u mnie ale dowiem się za 2 dni na wizycie :D
Nie mogę się doczekać, muszę sprawdzić czy wszystko jest okej.

Efa Ty to masz sny :p Ciesz się, że nie masz mdłości - ja cały dzień marudzę przez nie :(

smoniq ja już kiedyś wspomniałam, biorę feminatal - tam jest dużo witamin no i oczywiście folik :)

Aligatorek trzymaj się i nie poddawaj! :*

Ostatnia edycja:
Ja też biorę Feminatal, dodatkowo Luteinę i doraźnie No-Spe. Poza tym biorę codziennie sterydy ale to ze względu na zapalenie stawów które ujawniło się po poprzedniej ciąży.

A to do Ciebie kolacja przychodzi? Dobrze masz :) Ja musiałam sobie sama zrobić. Zazwyczaj nie jem kolacji ale dzisiaj byłam okrutnie głodna. Zjadłam i w sumie nadal jestem głodna :)

ja to bym jadła, jadła, jadła... :)

moriam, koniecznie dużo leż, kochana. Nic nie rób. Jak to kiedyś koleżanka powiedziała, ginekolog zalecił jej "leżeć i pachnieć". I Ty też tylko leż i pachnij.

monimoni, mam nadzieję, że u Ciebie też już niedługo mdłości przejdą.

reklama
Ja nie mogę ciągle jeść bo jestem już prawie od 3 tygodni na zwolnieniu i praktycznie się nie ruszam, tyle tylko co trochę po domu :)

Do góry