reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Efa- <przytul> ;*

Czarodziejka dobrze powiedziałaś!! Nie lubisz sie pierdzielić jak cos Ci nie pasuje! Brawo :-) Cos nas łączy, bo ja tez mialam 'klotnie' z tesciowa i tez Jej ostatnio powiedzialam kilka ostrych slow;-)

margerrita- Sto lat sto lat niech Patryś zyje nam :-D Tak przy okazji, uwielbiam to imie- mój siostrzeniec też Patryś jest;-)

Ostatnia edycja:
Margeritta - gratuluję 3 miesięcy!

Ewuś - przytulam, cokolwiek się stało.

A ja chora mega bardzo, katar, gardło zawalone, chrypa, kaszel ehhh idę dalej leżeć :*

czarodziejka, a dasz się może w razie potrzeby wynająć w celu "delikatnego wytłumaczenia" mojej matce kilku istotnych spraw?:D:D:D od dziś jesteś dla mnie guru!:D mam nadzieję że ta wasza rozmowa przyniesie dla twojej rodziny jak najlepsze rezultaty - takie jakich pragniecie a propos stosunków z twoją teściową:D

moni, zdrowiej!!!

efa, :* - nie ulży ci jak się wyżalisz? ja tam czytam zawsze wszystkie posty, więc przez twój też na pewno przebrnę i spróbuję wirtualnie przytulić:)))

ja też w nastroju, jak to się mówi: średnio na jeża:///

monimoni, dużo zdrówka, kochana!
margerrita, gratulacje dla Patryczka z okazji ukończenia 3 miesięcy.

Ech, wiecie dziewczyny, mam słaby dzień po prostu. Po bezsennej (a cholipa wie, dlaczego nie mogłam zasnąć) nocy aż do rana i głowie pełnej myśli po prostu muszę sobie wytłumaczyć, że przecież nie jest tak źle. No znaczy, super nie jest, ale tak naprawdę nic się nie dzieje takiego. Tylko codzienność mnie przytłoczyła :(. Byle do wiosny...

monimoni - duzo zdrowka zyczymy!

Czarodziejka - bardzo dobrze, ze powiedzials, co ci lezy na sercu. Trzeba byc twardym, nie mieTkim :-)

ida - ja bym sie za 'stara' nie obrazila, u nas w rodzinie czesto rozne tym podobne epitety leca - z tym ze wypowiedziane odpowiednim tonem, wtedy wiadomo,ze to zartobliwe.

efa - uszy do gory :-) Wiosna juz blizej, niz dalej. I dzien coraz dluzszy!!!

dziulka - mam takie samo podejscie do wychowania, jak ty. Wychowanie bezstresowe to nie dla mnie.

A my dzis bylismy wszyscy w centrum popatrzec na swiateczno-noworoczne stragany i Wesole Miasteczko. Bylo suuuper!

uwielbiam wesołe miasteczko!
a wiecie (tak mnie refleksja naszła po poście efy), że mimo iż dla mnie zima zawsze była koszmarem i łzy i depresja itd to teraz cieszy mnie każda chwila i w ogóle chciałabym, żeby te dni wolniej płynęły. tyle, że ja np podziwiam te z Was, które muszą w nocy wstawać albo w dzień ciągle się dziećmi zajmować, bo ja to w sumie mam luz ostatnimi czasy.
ciekawe kiedy dawidowe wróci?
i czy loliszka-nasza skarbnica wiedzy medycznej-w ogóle wróci...

Monimoni duuużo zdrówka!
Efa wiem,coś o tym. Mnie czasem też ta codzienność przytłacza. Przytulaski:*
Margerrita gratulacje "z okazji" suwaczka:-)

A my dzisiaj byliśmy w gościach u brata mojego męża. Było miło.

I wiecie co? Cieszę się,że jutro jest już"normalny" dzień. Jakub w przedszkolu(miał ferie),mąż w pracy. Tylko my z Frankiem w domku! Super. Dwójka dzieci, to nie taka bułka z masłem:no:,zwłaszcza,jak to młodsze niewiele śpi w dzień;-).

reklama
onesmile, ja też nie z tych co się za głupoty obrażają, ale co za dużo to niezdrowo... zresztą ona od urodzenia młodej traktuje mnie jak chodzące g.wno z cyckami - sorki za wyrażenie:/ nie wyobrażam sobie tak traktować Michalinę, jeśli kiedyś urodzi dzidzię!!! więc chyba jednak coś w zachowaniu mojej matki nie gra... a tak ogólnie to mamm poczucie humoru - pochlebiam sobie, że całkiem spore nawet:D

a lolisza na sms mi nie odpisała;(

efa, u mnie większość zgrzytów przez nasze centralne ogrzewanie - więc z całego serca się przyłączam: BYLE DO CIEPŁEJ (!!!) WIOSNY!!!!!!!

Do góry