sugar_and_spice
matka Króla
To i ja się wtrącę.
Chyba troszkę przesadziłaś koleżanko. Nie było mnie od rana, ale nie widzę, żeby ktoś przesadzał, obrażał, przechwalał się czy robił nagonkę, itd. Moim zdaniem to Ty nieco przesadziłaś z formą wypowiedzi, bo jest obraźliwa, a tekst o nieczajeniu łaciny... można w rodzimym języku pisać, na polskojęzycznym forum, to wszyscy będą kojarzyli ;-)
Wychodzi na to, że Dziewczyny karmiące butelką mogą się rozpisywać o mleczkach, mieszaneczkach, łączeniu cyca i butelki, a te które karmią piersią mają siedzieć cicho, bo im ktoś napisze, że się "kretyńsko przechwalają".
Każdy karmi jak chce i przede wszystkim jak może, forum służy do dyskusji, ale róbmy to tak, żeby się wzajemnie nie obrażać.
Dobrej nocy wszystkim- niezależnie od tego czym i jak karmią.
To i ja się wtrącę.Chyba musze troche pokrzyczec:
Co to w ogole za nagonka na to karmienie piersia i kretynskie przechwalanki, ktora jak karmi, ze piersia to lepiej, bo zdrowiej, ze butle be, bo trzeba podgrzewac itp. (wybaczcie, ale mnie to strasznie napina). Kurcze, DE GUSTIBUS NON DISPUTANDUM EST! Dla tych, ktore nie kojarza laciny - O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE. Kazda mama karmi po swojemu, podejmuje niezalezna decyzje, czy chce karmic piersia, czy butla, czy jednym i drugim, czy da smoczka, czy nie - ale nie wolno nikogo potepiac za ich decyzje. Dajcie juz spokoj dziewczyny i nie licytujcie sie.
Apeluje do tych karmiacych tylko piersia i przeciwych sztucznym - odpusccie. A reszcie, co karmi mieszanie albo swiadomie zrezygnowala z karmienia piersia - nie bierzcie nic do siebie. Amen.
Chyba troszkę przesadziłaś koleżanko. Nie było mnie od rana, ale nie widzę, żeby ktoś przesadzał, obrażał, przechwalał się czy robił nagonkę, itd. Moim zdaniem to Ty nieco przesadziłaś z formą wypowiedzi, bo jest obraźliwa, a tekst o nieczajeniu łaciny... można w rodzimym języku pisać, na polskojęzycznym forum, to wszyscy będą kojarzyli ;-)
Wychodzi na to, że Dziewczyny karmiące butelką mogą się rozpisywać o mleczkach, mieszaneczkach, łączeniu cyca i butelki, a te które karmią piersią mają siedzieć cicho, bo im ktoś napisze, że się "kretyńsko przechwalają".
Każdy karmi jak chce i przede wszystkim jak może, forum służy do dyskusji, ale róbmy to tak, żeby się wzajemnie nie obrażać.
Dobrej nocy wszystkim- niezależnie od tego czym i jak karmią.