reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

dziekuje malutka za szybka odpwiedz, tak mnie gardlo boli, ze na spacer z malym zaliczylam apteke, nie bede czekac, az maz wroci z pracy, kupilam ten syrop i tantum verde i euphoribum do nochalka i mam nadzieje, ze na patryka nie przejdzie, ze tez to talatajstwo sie musialo przuczepic

co chcialam dodac, dziulka bardzo fajne mieszkanko, gratuluje
dobranocka z brakow to jeszcze fasolkaania, muminka, concita, beata, Madlein i jescze kilka dziewczyn dawno sie nie odzywalo, a syropik mi smakuje, bo ja fanka czosnku jestem, to moze dlatego
dawidowe, ja tam bym poczata raczej nie wyslala dokumentow, ale mam nadzieje, ze dotra
co do sprzatania, to u nas ja nie sprzatam, bo mam meza pedanta i jak cos zrobie to on leci, ze sciereczka poprawic, wiec ja gotuje on sprzata podzial jakis musi byc :)

moriam tez zatykam dziurke i jeszcze odkrylam, ze mi dziecko mniej placze jak jest w pozycji pollezaco stojacej.

a teraz sie martwie tylko, zebym tego wirsa dziecko nie sprzedala,

reklama
MARGERITA ale ja nie wysłałam poczta tylko kurierem. Ma dac do raczki

A moje własnie sie wyleguje na balkonie. Zasnac nie mogła bo jej brakowało ruchu kół. Zaczełam jej robic wertepy to przysypiała ale ze sie zamysliłam to troszke przegiełam ze nawet Laura sie zdzwiwiła ze takie moga byc.
Teraz juz spi, ja pranie powieszone, ja ogarnieta, capucino gorace obok i do tego paluszki z sezamem. Relax i ogladam wojne i pokój

A Justyna akurat kiedy nałozyłam farbe na głowe to sie obudziła na jedzenie. Ta to ma wyczucie kiedy bedzie najbardziej upierdliwa z tym swoim płakaniem :-) teraz cyc, forum i farba. Jak sie Mala z jedzeniem rozkreci, to mi łeb spali - w sam raz na chrzciny :-D

a mi sie wlasnie nurtujace pytanie nasunelo, jak mam rozpoznac katar u dziecka a kiedy to sapka
a mi jest strasznie zimno, a temp mma 35,5 wiec oslabienie
bym sie zdrzemnela ale zaraz dziecko mi sie budzic na karmienie bedzie

No to się Młoda nakrzyczala jak farbę zmywałam! Za to w ramach rehabilitacji wysuszyłam głowę suszarką stojąc obok niej - uspokoiła się natychmiast :-) Teraz cyc i spanie. Oby... ;-)

My kataru ciąg dalszy. Mam nadzieję, że do szczepienia 1 grudnia wyzdrowieje. Ja chyba okres dostałam - mam nadzieję, że się nic nie dzieje złego. Śnieg za oknem, pogoda do duszy. Ehh tylko się zamelinować w domu pod kocem z ciepłą herbatą z Lenką u boku :)

dzięki dziewczyny! zarejestrowałam się na to usg bioderek na 30 listopada.

Lepiej późno niż wcale, nie?

u nas też pada śnieg...

reklama
Do góry