margerrita
Fanka BB :)
dziekuje malutka za szybka odpwiedz, tak mnie gardlo boli, ze na spacer z malym zaliczylam apteke, nie bede czekac, az maz wroci z pracy, kupilam ten syrop i tantum verde i euphoribum do nochalka i mam nadzieje, ze na patryka nie przejdzie, ze tez to talatajstwo sie musialo przuczepic
co chcialam dodac, dziulka bardzo fajne mieszkanko, gratuluje
dobranocka z brakow to jeszcze fasolkaania, muminka, concita, beata, Madlein i jescze kilka dziewczyn dawno sie nie odzywalo, a syropik mi smakuje, bo ja fanka czosnku jestem, to moze dlatego
dawidowe, ja tam bym poczata raczej nie wyslala dokumentow, ale mam nadzieje, ze dotra
co do sprzatania, to u nas ja nie sprzatam, bo mam meza pedanta i jak cos zrobie to on leci, ze sciereczka poprawic, wiec ja gotuje on sprzata podzial jakis musi byc
moriam tez zatykam dziurke i jeszcze odkrylam, ze mi dziecko mniej placze jak jest w pozycji pollezaco stojacej.
a teraz sie martwie tylko, zebym tego wirsa dziecko nie sprzedala,
co chcialam dodac, dziulka bardzo fajne mieszkanko, gratuluje
dobranocka z brakow to jeszcze fasolkaania, muminka, concita, beata, Madlein i jescze kilka dziewczyn dawno sie nie odzywalo, a syropik mi smakuje, bo ja fanka czosnku jestem, to moze dlatego
dawidowe, ja tam bym poczata raczej nie wyslala dokumentow, ale mam nadzieje, ze dotra
co do sprzatania, to u nas ja nie sprzatam, bo mam meza pedanta i jak cos zrobie to on leci, ze sciereczka poprawic, wiec ja gotuje on sprzata podzial jakis musi byc
moriam tez zatykam dziurke i jeszcze odkrylam, ze mi dziecko mniej placze jak jest w pozycji pollezaco stojacej.
a teraz sie martwie tylko, zebym tego wirsa dziecko nie sprzedala,