reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

No to jak masz takiego lekarza - to jasne! Dobry lekarz jest wart każdych pieniędzy - tak jak zdrowie dziecka. Super ze Twoje dzieciątka sa w dobrych rękach :-) Spróbuję z tą tetrą. Dzięki za poradę :-) :-*

reklama
melduję się dziewczyny i tęsknię za częstym zaglądaniem do Was :-) mały bardzo absorbujący, choć teraz od ponad 40 minut wpatruje się w karuzelkę :-)
życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego.
my chrzcimy synka w tym tygodniu.

ALICJA mowila mi lekarka zeby przy zmianie pieluchy nie lapac za kostki tylko wsunac reke pod dupke (najlepiej jak na niej pelno sranka hihi) i to samo przy wyciaganiu z kapieli, potem ze jak lezy na pleckach to cwiczyc bioderko rozkladac na zabke. dziwi mnie ze moja ma to bioderko mniej rozwiniete bo rusza nim pedaluje a jak daje ja do pionu to probuje chodzic w powietrzu, ogolnie bardzo ruchliwa jest jesli chodzi o nozki. zobacze co powiedza mi 5 stycznia.

DOBRANOCKA ja nawet z drugiego konca swiata a sie odezwe, bo chyba bym padla bez was i bez forum. nie no serio- nigdy nie spodziewalabym sie ze poznam tyle super dziewczyn i ze tak bedzie swietnie na forum.

a jutro odbieramy klucze do naszej chaty!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
oj wybacz nie zgodze sie z tym stwierdzeniem, znam lekarzy, ktorzy sa znani polecani i poswiecaja pacjentowi tyle czasu ile trzeba, nie ida na masowke
tacy lekarze to skarb.Istnieja, wiem, ale niestety sa w mniejszosci.

dziewczyny z Wrocławia - zgłoście się koniecznie. Musimy się w końcu spotkać na żywo a to jest doskonała okazja! :-)

https://www.babyboom.pl/forum/wroclaw-f201/gomama-spotkanie-dla-mam-w-morelovie-46226/

a to spotkanie jest z dzieciaczkami czy bez? musze sprawdzic, gdzie jest Trawowa

My po wizycie U ORTOPEDY. bioderka ok, ale odwodzenie wolne, mamy cwiczyc i czesto klasc sie na brzuszku. Kolejna wizyta za 2 m-ce.

monimoni-co robisz z katarkiem u Lenki? mojej malej tez zaczyna cos w nosku bulgotac.

19112010128.jpg19112010124.jpg19112010127.jpg19112010125.jpg19112010123.jpg19112010126.jpg

zdjecie 1 - z salonu wejscie do pokoju naszego po lewej a po prawej pokoj LEane, 2- pokoj Leane, zdjecie 3-kuchnia-do jutra juz podobno wyremontowana, 4-nasza sypialnia,5- salon i zamiast balkonu w glebi to cos w rodzaju loggia, 6-widok na salon(wieeelgasny) i moj maz z niunia i baba z administracji:))) lepsze fotki bede pozniej:)))))))))))

reklama
Do góry