sugar_and_spice
matka Króla
Aja jestem po wizycie w parafii w sprawie chrzcin... masakra jakaś, jedna wielka biurokracja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejbylismy na usg bioderek, okazalo sie ze mloda ma lewe bioderko mniej rozwiniete:/// dala nam rady co robic, jak trzymac dziecko
ulisia . a ty sie zapisalas? ja sie wpisuje![]()
Piękna a mogłabyś napisać co Ci doradzili? Bo u mnie dokładnie to samo powiedział o lewym bioderku ale do tego tekst że to nic poważnego i że za kolejne 6 tyg wizyta to wtedy zobaczymy :/ chętnie bym coś porobiła żeby małej pomóc i to bioderko usprawnić.
Aftinu ponoć nie można stosować u takich małych dzieci - tak jest na ulotce... Już sama nie wiem - boję się coś dawać bez konsultacji lekarskiej. A moczem? Jak wycisnąć mocz z pampersa? Wykręcić??na plesniawki stosuje sie Aftin.
Na Brochowie za pokój z dzieckiem się nie płaci... A warunki normalne.Na bujwida na zakaznym jest tak, ze kazdy siedzi w swoim pokoju, nie ma chodzenia po korytarzu, masz pokoj z lazienka i siedzisz z dzieckiem, jak cos potrzebujesz to dzwonisz po pielegniarke. Pierwsza doba 30zl, a kolejne 15zl. Mnie tam nie bylo, M jest z corcia caly czas, wiec, moge tylko powiedziec jak to wyglada z jego opisu, a warunki jak warunki, standardowe
nie wiem czy wam mowilam -w niedziele pod wieczor przyjezdza do nas tata moj na dwa tygodnie poznac wnusie, wiec pewnie na forum bede z doskoku-do tego przeprowadzka, ale na pewno bede sie z doskoku odzywac![]()
dziewczyny z Wrocławia - zgłoście się koniecznie. Musimy się w końcu spotkać na żywo a to jest doskonała okazja! :-)
https://www.babyboom.pl/forum/wroclaw-f201/gomama-spotkanie-dla-mam-w-morelovie-46226/