reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
U nas króluje kolka :( Jejku jak on się męczy. Daliśmy Bobotic i jakoś nie pomógł :(
a ja dziś wcale nie dawałam nic na brzuszek bo jak dam ten infacol to i tak się prężył i płakał, a jak mu się odbija to tym zapachem pomarańczowym tak jakoś właśnie i wydawało się lepiej ale po 18 po jedzeniu (bardzo ładnie zjadł) było 5 min największego płaczu w wykonaniu Krzysia jakie słyszałam nawet suszarka początkowo nie pomagała. Biedne te nasze dzieciaczki.

MALA MI my mamy rodzine pod Ojcowem, w Dabrowie Gorniczej i Bedzinie:) mozliwe ze znasz kogos? ze to jakas dalsza rodzina czy cus?

no to ja spadam lulu bo do 1h w nocy maz sie zajmie naszym darciuszkiem:)

Ostatnia edycja:
dziewczyny, waszym dzieciakom też cały czas smoczek wypada? tzn wkładam i OD RAZU muszę cały czas podtrzymywać bo mu wypada. Nie to że wypluwa, bo on bardzo chce ssać i płacze jak mu wypadnie, ale nie umie po prostu tego zassać.

Nie wiem co robić, może wymienić na inny typ/model? A może z czasem się nauczy ssać smoczek? Bo on go od niedawna ma...

dziewczyny, waszym dzieciakom też cały czas smoczek wypada? tzn wkładam i OD RAZU muszę cały czas podtrzymywać bo mu wypada. Nie to że wypluwa, bo on bardzo chce ssać i płacze jak mu wypadnie, ale nie umie po prostu tego zassać.

Nie wiem co robić, może wymienić na inny typ/model? A może z czasem się nauczy ssać smoczek? Bo on go od niedawna ma...

Mojemu też ciągle wypada :D Jeśli intensywnie ssie. Wypycha językiem. Dzisiaj to już chciałam mu gumkę na nim zainstalować i za uszy założyć :D Ciągle wypadał i on krzyczał i musiałam biegać do niego.

reklama
Do góry