dobranocka
podwójna październikówka!
wszystko mozliwe... :-)
miedzy mna a moja siostra jest 11 miesiecy roznicy, jak to mama mowi zrobili mnie za 1 podejsciem he he;p
a u nas hurrraa!!!!!!
poszla dzisiaj kpa bez czopka. tylko pytanie czy to nowe kropelki delicol pomogly, czy to ze maly w sumie tylko na piersi od 3 dni. moze to pepti go tak zapychalo
??
my dzis testujemy pomidorka, zjadlam maly kawaleczek.
a na syfki na buzi najlepszy wedlug mnie brevoxyl znika wszystko raz dwa. u mnei za to wokol ust skora przeuszona i sie luszczy wiec smaruje oilatum malego kremem do buzi
Jak u mojej Siostry: trzy dziewczynki rok po roku, dwie z lutego, a trzecia z maja :-)
Też mam wrażenie że od mieszanki (Gerber idzie) mała jest zaklejona - kupę musiałam dzisiaj przepychać a wyszła w konsystencji pasztetu! Nie dziwota ze wyleźć nie chciała....
Wypróbuję z chęcią to do twarzy na syfki - to na recepte?
Mała siedzi właśnie w chuście - ma mama wolne ręce i może pisać obiema a nie jedną jak dotąd,a Mała zadowolona :-)
Pożyczyłam chustę od siostry (tę płócienną nie elastyczną) bo miałam problem.
Po tym szpitalu Młoda mi zdziczała! Co ją dotknę, pocałuje delikatnie w czółko czy przyłożę (jak zawsze) rękę do główki zeby spała - to ona reaguje jakbym ją szpilką ukłuła!!!!!!! Ciągle płakała z byle powodu jakby sobie to wszystko przypominała (to możliwe ze tak jest?) W chuscie mam wrażenie że się uspokoiła.
A co do pampersów o my używamy Pampersa. Premiumy poszły te co dostałam od przyjaciół na Akademii Zdrowego Rozwoju, plus ze trzy paczki ze sklepu. Jedynek. teraz zaczęliśmy dwójki nie premium pierwszą mega paczkę a mamy oprócz tej jeszcze dwie takie. Fakt, premiumy są delikatniejsze ale też jakby ciut mniejsze i mniej chłonne - takie mam wrażenie. Dwójki póki co zapinamy na zakładkę ale za to nie przeciekają ani troszkę. Wiec zostaniemy przy Pampersach.