reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny jeśli chcecie koszulki do karmienia to polecam moje aukcje. Dziewczyny grudniowe 2008 kupowały i były bardzo zadowolone. Sprzedajemy ponad 2 lata koszulki do karmienia i staniczki. Piżamki też mamy ale w tej chwili nie wystawione - może w przyszłym tyg. Materjał bardzo dobrej jakości :tak:
Informacje o Użytkowniku zuzikalle - Aukcje internetowe Allegro

(a to nasze poprzednie konto z którego poprzednio sprzedawaliśmy: Informacje o Użytkowniku MariuszWozi - Aukcje internetowe Allegro ponad 2 tys samych pozytywnych komentarzy)
Dzięki, ale już mam, może Dziewczyny się skuszą ;-)
I wydaje mi się, że 5-6 posiłków do dużo :-) A ile waży?

Gabires, nie podejmują żadnych działań, bo przed 14 tyg. to nie ciąża:baffled: Jak rodzisz w domu, to przychodzi do Ciebie położna i przez nastęne kilka dni pani po kursie na kilka godzin, żeby pomóc przy dziecku i sprawdzić czy wsio ok. Mozna też rodzić w szpitalu, ale po dwóch godzinach dostajesz kopa i do domu... W Hadze jest hotel porodowy i można tam zostać przez trzy doby i jeżeli tutaj będę rodzić to na pewno z tego skorzystam, bo po doświadczeniach poprzedniego porodu wolę do domu nie wracać po dwóch godzinach:baffled: Zresztą to jest w ogóle patologiczny kraj, tutaj skrobią ciąże do 21 tyg. a niekiedy do 25:baffled:
To mi się wszystko w głowie nie mieści, wiesz? Po dwóch godzinach do domu -przecież kobieta nie zdąży sił nabrać po porodzie. Ja nie umiałam do piersi przystawić i wolałam położną. I jeszcze te skrobanki... Innym okiem patrzę już na opiekę ginekologiczną w Polsce.
Oooo mam pomysł - a może wrócisz do Polski na czas rozwiązania?

kazda data ladna :tak: a no tak nic nei pisalam o sobie :sorry2:

mam 22 latka choc jeszcze troche i wskoczy mi 23;-) a staralismy sie z mezem ok 5 cykli i w koncu mamy upragniona fasolke:-) i mieszkamy sobie nad morzem w turystycznym miescie
Dziękujemy za info :-) To macham do Ciebie z drugiego końca Polski (jeśli głęboko wciągnę powietrze to czuję dym z wędzenia oscypków :-D)

Ach no tak , ten suwak. Bo jak go zakładałam to własnie byłam w drugiej ciąży, która teraz miałaby 27 tygodni, no ale nic z tego nie wyszło :(
A teraz nie pamiętam hasła na ten suwaczek i nie wiem jak go zmienić.
Teraz jestem w ciąży znowu i ... do trzech razy sztuka jak mówią. A wiosen juz 27 :)
Zarkach bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze i trzymię kciuki za Was wyjątkowo mocno ;-)

wiesz co? ale to możesz usunąć go po prostu z podpisu i zrobić nowy, nie musisz się logować do tego, ja zrobilam bez logowania.
Bo ulisia to nasz szpecjalista od spraw technicznych ;-) Jeśli ktoś ma problem to proszę do tej Pani :-)

Śpicie już?

reklama
Suwaczek mi się nie podoba i szukam takiego, żeby był wiek ciąży (tydzięń i dzień) i ile zostało do porodu. Gdy znajdę fajne tło to mi suwak nie pasuje i tak grzebię....
ulisia my chyba mamy najwięcej czasu wolnego bo mamy wysoką częstotliwość postowania...

Tia... póki co to mam trochę wolnego bo - po pierwsze na zwolnieniu siedzę, po drugie ferie, ale normalnie zupełnie nie jest tak różowo... Potrafię nawet wyjść z domu przed 6 a wrócić 21...

teraz to chyba będę musiała trochę odpuścić, ale to nie takie latwe jak tu: jedna praca, druga praca, studia, magisterka...

dolegliciaza znalazłam przy okazji szukania suwaczka, fajna stronka
2 prace to sporo a teraz będziesz musiała się oszczędzać, fizyczne czy umysłowe? A z czego piszesz magisterkę? Jeśli to nie tajemnica...

Studiuję na Akademii Muzycznej i będę pisać o zdolnościach dzieci.

No i obydwie prace po kierunku - jedna: muzyka i chór w podstawówce, druga - zajęcia umuzykalniające dla niemowląt i małych dzieci :)

Oj to Twoje Baby będzie miało umuzykalnianie juz w brzuszku! Chcesz pracowac w zawodzie? Bo ja jestem po pedagogice i do szkoły absolutnie nie pójdę :(

w zawodzie tak, w szkole już niedługo pewnie. ale mam fajną dyrekcję więc na razie jest ok.

a co byś chciała robić?

Hmm w moim przypadku póki co samozatrudnienie. A w przyszłości (czyli za jakieś pewnie 2 lata) poszukam czegoś w administracji. Ale wcześniej muszę zrobić języki i takie tam różne dokształcanie...
Uciekam do spania :-) PAmiętaj jutro o ciepłym ubraniu i melduj jak Ci poszło zaraz po powrocie ;-) Pa

reklama
dobra, dzięki. to ja też się zmywam. miłej nocki! zajrzę do Was rano na chwilkę...

:-)

Do góry