gabires
Fanka BB :)
Dzięki, ale już mam, może Dziewczyny się skuszą ;-)Dziewczyny jeśli chcecie koszulki do karmienia to polecam moje aukcje. Dziewczyny grudniowe 2008 kupowały i były bardzo zadowolone. Sprzedajemy ponad 2 lata koszulki do karmienia i staniczki. Piżamki też mamy ale w tej chwili nie wystawione - może w przyszłym tyg. Materjał bardzo dobrej jakości
Informacje o Użytkowniku zuzikalle - Aukcje internetowe Allegro
(a to nasze poprzednie konto z którego poprzednio sprzedawaliśmy: Informacje o Użytkowniku MariuszWozi - Aukcje internetowe Allegro ponad 2 tys samych pozytywnych komentarzy)
I wydaje mi się, że 5-6 posiłków do dużo :-) A ile waży?
To mi się wszystko w głowie nie mieści, wiesz? Po dwóch godzinach do domu -przecież kobieta nie zdąży sił nabrać po porodzie. Ja nie umiałam do piersi przystawić i wolałam położną. I jeszcze te skrobanki... Innym okiem patrzę już na opiekę ginekologiczną w Polsce.Gabires, nie podejmują żadnych działań, bo przed 14 tyg. to nie ciąża Jak rodzisz w domu, to przychodzi do Ciebie położna i przez nastęne kilka dni pani po kursie na kilka godzin, żeby pomóc przy dziecku i sprawdzić czy wsio ok. Mozna też rodzić w szpitalu, ale po dwóch godzinach dostajesz kopa i do domu... W Hadze jest hotel porodowy i można tam zostać przez trzy doby i jeżeli tutaj będę rodzić to na pewno z tego skorzystam, bo po doświadczeniach poprzedniego porodu wolę do domu nie wracać po dwóch godzinach Zresztą to jest w ogóle patologiczny kraj, tutaj skrobią ciąże do 21 tyg. a niekiedy do 25
Oooo mam pomysł - a może wrócisz do Polski na czas rozwiązania?
Dziękujemy za info :-) To macham do Ciebie z drugiego końca Polski (jeśli głęboko wciągnę powietrze to czuję dym z wędzenia oscypków )kazda data ladna a no tak nic nei pisalam o sobie
mam 22 latka choc jeszcze troche i wskoczy mi 23;-) a staralismy sie z mezem ok 5 cykli i w koncu mamy upragniona fasolke:-) i mieszkamy sobie nad morzem w turystycznym miescie
Zarkach bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze i trzymię kciuki za Was wyjątkowo mocno ;-)Ach no tak , ten suwak. Bo jak go zakładałam to własnie byłam w drugiej ciąży, która teraz miałaby 27 tygodni, no ale nic z tego nie wyszło
A teraz nie pamiętam hasła na ten suwaczek i nie wiem jak go zmienić.
Teraz jestem w ciąży znowu i ... do trzech razy sztuka jak mówią. A wiosen juz 27
Bo ulisia to nasz szpecjalista od spraw technicznych ;-) Jeśli ktoś ma problem to proszę do tej Pani :-)wiesz co? ale to możesz usunąć go po prostu z podpisu i zrobić nowy, nie musisz się logować do tego, ja zrobilam bez logowania.
Śpicie już?