reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Czyli może to i dobrze że mam wizytę dopiero na 12 lutego (początek 8 tyg) bo i tak bym się nic nie dowiedziała...

Hihi,w takim razie nie jestem już najmłodsza :-)

reklama
oby...

z moich ostatnich obserwacji: niby nie mam żadnych objawów ciążowych, ale proste zazwyczaj rzeczy sprawiają mi ogromną trudność... np przelew internetowy... nie mogę się skupić w ogóle...

ja tez mam tylko jakeis tam skromne objawy nei liczac dokuczajacego biustu :] i juz jakis wahan hormonow bo denerwuja mnie rzeczy na ktore naweg neiwiele uwagi poswiecalam albo totalne drobiazgi :dry:

czyli miedzy nami 2 latka roznicy rocznikowo:-D a testowalysmy tego samego dnia :-) tylko mi wtedy slabo wyszlo i powtarzalismy w srode;-)

a jesli dokucza Ci przeziebienie to dobra jest herbatka z imbirem dziala rozgrzewajaco i bakteriobojczo jak czosnek

z imbirem? nigdy takiej nie widzialam...

piłam malinową ale to zdania są podzielone czy wolno w ciąży... ponoć to chyba jest tak że z owoców malin można a z liści działa poronnie.

no i wmuszam w siebie ten ohydny syrop z cebuli... fuuuuuuuuu...

a ja robie wlsna herbatke z imbirem, a w sklepach i tak pewnei jakies sa tego typu
wystarczy kupic korzen imbiru (teraz jest wszedzie dostepny w sklepach) i wkrajam troszke do herbatki przed zalaniem woda ;) i jeszcze najlepiej miodkiem poslodzic zamiast cukru mniam;-)

Ach no tak , ten suwak. Bo jak go zakładałam to własnie byłam w drugiej ciąży, która teraz miałaby 27 tygodni, no ale nic z tego nie wyszło :(
A teraz nie pamiętam hasła na ten suwaczek i nie wiem jak go zmienić.
Teraz jestem w ciąży znowu i ... do trzech razy sztuka jak mówią. A wiosen juz 27 :)

wiesz co? ale to możesz usunąć go po prostu z podpisu i zrobić nowy, nie musisz się logować do tego, ja zrobilam bez logowania.

Dzięki. Już wpadłam jak go wywalić i usunęłam. nowego chyba na razie nie zakładam. Poczekam jeszcze trochę. Już dwa miałam i nie wyszło więc się wstrzymam. Trzymam kciuki za te nasze wszystkie fasolinki, żeby zdrowo i ładnie rosły.

reklama
Do góry