reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej laseczki:)
U nas dalej płacze Błażej ,ale jakoś mniej, może faktycznie nie dojadało dziecko, jednak dzień bez płaczu dzień stracony:(((

hej dziewczyny
chciałam tylko odmeldować sie, żebyście o mnie całkiem nie zapomniały. na nic ostatnio nie mam czasu, Tomuś wisi na cycku po 16-18 godzin na dobe. nie wiem za bardzo jak go od tego odzwyczaic, tym bardziej, ze jak wisi to ciągnie wiec nie wiem kiedy to tylko uspokajacz a kiedy on faktycznie je. mleka mam dużo, więc nie wiem o co chodzi. widzę, że u was też takie problemy...

Hej Kahaaa a ja myślałam ostatnio o Tobie:)i jednak urodziłyśmy tego samego dnia:)))

Ostatnia edycja:
a u nas wysypka pogorszyla sie na policzku jednym, kupqa poszla po czopie, bo maly juz sie darl.... wyszlo tyle ze jak 3 mega kupy. zolta byla troszke tych ziarenek, ale za to sluz zauwazylam.... :| do tego maly jak tylko nie je to placze. a je caly bozy dzien na cycu w sumie non stop.... serio to jakas masakra. moze mam za malo mleka... ale jak ucisne to leci.... teraz mamy mu podawac infacol, biogaja i debridat zostal. w czw lekrz.ja juz nie wiem czy on ma skaze, mzoe wkleje wam foto jak uda mi sie jutro zrobic. jestem kresu sil w dzien maly nie spi, no chyba ze na cycu, ale wtedy i tak ssie.... w nocy tez sie czesto budzi. mamy zrobic mu badanie moczu jeszcze. ja juz glupieje i ledwo co na nogach sie trzymam waga dobila juz do 49 kg osiwieje chyba..........

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było ale czasu brak. Byłam dziś na szczepieniu i mały waży 5300g. Lekarz powiedział że to za dużo i mamy uważać bo to już otyłość. Moim zdaniem on zwariował. Jaka otyłość? I jak uważać? Co, jeść nie dawać? Wiktor karmiony jest sztucznie. Porównywałam jego wagę do wagi Laury w tym samym wieku. Laura ważyła 4900 ale urodziła się lżejsza i 6 cm krótsza, więc wychodzi podobnie. Teraz jest szczuplutka.Powiedzcie dziewczyny- mam się czym martwić? Bo już głupieje.Aha no i Laura tez na sztucznym od początku.

BEATA moja wazy rowne 5 kilo, ciekawe co powie pediatra 29 listpada:ppp bzdura nie otylosc, dziecko musi przybierac! a moja niedlugo konczy 2 mce wiec tymbardziej wydaje mi sie ze waga ok!

czy ktos cos wie czy u SMONIQ wszystko juz ok? nie widac jej na forum i nikt nic nie pisze....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry