reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej laseczki:)
U nas dalej płacze Błażej ,ale jakoś mniej, może faktycznie nie dojadało dziecko, jednak dzień bez płaczu dzień stracony:(((

hej dziewczyny
chciałam tylko odmeldować sie, żebyście o mnie całkiem nie zapomniały. na nic ostatnio nie mam czasu, Tomuś wisi na cycku po 16-18 godzin na dobe. nie wiem za bardzo jak go od tego odzwyczaic, tym bardziej, ze jak wisi to ciągnie wiec nie wiem kiedy to tylko uspokajacz a kiedy on faktycznie je. mleka mam dużo, więc nie wiem o co chodzi. widzę, że u was też takie problemy...

Hej Kahaaa a ja myślałam ostatnio o Tobie:)i jednak urodziłyśmy tego samego dnia:)))

Ostatnia edycja:
a u nas wysypka pogorszyla sie na policzku jednym, kupqa poszla po czopie, bo maly juz sie darl.... wyszlo tyle ze jak 3 mega kupy. zolta byla troszke tych ziarenek, ale za to sluz zauwazylam.... :| do tego maly jak tylko nie je to placze. a je caly bozy dzien na cycu w sumie non stop.... serio to jakas masakra. moze mam za malo mleka... ale jak ucisne to leci.... teraz mamy mu podawac infacol, biogaja i debridat zostal. w czw lekrz.ja juz nie wiem czy on ma skaze, mzoe wkleje wam foto jak uda mi sie jutro zrobic. jestem kresu sil w dzien maly nie spi, no chyba ze na cycu, ale wtedy i tak ssie.... w nocy tez sie czesto budzi. mamy zrobic mu badanie moczu jeszcze. ja juz glupieje i ledwo co na nogach sie trzymam waga dobila juz do 49 kg osiwieje chyba..........

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było ale czasu brak. Byłam dziś na szczepieniu i mały waży 5300g. Lekarz powiedział że to za dużo i mamy uważać bo to już otyłość. Moim zdaniem on zwariował. Jaka otyłość? I jak uważać? Co, jeść nie dawać? Wiktor karmiony jest sztucznie. Porównywałam jego wagę do wagi Laury w tym samym wieku. Laura ważyła 4900 ale urodziła się lżejsza i 6 cm krótsza, więc wychodzi podobnie. Teraz jest szczuplutka.Powiedzcie dziewczyny- mam się czym martwić? Bo już głupieje.Aha no i Laura tez na sztucznym od początku.

BEATA moja wazy rowne 5 kilo, ciekawe co powie pediatra 29 listpada:ppp bzdura nie otylosc, dziecko musi przybierac! a moja niedlugo konczy 2 mce wiec tymbardziej wydaje mi sie ze waga ok!

czy ktos cos wie czy u SMONIQ wszystko juz ok? nie widac jej na forum i nikt nic nie pisze....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry