reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
moja wlasnie taka ssawka cycawka byla i jest dlatego od 6 dnia zycia dostaje cyc+ moje mleko w butli albo cyc+ mleko sztuczne-bo jak nawet cyca dla zabawy mojego cycula to z butli ciagnie jak odkurzacz, i wiem ze wtedy sie najada i nie oszukuje, a takie cycanie dla cycanie mnie wykonczylo miedzy 4-6 dniem zycia jej-dostalam takiego baby blusa ze masakra i zdychalam ze zmeczenia bo non stop wisiala na cycu a kazda proba polozenia spac konczyla sie rykiem bo panna sie nei najadala tylko wisiala na cycu dla przyjemnosci:ppp a ja glupia myslalam ze ona taka gloooodna byla...jasneeee.... teraz cyca je dobrze raczej aczkolwiek zasypia przy nim wiec ja laskocze po szyi i boczku i stopkach, albo jak chce cyca zabrac to wtedy jarzy ze matka cos zabiera i spowrotem zaczyna ssac jak potrzeba a jak juz usnie przy cycu calkiem to odciagam ja i ona zas sie budzi i szuka papu cwaniara wiec ja sruuuuuuuuuu butle w dziobek i wtedy nieraz po spiacu wcina do konca:) dzis po poludniu tak bylo: cyc+ mleczko w butli-nie dokonczyla i usnela na butelce, chcialam ja polozyc spac-jak ja ruszylam to od razu zaczela szukac papu wiec skonczyla butle a potem... wolala o nastepna:) tak wiec zjadla cyca i prawie 120 w butli:))

wlasnie SPARROW mi skomentowala fotke na nk wiec napisalam wiadomosc do niej ze jak sie nie odhaczy u nas na forum na liscie obecnosci to se nagrabi i ze nam jej brakuje!:)

Ostatnia edycja:
dziulka - ona ci zawsze tak duzo zjada, jak często ją karmisz ?
Mój Kubuś ma mniej więcej tyle co twoja i je z cyca 90 więcej nie daje rady, a jeszcze jedno jak mieszasz raz cyca raz butelke nie ma żadnych wzdęć ani kolek??:-)

A ja jestem po tragicznej nocy i popołudniu z mała. Narescie zasneła ale nie wiem jak długo. Cała noc spała po 30 minut i płacz godzina marudzenia i znow 30 minut kimneła sie. A od 4 juz nie zasneła. Dopiero o 8,15 zasneła ale pech taki ze 8,30 miałam wstac bo wizyta u internisty. Mała oczywiscie cala podróz wizyte i powrot spała jak zbita i po porocie wrociła do formy nocnej.

dawidowe, nic się nie martw, pewnie niunia przechodzi skok rozwojowy. Obserwuj, jaką nową umiejętność nabędzie :-)

dziulka - ona ci zawsze tak duzo zjada, jak często ją karmisz ?
Mój Kubuś ma mniej więcej tyle co twoja i je z cyca 90 więcej nie daje rady, a jeszcze jedno jak mieszasz raz cyca raz butelke nie ma żadnych wzdęć ani kolek??:-)

karmie co 3-3.5h w sumie, jue cyc+60 mleka w butli z cyca, albo cyc+60 sztucznego, czasem jak sciagne pokarm a ona akurat sie budzi to daje 90 sztucznego, i mloda nie ma kolek, jedynie baczki puszcza;ppp u mnie kazde karmienie to cyc+butla bo inaczej bym oszalala z tym ssaczkiem moim:)))ssalaby dla przyjemnosci caly dzien jakby mogla:)

a jednak straszonko pomoglo!!! Sparrow odpisala:

przekaż wszystkim że mój limit na internet się skończył bo mam limitowany - i dlatego takie strony mi baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno chodzą - strasznie mi miło że za mną tęsknicie i wogóle pamiętacie hihi ... Od 10go listopada będę miała nowy limit dopiero
2
Pozdrów wszystkich ode mnie gorrrrrąco !!!
1

Ja teraz cały czas karmię i karmię i karmię i czasem mnie mąż albo mama dokarmi żebym nie zemdlała
9

Moja Wanessa rośnie jak na drożdżach hhiii ... Pozdrawiam i całuski dla maluszków !!!!!!!!!!!

dawidowe, nic się nie martw, pewnie niunia przechodzi skok rozwojowy. Obserwuj, jaką nową umiejętność nabędzie :-)

jej nowa umiejonosc to smianie sie na głos do jednej zabawki z lusterkiem a potem lanie jej.
Ale ja dzis padam na pysk. Z mezem nie udało sie rozładowac emocji bo wolal nie szukac zaczepki ze mna. On tez ciagle zyje w napieciu bo juz mu sie sni po nocy ze przytula Laure. W efekcie pokłucił sie dzis z wszystkimi z pracy.

reklama
Do góry