reklama
Efa
Fanka BB :)
Ida, oczywiście, że tak - moje słonko przynajmniej raz dziennie w czasie jedzenia się krztusi. Tydzień temu to nawet dwa razy mnie porządnie obrzygał w czasie jedzenia ;-). Ja wtedy biorę synka pionowo i lekko poklepuję po pleckach.to by było za nudne, jakbyśmy się niczym nie różniły, Natuś
a ja po zakupach. wiecie co widziałam??? LUDZI!!!!!!!!!!!!!!
słuchajcie, zapytam tutaj, bo tu nas najwięcej zagląda: CZY WASZE MALUCHY TEŻ SIE CZASEM KRZTUSZĄ??? bo moja dzisiaj jak cyca obalała zakrztusiłą mi się, a potem moją mamę o zawał prawie przyprawiła, bo ulała i też zaczęła się krztusić...
DZIULKA, ostatnie zdjęcie wymiata! Twoja niunia puszcza oczko!!! Super
cambria, kciukasy za jutro!
kahaaa
cambria - trzymamy kciuki
a w ogole to sprawdzilam i dzis jest pelnia wiec w nocy wszystkie przeterminowane (oraz te na dniach) na porodówke marsz (byle nie na te sama, bo nam sie kaza w kolejce ustawic)
a w ogole to sprawdzilam i dzis jest pelnia wiec w nocy wszystkie przeterminowane (oraz te na dniach) na porodówke marsz (byle nie na te sama, bo nam sie kaza w kolejce ustawic)
hej z ranka))))))))))))) tak to ja Dziulencja... tak wczas ranopp mloda nam dala czadu dzisiaj- spala od 0.30-5 rano prawie za to od 5h ni chuchu i maz ktory sie poswiecil zeby dac mi pospac nie dal rady uspic diabelka malego, w koncu wstalam ja, cudowalam zeby usnela -nic to nie dalo! oczyska jak jaja sadzone i leje na spanie... wlasnie pochlaniam kawe i pol bagiety z dzemem bo o 9h jade na targ sie "odhamic" troche do ludzi
DAGISU co ty tu robilas o 2.51?????????????????????????????, ja piernicze...
MAMUSKI wszystkich dzieci laczmy sie hihihihi
DAGISU co ty tu robilas o 2.51?????????????????????????????, ja piernicze...
MAMUSKI wszystkich dzieci laczmy sie hihihihi
kasis
Witam
Melduje sie w dwupaku, pełnia nie pomogła, w nocy dostałam takiego skurczu,że szok jak tak maja wyglądać przepowiadające to ja dziękuje za te porodowe, aż sie boje(((
Byłam wczoraj na babskiej 30 i tak sie najadłam pyszności i pośmiałam, było super, tylko późnej kumpele poszły sie bawić na disco a ja do domu i dół bo ja nie mogę i do tego wyglądam jak jedna wielka beczka:!!!
Melduje sie w dwupaku, pełnia nie pomogła, w nocy dostałam takiego skurczu,że szok jak tak maja wyglądać przepowiadające to ja dziękuje za te porodowe, aż sie boje(((
Byłam wczoraj na babskiej 30 i tak sie najadłam pyszności i pośmiałam, było super, tylko późnej kumpele poszły sie bawić na disco a ja do domu i dół bo ja nie mogę i do tego wyglądam jak jedna wielka beczka:!!!
Kasia33
Hejka
Kasis Kochana nie strasz tymi skurczami skurczbykami hi,hi. Mnie jeszcze taki mega mocny nie zaatakował, natomiast brzuch boli mnie na @ praktycznie bezustannie od wczoraj, a nagorzej po siusianiu.
Widocznie na nas ta pełnia nie działa, ale jesteśmy twardzielki !!!. Mi też już ciężko z tym kochanym brzucholkiem.
Dla pocieszenia dodam, że ostatnio rodziły dwie moje kumpele. Jedna w 2 godzinki się uwinęła a druga w godzinkę!
Kasis Kochana nie strasz tymi skurczami skurczbykami hi,hi. Mnie jeszcze taki mega mocny nie zaatakował, natomiast brzuch boli mnie na @ praktycznie bezustannie od wczoraj, a nagorzej po siusianiu.
Widocznie na nas ta pełnia nie działa, ale jesteśmy twardzielki !!!. Mi też już ciężko z tym kochanym brzucholkiem.
Dla pocieszenia dodam, że ostatnio rodziły dwie moje kumpele. Jedna w 2 godzinki się uwinęła a druga w godzinkę!
Witam się i ja Jak tak czytam rozpakowane mamusie to zaczynam się zastanawiać czy z Filipkiem wszystko w porządku. Mały śpi i je. Niekiedy zdarzy mu się pokwiczeć szczególnie wtedy kiedy idzie kupeczka w pieluszkę i niekiedy podczas kąpania. A tak to jest oazą spokoju. Za dziewczynki które jeszcze się nie rozpakowały trzymamy gorąco kciuki żeby jak najszybciej tuliły swoje pociechy. Meżuś wstawia obiadek a po nim pewnie pójdziemy się przejść trochę na spacerek
reklama
Witam
My od wczorajw domku. Mam kolejnego aniolka-spiocha w domu, nic nie robi tylko spi, nawet jak je, musze ja niestety wybudzac do karmienia, co latwe nie jest, bo nawet rozbieranie srednio pomaga, w ciagu dnia, sciagam pokarm i na spiaco z butli doatje w nocy cycek, cos tam z niego zjada sobie
ja po cc, w bardzo dobrej formie, we wt mam sciagniecie szwow i bede mogla zapomniec o wszystkim:-)
Zycze jak najszybszego rozpakowania nie-rozpakowanym!!!
My od wczorajw domku. Mam kolejnego aniolka-spiocha w domu, nic nie robi tylko spi, nawet jak je, musze ja niestety wybudzac do karmienia, co latwe nie jest, bo nawet rozbieranie srednio pomaga, w ciagu dnia, sciagam pokarm i na spiaco z butli doatje w nocy cycek, cos tam z niego zjada sobie
ja po cc, w bardzo dobrej formie, we wt mam sciagniecie szwow i bede mogla zapomniec o wszystkim:-)
Zycze jak najszybszego rozpakowania nie-rozpakowanym!!!