reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

SARISA- ty jestes jak ja- gdzie bys nie byla co bys nie robila- FORUM priorytet:ppppppp

napisalam sms do MAKUC bo wiem ze w szpitalu juz jest -odp.na goracej lini

reklama
Hello mamusie i te przeszczęśliwe mamusie i te nierozpakowane tak jak ja:/

Coraz częściej mi się wydaje, że mały już na zawsze będzie u mnie w środku:) no widocznie mu tam dobrze! Całą noc nie spałam. Mam za dużą myśleniówkę!! 100000myśli na sekunde. O 9ej po pierwszym przebudzeniu zapytałam męża czy jest moja torebka portfel i telefon:) śniło mi się że mi ukradli i beczałam!!

W poniedziałek do szpitala BOJE SIĘ JAK JA PIERDZIU!!

Już wyjścia z gugaskiem nie mogę się doczekać! Mimo że z tego co piszecie moje noce wciąż będą nie przespane:) ale to już taka miłą bezsennośc z dzieckiem tuż obok:)
Się rozmarzyłam:p Chyba zwariuje:)

nam dzisiaj dwa tygodnie strzeliły:D jejku, mała już taka fajniusia się robi, oczka takie duże i minki strzela!!!:D:D:D
dagisu, ja byłam straszny śpioch!!!!!!!!!!!!!!! a powiem ci szczerze, ze teraz jak Michalinka da mi pospać 3 godz ciągiem w nocy i potem dospać te dwa razy chociaż po godzince to jestem normalnie wyspana!!! cuda sprawiają te maleństwa:D:D:D a braku snu bałam się nie wiem czy nie najbardziej;)))
o, jakieś sygnały dźwiękowe już wysyła, chyba drzemka się znudziła:///

hej dizewczyny
cambria - trzymamy kciuki, wiem, ze w UK czekaja dosc dlugo. mam kolezanke, ktora od odejsci wod czekala jeszcze 72h na bobasa i wszystko bylo ok. z tym, ze po 24h zaczeli monitorowac dziecko.
kasis - i jak dzis? cisza? ja rano mialam taki skrzep krwi i mam nadzieje, ze to moze resztki czopa, albo co, poki co nic sie nie dzieje, ale mam nadzieje, ze to wtorku się ruszy. w koncu termin mamy na wtorek!!!:-)

Cambria, to maleństwo już nie ma wyjścia, musi się urodzić w ciągu tych 2 dni :)
Sarisa, Ty tak jak Dziulka pisze, chyba bez forum nie przezyjesz długo ;-). cieszę się, że niebawem wychodzicie do domku.
A my dziś po spacerku, pogoda super, obiadek zjedzony, tylko Oluś duzo spi, więc pewnie wieczorem będzie miał ochotę na zabawę :)

Kahaaa u mnie cisza:(((((trochę pobolewa, jakiś tam skurczyk rzuci i to wszystko:((((((mi nawet czop nie odchodzi:(((
Dagisiu dobra puszczam cie bidulo idz już do tego szpitala rodzić:))

Ostatnia edycja:
Kahaaa o jak milo tez mam termin na wtorek czop tez mi odszedl i tyle jak narazie bo skurcze sa delikatne ale moze po dzisiejszej nocy sie to zmieni ;):D

Kasis dziękuję Ci bardzo:*
Wiecie co nie moge się ruszać wysprzątałam cały dom, poodkurzałam, pomyłam podłogi, łazienkę! Efekt taki że każdy ruch sprawia mi ból, moje stopy to jeszcze większe klocki, a kręgosłup i biodra chcą wyjść z ciała. Każdy ruch napuszcza łzy do moich oczu!!
W ogóle to wg usg to ja też mam termin na 26ego!! Na szczęście bądź nieszczęście w poniedziałek do szpitala!!
Aleksander chce być skorpionem i już!! Ile ja jeszcze jestem w stanie znieść to nie wiem!!

Dziulka masz racje jakos non stop mysle co u dziewczyn z forum i jak sie macie i co tam slychac :). sama nadal nie nadrobilam ,bo dzis odwiedziny dziadkow w szpitalu :) i posiedzieli chwilke i bylo bardzo milo.
Mam nadzieje ,ze niedlugo uda mi sie nadrobic watek glowny .Moj Mis jeszcze spi ,ale zawsze tak jest jak tylko wlacze kompa to sie budzi i nie moge nadrobic nic a nic :(.I moja dziewczynka własnie 4 dni skonczyla :) .
Ja smigam , siadam ,chodze , bez problemu nie powiem ,ze czasem troszke cos poociagnie . Mamcie moja i tesciowa byly zdziwione ,ze tak smigam . Mam nadzieje ,ze bedzie juz tylko lepiej :).

I dla nierozpakowanych Mam duzo cierpliwosci . Juz niedlugo bobaski beda z Wami :) i bedziecie bardzo szczesliwe :).
pzdr

reklama
dziewczyny ja też jestem uzależniona od forum!! ;-)
a dzisiaj byliśmy pierwszy raz na spacerze :-) małemu bardzo się podobało i jakoś dobrze po tym śpi :-)
oj tym razem Iduś niestety mam inaczej niż Ty :-( jestem ciągle śpiąca, mimo iż moje dziecko w nocy potrafi i 5h przespać ciurkiem i obudzić się tylko na jedzenie...
a krocze to mnie chyba nigdy nie przestanie boleć :-(
obejrzałam dzisiaj zdjęcia z czasu ciąży i trochę mi się zatęskniło, bo raczej to już nie wróci

Do góry