reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej dwupaczki i mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meldujemy, że jesteśśmy w domku:D
jak tylko się ogarniemy postaram się nadrobić to co się działo jak mnie nie było:D
buziale dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. TĘSKNIŁAM ZA WAMI;/;/;/;/;/;/;/

reklama
EFA u mnie tez bylo inaczej tylko na moja Léane laskotki, robieranie, gadanie prosto w nos, nie dzialalo!!!:))))))))))))))))))))))) chciala spac to koniec,nieraz juz i gola lezala- totalna zlewka:ppppppppp moj sie smial ze kupi perkusje i bedzie nawalac kolo niej jak zblizala sie godzina papu:)) a teraz jak usypia na cycu to potem butle i tak je, nieraz na spiaco ale je:p

dziewczynki relacja z patologi;
lezę z dwiema laskami, fajne dziewuszki a jedna ma bliźniaki,fajny mały brzuszek jak na trojpak.
dostaliśmy przed chwila kolacje no jaki wypas hehe dwie kromki chleba i garstkę serka białego. rewelacja, dobrze ze sklepik w szpitalu i stołówka;)

Kasis- ja przed cc dostalam zupke bez wkladki zadnej, warzwna zielony kolor, nie doprawiona bleeeeeeee, do tego jogurcik i wode, myslalam ze zdechne i po cc tez, dopiero na drugi dzien full wypas rano bo kawa suchary maselko i dzemik; i obiad tez inny, ryba, ryz, marchewka tarta, ciacho w czekoladzie a la ptys, jogurt:)za to do domu jak wrocilam to tona uszek z barszczykiem w minute poszlo:))))))

kochana ja myślę, ze czy przed cc czy po, jedzenie w polskich szpitalach jest obrzydliwe:(((( a teraz oglądam tv za 6zl na 3 godziny heheh

Ja tez jeszcze w dwupaku :confused2: Z jednej strony chciałabym już rodzić, bo mam dosyć, a z drugiej muszę dotrwać do wtorku, żeby mi oddział w moim szpitalu otworzyli :confused2::confused2: Podczytuję Was cały czas, ale mam ostatnio trochę problemów i nie mam weny do pisania :-(

no ja dostawalam we FR porzadne zarelko tylko ze przed cc i po cc dietka jednodniowa-katorga dla mnie:) za to w czwartek jak dopadlam sie do skuskusa to oooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj!!!!!!!!!:))))))))))))))))

reklama
Czesc Dziewczyny moze te juz rozpakowane mnie poucza :)
jest to normalne, ze skurcze nie bola na dole, w plecach tylko calkiem na gorze brzucha bo nie wiem czy to moze zoladek czy juz skurcze ?
z gory dzieki

Do góry