reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a JA W końcu nie wiem, który jest mój termin. Z usg już minął, a z miesiączki mam jeszcze 3 tygodnie. Chociaż już ciężko mi się chodzi.

reklama
26. też jeszcze w dwupaku się trzymają ;-).

I przynajmniej u mnie nic nie wskazuje, że się rozpakuję szybciej. Odstawiłam we wtorek luteinę, coś tam czasem kujnie w podwoziu, ale bez rewelacji ;-), więc czekamy nadal...
Jak małż wróci z budowy, to chyba go namówię, na rozłożenie łóżeczka, może to skusi Jagę? ;-).

Efa
Chociaż słucham rapu, to muszę cię pochwalić, że talent to ty masz i wszystko tak ładnie dograne. Fajne to Hobby. :-)

E-lonka byłoby super gdybym mogla jutro iśc sobie urodzic. Już sie jednak nie nastawiam. Teraz to już mam ustalone ,ze jak nic sie nie wydarzy to we wtorek mam isc do szpitala i od srody testy OTC. Takze tak czy siak za tydzien na pewno bedę miec juz szkrabka przy cycu :-)
Smutno mi ,ze tyle muszę czekac i ze temu mojemu brzuszkowi sie nie spieszy .... ale juz i tak jestem po terminie więc te kilka dni juz przezyję.

Teraz to ja jestem najbardziej po terminie?:baffled::confused::angry:

Witam, my po zakupach i jak jutro odbierzemy kolyske i jej osprzęt to w zasadzie można rodzić. Wczoraj się kiepsko czułam wieczorem i myslalam ze moze sie cos zacznie ale jakos sie rozmyło choć musze przyznać że powoli jest mi coraz ciężej.

Dorisday ja też we wtorek idę do szpitala jak się nic wcześniej nie wydarzy, a na to liczę. Także w przyszłym tygodniu szkrabiki powinny być już z nami.

U mnie wreszcie wszytko zaczyna nabierać kształtu. Przemeblowanie zrobione. Miejsce na łóżeczko jest. Pozostaje tylko wszystko dopiąć na ostatni guzik.

reklama
No idzis sobie poczytłam jak mamusie karmia swoje 6 miesieczne pociechy. Te kaszki, kleiki, deserki i obiadki. To sopiero beda jaja. Gotowanie obiadku bo jakos chce jak najmniej dawac te gotowe. Dzis juz moja córcia dostała smoczek do butelki nr 2. Heh jak to szybko leci.

Do góry