reklama
agrafa
Fanka BB :)
26. też jeszcze w dwupaku się trzymają ;-).
I przynajmniej u mnie nic nie wskazuje, że się rozpakuję szybciej. Odstawiłam we wtorek luteinę, coś tam czasem kujnie w podwoziu, ale bez rewelacji ;-), więc czekamy nadal...
Jak małż wróci z budowy, to chyba go namówię, na rozłożenie łóżeczka, może to skusi Jagę? ;-).
I przynajmniej u mnie nic nie wskazuje, że się rozpakuję szybciej. Odstawiłam we wtorek luteinę, coś tam czasem kujnie w podwoziu, ale bez rewelacji ;-), więc czekamy nadal...
Jak małż wróci z budowy, to chyba go namówię, na rozłożenie łóżeczka, może to skusi Jagę? ;-).
Efa
A my wrócilismy z naszego pierwszego spacerku :-). Było suuuuper!
dorisday2512
E-lonka byłoby super gdybym mogla jutro iśc sobie urodzic. Już sie jednak nie nastawiam. Teraz to już mam ustalone ,ze jak nic sie nie wydarzy to we wtorek mam isc do szpitala i od srody testy OTC. Takze tak czy siak za tydzien na pewno bedę miec juz szkrabka przy cycu :-)
Smutno mi ,ze tyle muszę czekac i ze temu mojemu brzuszkowi sie nie spieszy .... ale juz i tak jestem po terminie więc te kilka dni juz przezyję.
Teraz to ja jestem najbardziej po terminie?
Smutno mi ,ze tyle muszę czekac i ze temu mojemu brzuszkowi sie nie spieszy .... ale juz i tak jestem po terminie więc te kilka dni juz przezyję.
Teraz to ja jestem najbardziej po terminie?
ptaszyna83
Witam, my po zakupach i jak jutro odbierzemy kolyske i jej osprzęt to w zasadzie można rodzić. Wczoraj się kiepsko czułam wieczorem i myslalam ze moze sie cos zacznie ale jakos sie rozmyło choć musze przyznać że powoli jest mi coraz ciężej.
Dorisday ja też we wtorek idę do szpitala jak się nic wcześniej nie wydarzy, a na to liczę. Także w przyszłym tygodniu szkrabiki powinny być już z nami.
U mnie wreszcie wszytko zaczyna nabierać kształtu. Przemeblowanie zrobione. Miejsce na łóżeczko jest. Pozostaje tylko wszystko dopiąć na ostatni guzik.
U mnie wreszcie wszytko zaczyna nabierać kształtu. Przemeblowanie zrobione. Miejsce na łóżeczko jest. Pozostaje tylko wszystko dopiąć na ostatni guzik.
dorisday2512
Hmmn ... a Ty czemu juz we wtorek E-lonko do szpitala? Twój suwaczek wskazuje ,ze jeszcze masz czas.
Fajnie ,ze u Ciebie przygotowania do przyjecia maluszka dobiegły konca.
Fajnie ,ze u Ciebie przygotowania do przyjecia maluszka dobiegły konca.
Efa
Efa
Chociaż słucham rapu, to muszę cię pochwalić, że talent to ty masz i wszystko tak ładnie dograne. Fajne to Hobby. :-)
http://www.suwaczki.com/
dziękuję kroma
reklama
dawidowe
No idzis sobie poczytłam jak mamusie karmia swoje 6 miesieczne pociechy. Te kaszki, kleiki, deserki i obiadki. To sopiero beda jaja. Gotowanie obiadku bo jakos chce jak najmniej dawac te gotowe. Dzis juz moja córcia dostała smoczek do butelki nr 2. Heh jak to szybko leci.