reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Nina bardzo mi przykro że tak się wycierpiałaś :( Trzymaj się, maleństwo Ci wszystko wynagrodzi :)

Ewuś no jutro należy do Ciebie !!! Kciukasy mocno zaciśnięte :))))

Mi humorek dzisiaj dopisuje chociaż zmęczona jestem jak diabli bo po całej warszawie dzisiaj autobusem śmigałam. W pracy miałam miłe przyjęcie, wszyscy czekają i trzymają kciuki ... ach miło jest wpaść do pracy tylko jako gość ;)))

Ja to napewno do końca października na forum posiedze bo moja gin wypisała zwolnienie jeszcze tydzien po terminie. Ogólnie po badaniu stwierdziła że wszystko ok i że raczej w najbliższym czasie nie urodze ... sama nie wiem czy się cieszyć.

reklama
Roxannka moja mała też się nie spieszy. Za to zrobiła się bardzo aktywna i wariuje w brzuchu;) jak siedziałam na poczekalni u gin, to babka która siedziała na przeciwko nie mogła się napatrzeć na mój brzuch tak skakał;) A nie wiem jak u Was dziewczyny, ale moja mała upodobała sobie prawą stronę brzucha i tak się tam wpycha, że mam takie jajo po prawej, a po lewej płasko;)

guzik te nasze dzieciaczki podobne do siebie, nie śpieszą się z wyjściem i rozrabiają w brzuszkach, tyle że mój sobie właśnie lewą strone upodobał :)) Na mnie sie dziwnie patrzyły dziewczyny w autobusie, takie młode siksy do szkoły jechały i wielkie oczy robiły jak mi synek fikołki w brzuchu robił hihi :)

dziewczyny podpowiedzcie gdzie te tematy zamknięte bo też bym chciała telefonami się wymienić tak na wszelki wypadek, a jakoś nie wiem jak się do tego zabrać ;)

EFA trzymam kciuki za szybka akcje)))))))))))))))))))))))))))))))))a ja czuje sie ok..M juz spi, corcia tez wie mam czas dla siebie przed komp heheheh. jutro planuje mycie okien w naszym pokoju i z rana wyjscie na kawke do kolezanki:)no i jak pogoda dopisze to idziemy z Ola na spacerek

guzik dzięki :)

Efa trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród ale żeby Olek urodził się przynajmniej o 0:01 już 1 października :D

Mnie się śniłaś Ty i Natolin ostatnio. Spanikowane porodem strasznie. Ale dokładnie szczegółów nie pamiętam. Wiem, że wyglądałyście jak bliźniaczki.
dobry sen ;) że spanikowane porodem strasznie to akurat pasuje do nas jak najbardziej ;-)
onesmile Tobie się nie dziwię kochana, że chcesz sobie teraz poodpoczywać jeszcze :-)
miniu to nieźle, tak szybko do domku, chociaż z drugiej strony jak wszystko jest OK to po co tam siedzieć...
strip i jak na basenie? zazdroszczę...
Efuś czuję, że dzisiaj będzie Oluś z Tobą, no albo tak jak dziewczyny piszą po północy ;)
ooo dopiero zobaczyłam wiadomość od Efe :) to jednak może dzisiaj ;)

reklama
na basenie cudnie! Nie poszalałam, zrobiłam z 15 basenów, ale tak lekko i zwiewnie się czułam ;-) wsadziłam tampon, nie wiem czy to coś daje, ale liczę, że żadnego badziewia nie załapię, bo póki co czyściutko u mnie, nawet w moczu zero baterii itp.
Miałam nadzieję, że może jakieś skurcze po basenie, ale tylko sen mnie złapał, zaraz się kładę:)

Do góry