reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Oj Efa kochanie coś mi się wydaje, że poważnie ten 01.10.10 do Ciebie będzie należeć. Tylko żebyś się nie pospieszyła i przed 12sta dzisiaj w nocy nie urodziła:) super że mama Twoja będzie z Tobą. Matko popłakałam się. Dzisiaj już raz jak czytałam opowieści z porodówek. Ech wszystko przez Was:)

Dziewczyny jak w ogóle czuć te skurcze? Do czego można je porównać? Bo ja to już schizuję!!

reklama
Dagisiu i Monimoni w razie W wzięłam nr do Was a do sarisy mam już.
co do skurczy ja tez nie wiem jak je interpretować, boli mnie podbrzusze bardzo po południowym spacerku, ale bardziej to wygląda na kolkę taką, wzdęcie, tylko,ze ja przestałam brać żelazo i już sama nie wiem co to jest cholerka. Nie czuje ,ze to bybyły skurcze ta ak w okresie ale tez nie moge sie wyprostować i chodzić.

Efa Super,że "akcja" się rozwija! Już też ci pisałam,że 1.10 ci się należy:tak:
Nina kurczę,myślałam o tobie ostatnio i miałam nadzieję,że urodziłaś:no:. Współczuję przeżyć:-(.
Co do obowiązującej kolejki do rodzenia, to jeszcze ja tu jestem;-). Mam już skierowanie do szpitala. W poniedziałek rano zjawiam się na IP. Zobaczymy,co będą mi robić, bo rozwarcia ani huhu. I moja gin kiepsko widzi moją szyjkę :no:.

Dzięki za wsparcie, dziewczyny :*
A co do skurczy... nie wiem, jak je opisać. Jelitówka x10 póki co. Całe podbrzusze rwie, nieraz promieniuje na plecy po bokach. Znowu mi się rozlazły (5,5,5,5,5,9,4 minuty). Się wścieknę.

hej dziewczyny!dzieki za dobre slowa!Efus trzymaj sie wszystko bedzie ok juz niedlugo zobaczysz swoj skarb:)ale ci zazdroszcze ja tez juz chceeeee!!!!!!ale musze czekac min 3 tyg;(ale dam rade:)dzis moj A zadal pytanie malenstwu:)kiedy planuje ucieczke z alcatraz:)))))bo on mu pomoze:)oczywiscie odpowiedz byla bolesna:))))moje zebra ucierpialy:)tak mnie dzis dziwny spokuj ogarnal i taka mysl ze to juz niedlugo hmmmm......moze rozpakujemy sie wczesniej?:)kto wie?!dziewczyny wy tez tak macie od jakiegos czasu moglabym spac 24 na dobe!normalnie masakra moj sie smieje ze mam melodie do spania:)aaa...juz pisalam kiedys ze tu w dk po 4 h od porodu jesli wszystko ok to wracasz do domku:)a jak beda potrzebowali pokoj porodowy to nawet po 2h wiec info na bb bedzie szybkie:)

Ewuś coś czuję, że pojedziesz jutro na porodówkę :)

Kasis - noł problemo, jestem pod telefonem.

A jak tylko dostaje jakiegoś smsa to ciągle myślę, że to od Ewy :)

No to mała_mi88 jest z synkiem. Kurcze w takim tempie się dziewczyny rozpakowują, że faktycznie zostanie nas garstka :)

Ostatnia edycja:
lolisza dopisz jeszcze do rozpakowanych josefin umiescila posta w innym watku, maze go przeniesc ktoras z moderatorek moze do goracej lini

Odp: Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Mamuśki,
musze sie pochwalic ze szczescia.
wiktorek urodzil sie 22 .09. przez cc. zdrowiutki, duzo spi i straszny zarlok.
akcja rozpoczela sie nagle tydzien przed zaplanowana cesarka, wiktorek urodzil ssie w 38 tc.
trzymam za Was kciuki

reklama
Do góry