reklama
margerrita
Fanka BB :)

Muminka, Frogg ciesze sie z wami,
piekna corus
piekna pogoda u nas dzis, ale to podobno ostatnie ladne dni
Ostatnia edycja:
ptaszyna83
Muminka i Frogg gratuluje Dzieciaczków! Wspaniałe wieści 
Lady co do ciąży to tez jej mam powoli dość i marze o cc w 37-38 tc (choc wiem że tak się nie powinno mówić bo lepiej do terminu)
Lady co do ciąży to tez jej mam powoli dość i marze o cc w 37-38 tc (choc wiem że tak się nie powinno mówić bo lepiej do terminu)
hej dziewczyny
widze po goracej linii ze sie dzieje
muminka i frogg GRATULACJE!Jestescie wielkie!
mnie dzis cala noc brzuch jak na @ bolal... do tego corcia zagoraczkowala wiec wogule super bylo
hehehe nas ostatnio Marysia osiusiala w nocy, przyszla do nas polozyla sie miedzy nami i czuje tylko takie ciepelko na plecach...
dawidowe zobaczysz ze juz niedlugo po placzu bedziesz mogla rozpoznac co twoja corcia od ciebie chce!to bedzie sie zmienialo wraz z wiekiem ale bedziesz sie tego uczyc na bierzaco, jestes super mama i masz instynkt dany przez nature. Ja dzis obudzilam sie w nocy i cos mnie tknelo zeby pojsc do corcie a z reguly tego nie robie bo jak cos nie tak to sama do nas przybiega albo slyszymy przez toczke, poszlam do niej , dotknelam, cala rozpalona, 39,5 wiec szybko podalam nurofen i juz jest oki. Instynkt macierzynski istnieje i uwierz w siebie!!!!!!!!!!!!
widze po goracej linii ze sie dzieje
mnie dzis cala noc brzuch jak na @ bolal... do tego corcia zagoraczkowala wiec wogule super bylo
lady widze że też masz małe dziecko i różnica między maluchami będzie niewielkamnie to czasem przeraża
Piotrus mi ostatnio zrobił siusiu w kuchni
![]()
hehehe nas ostatnio Marysia osiusiala w nocy, przyszla do nas polozyla sie miedzy nami i czuje tylko takie ciepelko na plecach...

dawidowe zobaczysz ze juz niedlugo po placzu bedziesz mogla rozpoznac co twoja corcia od ciebie chce!to bedzie sie zmienialo wraz z wiekiem ale bedziesz sie tego uczyc na bierzaco, jestes super mama i masz instynkt dany przez nature. Ja dzis obudzilam sie w nocy i cos mnie tknelo zeby pojsc do corcie a z reguly tego nie robie bo jak cos nie tak to sama do nas przybiega albo slyszymy przez toczke, poszlam do niej , dotknelam, cala rozpalona, 39,5 wiec szybko podalam nurofen i juz jest oki. Instynkt macierzynski istnieje i uwierz w siebie!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Maga76
jej, a myślałam, że pszczylaszczka i ja mamy największą różnicę u paździrnikówekno ale bylo to 15 lat temuzobaczymy co bedzie teraz
![]()
witam z ranka
)) kurde z emocji przez FROGGUSIA zasnac nei moglam
))
dzisiaj konczymy wielkie porzadki-zostalo juz malutko ale trzeba skonczyc. na obiad robie zurek na prosbe mojego mezczyzny
)))) swoja droga musze sie nawcinac bo w razie jak mnie zostawia w szpitalu to od polnocy 00000000000000 zarcia
(((((( na 17h mam sie stawic do szpitala, i mam niemalego stresa co ten moj mieszkaniec brzuszny wymysli jeszcze? czy zostanie na d.... czy glowa w dol?? nie chcialabym zeby mnie np dzis zostawili a rano odeslali bo np dzidzia bedzie obrocona normalnie jutro rano... a po niej juz wszystkiego moge sie spodziewac jak widac.... w kazdym razie jak mnie zostawia w szpitalu to bede pisac sms do DAGISU a jak mnie nie zostawia to wieczorem sama sie pojawie na necie. zobaczymy...
dzisiaj konczymy wielkie porzadki-zostalo juz malutko ale trzeba skonczyc. na obiad robie zurek na prosbe mojego mezczyzny
jej, a myślałam, że pszczylaszczka i ja mamy największą różnicę u paździrnikówekWitamy w klubie "ponownie młodych mam"
moja tesciowa urodzila w wieku 40 lat:-) drugiego syna, i bardzo sobie chwali

reklama
Maga76
też na to liczęzmarszczki jej sie wygladzily po porodzie, rozpromieniala![]()