reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wierzyć się nie chce!! Jak ja zazdroszczę. Od ciotki Dagi też gratulacje przenajszczersze:D No i oczywiście czekamy tu na Frogg i na opowieści z porodówki:)

:dry:a co tu tak pusto, 8 a nikogo nie ma
Muminka, Frogg ciesze sie z wami,
piekna corus
piekna pogoda u nas dzis, ale to podobno ostatnie ladne dni

Ostatnia edycja:
Muminka i Frogg gratuluje Dzieciaczków! Wspaniałe wieści :)
Lady co do ciąży to tez jej mam powoli dość i marze o cc w 37-38 tc (choc wiem że tak się nie powinno mówić bo lepiej do terminu)

hej dziewczyny:)
widze po goracej linii ze sie dzieje:) muminka i frogg GRATULACJE!Jestescie wielkie!

mnie dzis cala noc brzuch jak na @ bolal... do tego corcia zagoraczkowala wiec wogule super bylo:)

lady widze że też masz małe dziecko i różnica między maluchami będzie niewielka :) mnie to czasem przeraża :) Piotrus mi ostatnio zrobił siusiu w kuchni :D

hehehe nas ostatnio Marysia osiusiala w nocy, przyszla do nas polozyla sie miedzy nami i czuje tylko takie ciepelko na plecach...:szok:

dawidowe zobaczysz ze juz niedlugo po placzu bedziesz mogla rozpoznac co twoja corcia od ciebie chce!to bedzie sie zmienialo wraz z wiekiem ale bedziesz sie tego uczyc na bierzaco, jestes super mama i masz instynkt dany przez nature. Ja dzis obudzilam sie w nocy i cos mnie tknelo zeby pojsc do corcie a z reguly tego nie robie bo jak cos nie tak to sama do nas przybiega albo slyszymy przez toczke, poszlam do niej , dotknelam, cala rozpalona, 39,5 wiec szybko podalam nurofen i juz jest oki. Instynkt macierzynski istnieje i uwierz w siebie!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam z ranka:))) kurde z emocji przez FROGGUSIA zasnac nei moglam:)))

dzisiaj konczymy wielkie porzadki-zostalo juz malutko ale trzeba skonczyc. na obiad robie zurek na prosbe mojego mezczyzny:))))) swoja droga musze sie nawcinac bo w razie jak mnie zostawia w szpitalu to od polnocy 00000000000000 zarcia:((((((( na 17h mam sie stawic do szpitala, i mam niemalego stresa co ten moj mieszkaniec brzuszny wymysli jeszcze? czy zostanie na d.... czy glowa w dol?? nie chcialabym zeby mnie np dzis zostawili a rano odeslali bo np dzidzia bedzie obrocona normalnie jutro rano... a po niej juz wszystkiego moge sie spodziewac jak widac.... w kazdym razie jak mnie zostawia w szpitalu to bede pisac sms do DAGISU a jak mnie nie zostawia to wieczorem sama sie pojawie na necie. zobaczymy...

jej, a myślałam, że pszczylaszczka i ja mamy największą różnicę u paździrnikówek :) Witamy w klubie "ponownie młodych mam"

moja tesciowa urodzila w wieku 40 lat:-) drugiego syna, i bardzo sobie chwali :tak:mowi ze druga mlodosc;-) zmarszczki jej sie wygladzily po porodzie, rozpromieniala:tak:

reklama
Do góry