reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczorowa pora:)ale mam czytania:)powiem tylko ze z planow dzisiejszych nici(prasowanie)ale jak to mowia dzien sie jeszcze nie skonczyl;)a na spanie sie nie zpowiada bo czekam na mojego A i oczywiscie polskie zarelko:)nadrobie zaleglosci w czytaniu i wracam:)

reklama
a ja dostalam bonusa..Zosi mi do kapcia nasikala, ale tak ladnie ze nawety kropelka nigdzie indziej nie spadla:-D
no o teraz proponuje nicniczek w ksztlcie kapcia, wprawe juz ma :-)

onesmile dobrze, ze juz lepiej i odpoczywaj na urlopie, bo z tego ci zdaje nam relcje dawidowe potem juz nie ma kiedy

dawidowe a wiadomo kiedy maz bedzie mogl przyjechac, trzymam kciuki aby jak najszybciej, ciekawe jak zareaguje na snieg i nasza zime :szok:
monimoni u mnie spacerki tez juz ledwo wychodza, wokol bloku i koniec, na wiecej brzus nie pozwala

ciekawe jak dziewczyny co mialy rodzic w tym tygodniu przez cc, zadnych wiesci od nich, a pewnie juz tula dzieciaczki i aby nasza frogg tez szybko byla juz po

Witam!!! Jasminka urodzila sie 23 wrzesnia! Miala 3170 gr i 53 cm. Dostala 10 pkt. Jest slodka i grzeczna tylko spi i je. Jutro napisze wiecej bo jestesmy w domku dopiero od 18.00
SDC10215.jpg

Wróciliśmy niedawno od położnej ze szpitala,ale konkrety na odpowiednim wątku.
Oczy mi się już kleją do spania i zarazem mam doła. Dość już mam wszystkiego.
Pozytywny aspekt dzisiejszego dnia to zakup mojego wymarzonego parowaru.
Pobyt w tym szpitalu jakoś źle na mnie wpłynął, boję się szpitali buuu... jeszcze widziałam dziś taką dziewczynę co płakała bardzo pielęgniarce noworodkowej i mężowi na korytarzu, bo się załamała że dziś pokarmu nie ma a wczoraj karmiła.. Żal mi jej było a dzieciaczka miała kochanego, bo wieźli w tym takim łóżeczku ze sobą,ale pielęgniarka kazała im oddać go i żeby mama poszła spać.

super mastepna dziewczynka:)ojjj chyba worek sie rozwiazal:)co do boli krzyzowych dziewczyny spokojnie nie jest az tak zle ja mialam brzuszno krzyzowe przez 15 h i powiem wam bolalo ale dalam rade bo mysl ze zobacze synka byla silniejsza i potrafila pokonac wszystko!:)no ale bylo to 15 lat temu;)zobaczymy co bedzie teraz;)jejku dziewczyny czy wy tez tak macie?ja caly dzien chodze mokra jak szcur prysznic chyba z 5 razy bralam a wcale nie jest cieplo u nas taka normalna pogoda jesienna normalnie masakra:(ok zelazko patrzy na mnie chyba musze jednak z nim pogadac chwilke;)

dziekuje wam dziewczynki za cieple slowa i porady. Staram sie byc dzielna, choc chwile zalamki sa. Moj Nelson jak na zlosc wyjechal w pilnej sprawie do Portugalii:( wraca we wtorek wieczorem, czyli ja juz bede na oddziale:(
ale za to przyjechala moja mama. Zawsze to razniej.
Wczorajszy dzien spedzilam na zakupach. Juz mam PRAWIE wszystko. Jeszcze tylko apteka, pare kaftanikow do szpitala(bo trzeba miec ciuszki dla dziecka) . Wozek, fotelik, to juz pewnie jak bede w szpitalu, albo Nelson kupi albo ja przez internet-
Mam nadzieje, ze bede mogla wziac laptopika ze soba. Z wami bedzie mi razniej:))

dawidowe - jestes moim idolem! trzymaj sie i badz z siebie dumna!

Witam!!! Jasminka urodzila sie 23 wrzesnia! Miala 3170 gr i 53 cm. Dostala 10 pkt. Jest slodka i grzeczna tylko spi i je. Jutro napisze wiecej bo jestesmy w domku dopiero od 18.00
Zobacz załącznik 286803

GRATULACJA PIEKNA CORA:)

hej

Mnie troszke nie bylo...bo walczylam z Chrupskiem i dopadlo mnie...euufffff dzis juz mi troszke lepiej..przez te dni tez myslam ze urodze...:( ale musze jeszcze poczekac...heheh:)

dobrej nocki zycze

ooo prosze Muminka gratuluję ślicznej córeczki:)

Jezu ale dzisiaj przygnębiający dzień. Pokłociłam się na dodatek z M i płakałam od południa!!
Pewnie teraz i tak nie zasne.
Żebyście chociaż Wy pospały...dobranoc

reklama
HEJ LASKI!!!

WIADOMOSC OD FROGG;

dzis o godzinie 23.15 silami natury przyszedl na swiat FILIP. Ma 51 cm i wazy 2990. jestem padnieta.poszlo bez znieczulenia ale o maly wlos. buziole:)

yesssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))

Do góry