witam wieczorowa pora
ale mam czytania
powiem tylko ze z planow dzisiejszych nici(prasowanie)ale jak to mowia dzien sie jeszcze nie skonczyl
a na spanie sie nie zpowiada bo czekam na mojego A i oczywiscie polskie zarelko
nadrobie zaleglosci w czytaniu i wracam
reklama
margerrita
Fanka BB :)
no o teraz proponuje nicniczek w ksztlcie kapcia, wprawe juz ma :-)a ja dostalam bonusa..Zosi mi do kapcia nasikala, ale tak ladnie ze nawety kropelka nigdzie indziej nie spadla![]()
onesmile dobrze, ze juz lepiej i odpoczywaj na urlopie, bo z tego ci zdaje nam relcje dawidowe potem juz nie ma kiedy
dawidowe a wiadomo kiedy maz bedzie mogl przyjechac, trzymam kciuki aby jak najszybciej, ciekawe jak zareaguje na snieg i nasza zime

monimoni u mnie spacerki tez juz ledwo wychodza, wokol bloku i koniec, na wiecej brzus nie pozwala
ciekawe jak dziewczyny co mialy rodzic w tym tygodniu przez cc, zadnych wiesci od nich, a pewnie juz tula dzieciaczki i aby nasza frogg tez szybko byla juz po
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Wróciliśmy niedawno od położnej ze szpitala,ale konkrety na odpowiednim wątku.
Oczy mi się już kleją do spania i zarazem mam doła. Dość już mam wszystkiego.
Pozytywny aspekt dzisiejszego dnia to zakup mojego wymarzonego parowaru.
Pobyt w tym szpitalu jakoś źle na mnie wpłynął, boję się szpitali buuu... jeszcze widziałam dziś taką dziewczynę co płakała bardzo pielęgniarce noworodkowej i mężowi na korytarzu, bo się załamała że dziś pokarmu nie ma a wczoraj karmiła.. Żal mi jej było a dzieciaczka miała kochanego, bo wieźli w tym takim łóżeczku ze sobą,ale pielęgniarka kazała im oddać go i żeby mama poszła spać.
Oczy mi się już kleją do spania i zarazem mam doła. Dość już mam wszystkiego.
Pozytywny aspekt dzisiejszego dnia to zakup mojego wymarzonego parowaru.
Pobyt w tym szpitalu jakoś źle na mnie wpłynął, boję się szpitali buuu... jeszcze widziałam dziś taką dziewczynę co płakała bardzo pielęgniarce noworodkowej i mężowi na korytarzu, bo się załamała że dziś pokarmu nie ma a wczoraj karmiła.. Żal mi jej było a dzieciaczka miała kochanego, bo wieźli w tym takim łóżeczku ze sobą,ale pielęgniarka kazała im oddać go i żeby mama poszła spać.
super mastepna dziewczynka
ojjj chyba worek sie rozwiazal
co do boli krzyzowych dziewczyny spokojnie nie jest az tak zle ja mialam brzuszno krzyzowe przez 15 h i powiem wam bolalo ale dalam rade bo mysl ze zobacze synka byla silniejsza i potrafila pokonac wszystko!
no ale bylo to 15 lat temu
zobaczymy co bedzie teraz
jejku dziewczyny czy wy tez tak macie?ja caly dzien chodze mokra jak szcur prysznic chyba z 5 razy bralam a wcale nie jest cieplo u nas taka normalna pogoda jesienna normalnie masakra
ok zelazko patrzy na mnie chyba musze jednak z nim pogadac chwilke
dziekuje wam dziewczynki za cieple slowa i porady. Staram sie byc dzielna, choc chwile zalamki sa. Moj Nelson jak na zlosc wyjechal w pilnej sprawie do Portugalii
wraca we wtorek wieczorem, czyli ja juz bede na oddziale
ale za to przyjechala moja mama. Zawsze to razniej.
Wczorajszy dzien spedzilam na zakupach. Juz mam PRAWIE wszystko. Jeszcze tylko apteka, pare kaftanikow do szpitala(bo trzeba miec ciuszki dla dziecka) . Wozek, fotelik, to juz pewnie jak bede w szpitalu, albo Nelson kupi albo ja przez internet-
Mam nadzieje, ze bede mogla wziac laptopika ze soba. Z wami bedzie mi razniej
)
dawidowe - jestes moim idolem! trzymaj sie i badz z siebie dumna!
ale za to przyjechala moja mama. Zawsze to razniej.
Wczorajszy dzien spedzilam na zakupach. Juz mam PRAWIE wszystko. Jeszcze tylko apteka, pare kaftanikow do szpitala(bo trzeba miec ciuszki dla dziecka) . Wozek, fotelik, to juz pewnie jak bede w szpitalu, albo Nelson kupi albo ja przez internet-
Mam nadzieje, ze bede mogla wziac laptopika ze soba. Z wami bedzie mi razniej
dawidowe - jestes moim idolem! trzymaj sie i badz z siebie dumna!
Witam!!! Jasminka urodzila sie 23 wrzesnia! Miala 3170 gr i 53 cm. Dostala 10 pkt. Jest slodka i grzeczna tylko spi i je. Jutro napisze wiecej bo jestesmy w domku dopiero od 18.00
Zobacz załącznik 286803
GRATULACJA PIEKNA CORA
hej
Mnie troszke nie bylo...bo walczylam z Chrupskiem i dopadlo mnie...euufffff dzis juz mi troszke lepiej..przez te dni tez myslam ze urodze...
dobrej nocki zycze
reklama
HEJ LASKI!!!
WIADOMOSC OD FROGG;
dzis o godzinie 23.15 silami natury przyszedl na swiat FILIP. Ma 51 cm i wazy 2990. jestem padnieta.poszlo bez znieczulenia ale o maly wlos. buziole
yesssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))))))))))))
WIADOMOSC OD FROGG;
dzis o godzinie 23.15 silami natury przyszedl na swiat FILIP. Ma 51 cm i wazy 2990. jestem padnieta.poszlo bez znieczulenia ale o maly wlos. buziole
yesssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!