reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja też się witam weekendowo.

Oczywiście łączę się z Wami i też chciałabym na dniach urodzić ;) Z tejże okazji oraz dlatego, że od dziś odstawiłam Cordafen postanowiłam zmolestować M :) I się udało.. po takiej przerwie.

Poza tym trochę do smaku: dziś duszona karkówka z boczkiem i cebulką na obiad. M robi, więc ja się obijam :)

reklama
mała mi, powiedziałabym, ze blisko;D;D;D ale to jeszcze nie to:D:D:D NO DAWAĆ DAWAĆ POMYSŁY!!!!!! kocyka nie ufunduję niestety, ale rozruszacie szare komórki rano, ciężaróweczki:D:D:D

moni, no i po zabawie.........:D:D:D

moja przyjaciółka dzisiaj wychodzi za mąż i nawet nie robiłam sobie prędzej nadziei, że to zobaczę na żywo:D wiecie, ze miałam schizę że urodzę przed terminem...:D ale młoda widocznie chce weselicho zaliczyc w swym zyciu płodowym;DDD

ja wlasnie porzadkuje papiery, poradniki dzieciowe, wywalam reklamy i inne cuda zanim mama i maz by sie zabrali do tego, bo nie daj piernik zeby mi cos zginelo to dusze na miejscu. przed chwila kot wylecial z sypialni lotem koszacym z wielkim "miauuuuuuuuu" bo se umyslila ze bedzie se d.... myc na poduszce meza!!! posciel zmienialam 3 dni temu!! wrrr. najpierw kazalm jej zejsc-ta nie! to ja za futro i fruuu!!latajacy kotek!!! teraz lazi obrazona na mnie. Maz tego nei widzial tylko uslyszal jak leci z sypialni z miaukiem i sie wydarl co ja kotu robie, jak mu powiedzialam za co ze nie usluchala ze ma zejsc i ze toalete se robi na swiezej poduszce to sie wkurzyl i powiedzial ze dzisiaj bedzie kapana za kare i to jej dobrze zrobi! jestem za!

poza tym ta moja karobatka zas dzisiaj glowa w dol siedzi ewidentnie.... slow mi juz brak ile mnie te jej piruety kosztuja nerwow i stresow....

ciekawa jestem czy FROGG w koncu dzisiaj urodzi czy wroci do domu. telefon mam w zasiegu reki i jak cos to bede relacjonowac na biezaco:)

Tańce- hulańce Ci się szykują i wielka wyżerka heh:-).
A może zechce zrobić wielkie BUM i przyjść na świat w takich okolicznościach? Lubie wielkie wejścia :rofl2: U mojej znajomej zaczął się poród na weselu brata:-).

pewnie w dwupaku pozostanę:D:D:D chociaż z sali weselnej mam na porodówkę jakieś 20km bliżej niż z domu;P a jeśli młoda będzie miała charakterek po mamusi to wielkich wejść lubić nie będzie:D dziewczyny, naprawdę mam schizę że mi w kościele wody odejdą;D;D;D

reklama
Witam dziewczyny;)Ja jeszcze się trzymam choć dzisiaj w cała noc brzuch bolał mnie jak na okres i teraz tez tak a tak pozatym to nic żadnych innych zmian no tylko czasem jak siedze to czuje takie kłucie.Hmmm jutro mam wyznaczony termin z usg wiec czekam niecierpliwie.Tak chciałabym już urodzić;)

Termin z USG 26 września;))

Bedzię Kamilek;);*

Do góry