reklama
Katia90
Fanka BB :)
Robiłam tym samym Dziś rano co w czwartek wieczoremTest testowi nie równy, powinnaś robić tym samym jak już [emoji4][emoji1364][emoji1364]
Katia90
Bolą mnie piersi i brzuch. Trochę inaczej niż na okres, ale momentami całkiem mocno i jestem zmęczona, dużo śpię. Ale uważam, że jeśli wszystko byłoby w porządku to powinnam mieć dwie ładne kreski już w dniu dzisiejszym skoro hcg rośnie dwilukrotnie, a pierwszy test gdzie pojawił się jakiś tam cień cienia był w środę wieczorem...Hm... Myślisz, że testy wadliwe lub biochemiczna? Może jednak nie przyjdzie tą @ A masz jakieś objawy ? Jak się czujesz z?
GratulacjeMiałam testować dopiero za 3 dni.. ale zatestowałam dzisiaj.
27 dc.
K
Katijah
Gość
GratulujęMiałam testować dopiero za 3 dni.. ale zatestowałam dzisiaj.
27 dc.
P
Paula33.
Gość
Cześć dziewczyny! U mnie 1 dzień po @ a test nadal negatywny. Może w poniedziałek coś wyjdzie. Będę robić betę i zobacze. Mogę dołączyć do grona starających?
coca
Cześć dziewczyny! U mnie 1 dzień po @ a test nadal negatywny. Może w poniedziałek coś wyjdzie. Będę robić betę i zobacze. Mogę dołączyć do grona starających? [emoji4][emoji4]
Jak wyjdzie, to raczej dołączysz do grona oczekujących [emoji16]
P
Paula33.
Gość
Jak wyjdzie, póki co jestem na etapie starań bo nie wiadomo czy wyjdzie..Jak wyjdzie, to raczej dołączysz do grona oczekujących [emoji16]
Bluey.An
Może rzeczywiście trzeba teraz poczekać i najlepiej zrobić bete. Mnie nadal nie bolą piersi Ale mam uczucie jakby takie pełniejsze się zrobiły jakby od polowy dalej brak apetytu jem i zero zachcianek. Nie mam żadnego śluzu ani plamienia więc pewnie jutro @ nie dostanę, chyba będę musiała czekać do wtorku na drugi termin. Trochę się senna zrobiłam i wczoraj musiałam sobie drzemkę zrobić. Od tego cyklu zaczęłam brać Wit C i D czy to może mieć wpływ na zmiany przed @ ? Aha i jeszcze nie mam rozwolnienia A też powinno już być ( toaletę wtedy przed @ odwiedzam do 4 razy dziennie max A teraz tylko raz i z lekkim problemem)Bolą mnie piersi i brzuch. Trochę inaczej niż na okres, ale momentami całkiem mocno i jestem zmęczona, dużo śpię. Ale uważam, że jeśli wszystko byłoby w porządku to powinnam mieć dwie ładne kreski już w dniu dzisiejszym skoro hcg rośnie dwilukrotnie, a pierwszy test gdzie pojawił się jakiś tam cień cienia był w środę wieczorem...
reklama
Katia90
Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? trzymam kciukiMoże rzeczywiście trzeba teraz poczekać i najlepiej zrobić bete. Mnie nadal nie bolą piersi Ale mam uczucie jakby takie pełniejsze się zrobiły jakby od polowy dalej brak apetytu jem i zero zachcianek. Nie mam żadnego śluzu ani plamienia więc pewnie jutro @ nie dostanę, chyba będę musiała czekać do wtorku na drugi termin. Trochę się senna zrobiłam i wczoraj musiałam sobie drzemkę zrobić. Od tego cyklu zaczęłam brać Wit C i D czy to może mieć wpływ na zmiany przed @ ? Aha i jeszcze nie mam rozwolnienia A też powinno już być ( toaletę wtedy przed @ odwiedzam do 4 razy dziennie max A teraz tylko raz i z lekkim problemem)
Wysyłam zdjęcia z dziś testów, tylko średniej jakości niestety i więcej nie testuje. Zobaczymy w poniedziałek bete i oby okres do mnie jutro nie zawitał nie ma co martwić się na zapas
Załączniki
Podziel się: