reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

U mnie dziwna sytuacja...
Ginekolog z Invimedu twierdzi, że z owulacji nici ale jakoś dziwnie się czuje w tym cyklu.
Jestem w 20dc, 10dpo i od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze, ciągnie, takie dziwne uczucie... dzisiaj zauważyłam, że mam takie twarde podbrzusze. Nie nastawiam się skoro mi lekarka powiedziała, że pęcherzyk 24-26mm to przejrzały i nic z tego.... Ale jednak jest jkos dziwnie

Może już na @ powoli się zanosi?

reklama
Ginekolog z Invimedu twierdzi, że z owulacji nici ale jakoś dziwnie się czuje w tym cyklu.
Jestem w 20dc, 10dpo i od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze, ciągnie, takie dziwne uczucie... dzisiaj zauważyłam, że mam takie twarde podbrzusze. Nie nastawiam się skoro mi lekarka powiedziała, że pęcherzyk 24-26mm to przejrzały i nic z tego.... Ale jednak jest jkos dziwnie
Intuicja?

U mnie gin zdiagnozowal w piatek pozamaciczna, jestem zalamana :( kazal mi teraz co 2 dni oznaczac bete i progesteron. Mowil cos o lekach ale ze byc moze bedzie trzeba wyciac jajowod..

Może ale to też byłby pierwszy raz. Tym bardziej dziwne jest to, że mam jeszcze 2dni brania dupka. A okres według apki za 10 dni... Chociaz przez tak wczesną owu mogło się pozmieniać

U mnie cykl się wydłuży o conajmniej tydzień przez owu, która się przesunęła aż na 23/24dc, dziś 32dc, przy cyklach zwykle ok. 29 dni. Na spokojnie, odstawisz dupka i zobaczysz co się będzie działo.

A i jeszcze dodam, ze miałam mieć wg gin w 14dc cykl bezowulacyjny [emoji16] także z dystansem, gina zmieniam, bo nie mam zaufania. Twój pęcherzyk z tego co czytałam jest w normie wiec nie rozumiem czemu miałyby być nici z owu [emoji2368]

U mnie gin zdiagnozowal w piatek pozamaciczna, jestem zalamana :( kazal mi teraz co 2 dni oznaczac bete i progesteron. Mowil cos o lekach ale ze byc moze bedzie trzeba wyciac jajowod..

Jest pewien na 100%? Czytałam tu wiele historii dziewczyn, które miały takie podejrzenia, a później się okazywało, ze wszystko jest ok. W którym tc jesteś?

Jestem 5 dni po terminie miesiaczki. Lekarz stwierdzil ze w macicy nie ma zarodka za to jest w jajowodzie struktura 22mm ktora na 99 proc jest ciaza pozamaciczna... Kazal mi oznaczac bete hcg i progesteron co 2 dni. W piatek mialam bete 270. Jutro ide znow zrobic. Lekarz powiedzial, ze dopoki nie poczuje silnych boli zebym nie szla do szpitala bo tam od razu wytna jajowod bez zadnhch innych prob podawania zastrzykow itp. Jesten po prostu zalamana, spac nie moge po nocach, kompletnie nie wiem co mam robic.

reklama
Jestem 5 dni po terminie miesiaczki. Lekarz stwierdzil ze w macicy nie ma zarodka za to jest w jajowodzie struktura 22mm ktora na 99 proc jest ciaza pozamaciczna... Kazal mi oznaczac bete hcg i progesteron co 2 dni. W piatek mialam bete 270. Jutro ide znow zrobic. Lekarz powiedzial, ze dopoki nie poczuje silnych boli zebym nie szla do szpitala bo tam od razu wytna jajowod bez zadnhch innych prob podawania zastrzykow itp. Jesten po prostu zalamana, spac nie moge po nocach, kompletnie nie wiem co mam robic.

A to nie jest tak, ze przy takiej będzie może nie być jeszcze widać zarodka w macicy? Piszą coś o będzie rzędu 1000... A w jajniku może jest coś innego, polip na przykład.

Do góry