reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

A jak długie masz cykle ? Ja 26-28. Okres u mnie trwa odkąd odstawiłam tabletki 6 dni a nie 4 jak wcześniej. Testy robiłam od 7dc i tak to narazie wygląda, mimo że właśnie wg aplikacji owu powinna być w ten weekend. Oczywiście nie wierzę jej na 100% bo to tylko czysta matematyka więc mam nadzieję że owu jeszcze przyjdzie ...
Ja już też miałam lekkie obawy co do testów owu. Zaczęłam używać w poprzednim cyklu i tak pięknie ciemnialy dzień po dniu aż pokazały pik. okazało się że mialalam owu w zupełnie innym terminie niż pokazuje apka (15dc). W tym miesiacu to mi takie blade wychodziły, że myślałam że coś jest nie tak. Aż w końcu w 17dc był pik. A wczoraj 18dc owu. Niby mówi sie, że owu jest 24-48h po maksymalnym stężeniu a ja zrobiłam test jeszcze wczoraj rano i też był pik a jak jechałam już do pracy to czułam jajnik no i pokazał się śluz.
Screenshot_20201023-195038_Premom.jpeg

reklama
27-32 jak patrzę w historię kalendarzyka i 5-6 dni krwawienia. I tak te moje okresy przedstawiają sie od momemtu odstawienia pigułek dwa lata temu.
Ja robiłam od 10 dc. Ale tylko z trzech ostatnich dni wrzuciłam w apke. No i wrzucilam wieczorny pik 17dc i wieczorny 18dc. Nie wrzuciłam porannego piku z 18dc. Takie cienie jak u Ciebie wyszły mi w ok 14-15 dc

A jak długie masz cykle ? Ja 26-28. Okres u mnie trwa odkąd odstawiłam tabletki 6 dni a nie 4 jak wcześniej. Testy robiłam od 7dc i tak to narazie wygląda, mimo że właśnie wg aplikacji owu powinna być w ten weekend. Oczywiście nie wierzę jej na 100% bo to tylko czysta matematyka więc mam nadzieję że owu jeszcze przyjdzie ...Zobacz załącznik 1191831

Załączniki

• Screenshot_20201023-200844_Premom.jpg
    Screenshot_20201023-200844_Premom.jpg
    143,7 KB · Wyświetleń: 59
Mówisz że takie cienie jak u mnie miałaś koło 14-15 dc a wcześniej od tego 10 dc jak robiłaś to było bardziej widać ta kreskę testową czy w ogóle nic ?
27-32 jak patrzę w historię kalendarzyka i 5-6 dni krwawienia. I tak te moje okresy przedstawiają sie od momemtu odstawienia pigułek dwa lata temu.
Ja robiłam od 10 dc. Ale tylko z trzech ostatnich dni wrzuciłam w apke. No i wrzucilam wieczorny pik 17dc i wieczorny 18dc. Nie wrzuciłam porannego piku z 18dc. Takie cienie jak u Ciebie wyszły mi w ok 14-15 dc

10dc wyszedł taki widoczny ale słaby, 11dc nie zrobilam, 12 dc zepsułam bo zapomnialam i zrobilam siku kolo 21 i potem po godzinie zrobilam wiec byl prawie biały. No i później zaczął wychodzić jeszcze jaśniejszy dlatego się zaczęłam obawiać, że może cykl bezowulacyjny czy co. Zwłaszcza, że w poprzednim cyklu te kreski wychodziły zupełnie inaczej. W poprzednim cyklu pik był 14dc a 15 owu, a w tym cyklu 14 i 15 były bladziochy. Ale pomyślałam sobie co będzie to bedzie i w koncu pik sie pokazał.

Mówisz że takie cienie jak u mnie miałaś koło 14-15 dc a wcześniej od tego 10 dc jak robiłaś to było bardziej widać ta kreskę testową czy w ogóle nic ?

Hej dziewczyny :) powtórzyłam dziś test z czwartku z wieczora żeby sprawdzić czy druga kreska ciemnieje i niestety jestem zawiedziona. Jestem w 29 dc, jutro powinien być okres. Zrobiłam 2 testy o czułości 10. Na jednym Kreska jaśniejsza niż w czwartek wieczorem, a na drugim prawie nic nie widać-jest delikatny cień. Jeśli okres jutro się nie pojawi to pójdę na betę w poniedziałek. Ale nie wróży to nic dobrego raczej. miłego dnia dziewczyny :)

A jak długie masz cykle ? Ja 26-28. Okres u mnie trwa odkąd odstawiłam tabletki 6 dni a nie 4 jak wcześniej. Testy robiłam od 7dc i tak to narazie wygląda, mimo że właśnie wg aplikacji owu powinna być w ten weekend. Oczywiście nie wierzę jej na 100% bo to tylko czysta matematyka więc mam nadzieję że owu jeszcze przyjdzie ...Zobacz załącznik 1191831

Tez mi zle zapeognozowaly ale to dlatego, ze mi się owu o tydzień przesunęła [emoji23] a już chciałam spisać cykl na straty. Działać! [emoji4][emoji123]

I się nie stresować! Bo ja myślałam, że owu będę mieć tego 15dc i to miało być w miniony poniedziałek. A mój Ł. jechał w delegację i miał wrócić w środę i też już się denerwowałam, że cykl stracony ale na szczęście owu była i był Ł. 😁 Teraz pozostało czekać do terminu @

Tez mi zle zapeognozowaly ale to dlatego, ze mi się owu o tydzień przesunęła [emoji23] a już chciałam spisać cykl na straty. Działać! [emoji4][emoji123]

Hej dziewczyny :) powtórzyłam dziś test z czwartku z wieczora żeby sprawdzić czy druga kreska ciemnieje i niestety jestem zawiedziona. Jestem w 29 dc, jutro powinien być okres. Zrobiłam 2 testy o czułości 10. Na jednym Kreska jaśniejsza niż w czwartek wieczorem, a na drugim prawie nic nie widać-jest delikatny cień. Jeśli okres jutro się nie pojawi to pójdę na betę w poniedziałek. Ale nie wróży to nic dobrego raczej. miłego dnia dziewczyny :)
Hm... Myślisz, że testy wadliwe lub biochemiczna? Może jednak nie przyjdzie tą @ A masz jakieś objawy ? Jak się czujesz z?

reklama
Test testowi nie równy, powinnaś robić tym samym jak już [emoji4][emoji1364][emoji1364]

Do góry