reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Te z dzisiaj coś tam delikatnie pokazują 👍 ;)

Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie :) ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? :) trzymam kciuki :)
Wysyłam zdjęcia z dziś testów, tylko średniej jakości niestety i więcej nie testuje. Zobaczymy w poniedziałek bete i oby okres do mnie jutro nie zawitał 😊🙈 nie ma co martwić się na zapas :)

reklama
Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie :) ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? :) trzymam kciuki :) ❤️
Wysyłam zdjęcia z dziś testów, tylko średniej jakości niestety i więcej nie testuje. Zobaczymy w poniedziałek bete i oby okres do mnie jutro nie zawitał 😊🙈 nie ma co martwić się na zapas :)
Coś widać 😁

Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie :) ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? :) trzymam kciuki :) ❤️
Słuchaj no ja widzę cienie A na żywo pewnie jeszcze bardziej widać ale beta powie prawdę :) Nie wiem właśnie czy jutro testować czy poczekać do poniedziałku lub wtorku... Mam test o czułości 20 więc nie wiem...

I się nie stresować! Bo ja myślałam, że owu będę mieć tego 15dc i to miało być w miniony poniedziałek. A mój Ł. jechał w delegację i miał wrócić w środę i też już się denerwowałam, że cykl stracony ale na szczęście owu była i był Ł. [emoji16] Teraz pozostało czekać do terminu @
Super to trzymam kciuki żeby sie udało [emoji6] ja się narazie nie stresuje tylko jestem ciekawa co z tą moją owulacja po odstawieniu tabletek bo to już 3 miesiące minęło. Narazie podchodzę jeszcze na luzie chociaż wiadomo przykro jest jak @ przychodzi. Wypatruje tej owu ale tak czy inaczej kochamy się z mężem wtedy kiedy mamy na to ochotę
Miałam testować dopiero za 3 dni.. ale zatestowałam dzisiaj.
27 dc.
Pięknie. Gratulacje [emoji7]
Cześć dziewczyny! U mnie 1 dzień po @ a test nadal negatywny. Może w poniedziałek coś wyjdzie. Będę robić betę i zobacze. Mogę dołączyć do grona starających? [emoji4][emoji4]
Jasne że możesz oby tylko nie na długo [emoji16]
Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie :) ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? :) trzymam kciuki :) [emoji3590]
Wysyłam zdjęcia z dziś testów, tylko średniej jakości niestety i więcej nie testuje. Zobaczymy w poniedziałek bete i oby okres do mnie jutro nie zawitał [emoji4][emoji85] nie ma co martwić się na zapas :)
Trzymam kciuki byś doczekała się poniedziałku i bety. Ja też lykam wit C, d3, acard, magnez i folik

Ja też widzę kreseczke [emoji7]
Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie :) ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? :) trzymam kciuki :) [emoji3590]
Wysyłam zdjęcia z dziś testów, tylko średniej jakości niestety i więcej nie testuje. Zobaczymy w poniedziałek bete i oby okres do mnie jutro nie zawitał [emoji4][emoji85] nie ma co martwić się na zapas :)

Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie :) ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? :) trzymam kciuki :)
Na wszystkich widać blade kreski, mam nadzieję że beta to poteierdzi

reklama
U mnie dziwna sytuacja...
Ginekolog z Invimedu twierdzi, że z owulacji nici ale jakoś dziwnie się czuje w tym cyklu.
Jestem w 20dc, 10dpo i od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze, ciągnie, takie dziwne uczucie... dzisiaj zauważyłam, że mam takie twarde podbrzusze. Nie nastawiam się skoro mi lekarka powiedziała, że pęcherzyk 24-26mm to przejrzały i nic z tego.... Ale jednak jest jkos dziwnie

Do góry