reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
No ale pomyśl, na jakie inne badania lekarz bierze jak się krwawi?

Nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji i się nad tym nie zastanawiam. Nie ma co dyskutować w sferze domysłów, bo takie rozmowy do niczego nie prowadzą [emoji6] lepiej się wyrażać jednoznacznie i nie będzie wątpliwości [emoji3526]

Dziewczyny Za 5 dni @ ( pierwszy termin) i nic zero objawów, powinny mnie już piersi boleć i byc nabrzmiale i cos powinnam czuć w brzuchu oraz brak napadu głodu ( szczególnie słodkie). Powoli zaczynam się stresować ( najtrudniejsze testy w moim życiu 🤣) czy cos jest na rzeczy, czy objawy na @ mi się znowu zmieniły. Ogólnie mam super samopoczucie, nie jestem zła, brak typowego PMS 🤔
Mam to samo!!!! A okres również za 5 dni 🤗

U mnie okres skończył się w niedzielę czyli 6dc, wczoraj zrobiłam test owu i kreska testową była dość ładnie widoczna, a dziś ledwo co 🤔 trochę mnie to zmartwilo bo teoretycznie powinnam zbliżać się do dni plodnych ... szyjka też cały czas nisko 😒
Chciałam wgrać zdjęcie ale oczywiście nie mogę. Nie mam pojęcia co u mnie jest nie ta z tel lub aplikacją że mam z tym problem.

U mnie okres skończył się w niedzielę czyli 6dc, wczoraj zrobiłam test owu i kreska testową była dość ładnie widoczna, a dziś ledwo co [emoji848] trochę mnie to zmartwilo bo teoretycznie powinnam zbliżać się do dni plodnych ... szyjka też cały czas nisko [emoji19]
Chciałam wgrać zdjęcie ale oczywiście nie mogę. Nie mam pojęcia co u mnie jest nie ta z tel lub aplikacją że mam z tym problem.
Ściągnij sobie apke premom. Wstawię ci moje testy owu od 3dc do 16dc i u mnie czasami też tak jest ze pojawia się kreska za chwilę jej nie ma az w końcu jest peak lh a owu mniej więcej parę godzin później

Zdjęcia [emoji116]
Screenshot_20201020_192358_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg
Screenshot_20201020_192408_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg
Screenshot_20201020_192412_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg

reklama
Do góry