reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Oglądacie czasem dziewczyny z akademii płodności?? Wczoraj właśnie trafiłam na live gdzie mówiły o projekcie żyćko. Ile w tym prawdy. Czasem jesteśmy tak pochłonięte staraniami, że nic innego nie zauważamy (ja w tym miesiącu). A miesiące czy lata życia lecą! Te najlepsze lata. Więc teraz czas spojrzeć też na siebie, zrobić coś dla siebie, wybrać się gdzieś, skupić się bardziej na partnerze, oczyścić głowę... I żyć!

reklama
Hej u mnie dzis możliwy dzień 1 @, ale może cykl się przesunął i czekam pare dni. Zrobiłam dzisiaj test bo przecież nie żebym dwa dni temu wam pisała ze zrobię test dopiero po weekendzie [emoji28] oczywscie go zalałam, nie wiem nie umiem sikać prawidłowo na te sikance [emoji848] powtórzę jutro albo po weekendzie, co myślicie ?
Ja mimo wszystko zbieram mocz w kubeczek bo też zawsze zaleje...

reklama
Do góry