reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
I mi udało się przeczytać do końca . Ja chyba po owulacji więc zaczynam odliczanie do testowania 🙂 jak na złość dopadło mnie przeziębienie
trzymam kciuki za staranka. Ja również przeziębiona, wczoraj rano obudziłam się zasmarkana eeeh
Hey Dziewczyny 🙂 U mnie dzisiaj dzień @, na teście biało więc pewnie lada moment znacznie się nowy cykl.. Miłego dnia kochane 😊
póki nie ma to zawsze jest nadzieja że się nie pojawo
Hej u mnie dzis możliwy dzień 1 @, ale może cykl się przesunął i czekam pare dni. Zrobiłam dzisiaj test bo przecież nie żebym dwa dni temu wam pisała ze zrobię test dopiero po weekendzie 😅 oczywscie go zalałam, nie wiem nie umiem sikać prawidłowo na te sikance 🤔 powtórzę jutro albo po weekendzie, co myślicie ?
ja zawsze do testów mocz zbieram do pojemniczka bo tak jak raz probowalam włożyć w strumień moczu to masakra była 😂
Na ostatnim zdjęciu tak ledwo, ledwo cień cienia widze
faktycznie tam coś chyba widać 🤔

Przykro mi 😒 ale skoro @ jeszcze nie ma to może jeszcze jest szansa. Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam test w dniu @ i nic nie było widać . Ależ byłam zawiedziona. Ale @ nie przyszła więc powtórzyłam test chyba następnego dnia i bardzo blada kreska się pojawiła . Trzymam kciuki żeby u ciebie też tak było 😀
Dzięki kochana za słowa otuchy 😊 Jednak mam przeczucie, że to nie ten cykl. Zobaczymy.. 🙂

reklama
Do góry