ana_banana
Fanka BB :)
I mi udało się przeczytać do końca . Ja chyba po owulacji więc zaczynam odliczanie do testowania jak na złość dopadło mnie przeziębienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj jaka slodzinka chyba ma ochotę na herbatkę ja mam to samo jak ta małpa przychodzi to masakre.... Nigdy tak nie miałam A odkąd zaczelismy się starać (czyli od marca) to jest źle, bardzo.... Miałam podejrzenie endometriozy Ale na szczęście jest wszystko okOjej to niech jak najszybciej chorutek zdrowieje. U mnie dzień pod kołderką, no zazwyczaj bardzo źle się czuję podczas miesiączki. I tak sobie z moją psiapsi siedzimy przy herbatce Zobacz załącznik 1185839
Przykro mi ale skoro @ jeszcze nie ma to może jeszcze jest szansa. Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam test w dniu @ i nic nie było widać . Ależ byłam zawiedziona. Ale @ nie przyszła więc powtórzyłam test chyba następnego dnia i bardzo blada kreska się pojawiła . Trzymam kciuki żeby u ciebie też tak byłoHey Dziewczyny U mnie dzisiaj dzień @, na teście biało więc pewnie lada moment znacznie się nowy cykl.. Miłego dnia kochane
Na ostatnim zdjęciu tak ledwo, ledwo cień cienia widzeHej u mnie dzis możliwy dzień 1 @, ale może cykl się przesunął i czekam pare dni. Zrobiłam dzisiaj test bo przecież nie żebym dwa dni temu wam pisała ze zrobię test dopiero po weekendzie oczywscie go zalałam, nie wiem nie umiem sikać prawidłowo na te sikance powtórzę jutro albo po weekendzie, co myślicie ?
No ja jeszcze łapie się na październik Ale mój okres też się zmienił, bo miałam równo co 28 dni A teraz 28, 29 i 30 dlatego stawiam teraz na 29 dc i pozostaje czekaćJa albo 30.10 albo już listopad. Zależy kiedy będzie owulcja
No wlasnie ciężko było mi uchwycić wiec czekamy czy @ się nie pojawiNa ostatnim zdjęciu tak ledwo, ledwo cień cienia widze
Wiem, że ciężko ja 3 miesiące temu jak miałam blada druga kreske to też nie mogłam jej uchwycić na tel ale w końcu przyszła @ i test trafił do śmieciNo wlasnie ciężko było mi uchwycić wiec czekamy czy @ się nie pojawi
Mój trafił do śmieci bo taki test to nie test nie takiego oczekuje hahaWiem, że ciężko ja 3 miesiące temu jak miałam blada druga kreske to też nie mogłam jej uchwycić na tel ale w końcu przyszła @ i test trafił do śmieci