M
M1a2gda
Gość
Ale na wszystkie to nie czekam,jeden max dwa moze sprawic radoscOby...oby :-) nadzieja umiera ostatnia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale na wszystkie to nie czekam,jeden max dwa moze sprawic radoscOby...oby :-) nadzieja umiera ostatnia :-)
DziękowaćBędzie dobrze, powodzenia
Ciekawe. My idziemy do invimedu 19.10 ale to już będzie pewnie kilka dni po owu. Wlasnie się dziwiłam, że nie raz po Ovitrelle mi nie pękają. A Ty jak bierzesz te dwa zastrzyki to jeden za drugim czy w jakimś odstępie czasowym?? I co to jest Fostimon??3 poprzednie cykle Lametta,w 1 cyklu 3 pecherzyki i jeden zastrzyk spowodowal pekniecie tylko jednego pecherzyka. Kolejne 2 cykle,1 pecherzyk. Teraz 4 cykl i doszly zastrzyki Fostimon,dzieki niemu te 4 pecherzyki i decyzja o podwojnym Ovitrelle zeby pekł wiecej niz jeden pecherzyk jak to mialo miejsce w 1 cyklu. U mnie PCOS i lecze sie w Invimedzie.
Zapisałam, trzymam kciuki [emoji256]Hej ja moge zatestowac okolo 20.10 ale czuje ze bedzie negatyw.
Super! Ile dni po owu pierwszy? Długie masz cykle?Hej kochane! Przedstawiam wam moje testowanie.. strumieniowy byl robiony 6.10 czyli 4 dni przed @, nastepny 7.10 i dzis 10.10 w dniu spodziewanej @