reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
3 poprzednie cykle Lametta,w 1 cyklu 3 pecherzyki i jeden zastrzyk spowodowal pekniecie tylko jednego pecherzyka. Kolejne 2 cykle,1 pecherzyk. Teraz 4 cykl i doszly zastrzyki Fostimon,dzieki niemu te 4 pecherzyki i decyzja o podwojnym Ovitrelle zeby pekł wiecej niz jeden pecherzyk jak to mialo miejsce w 1 cyklu. U mnie PCOS i lecze sie w Invimedzie.
Ciekawe. My idziemy do invimedu 19.10 ale to już będzie pewnie kilka dni po owu. Wlasnie się dziwiłam, że nie raz po Ovitrelle mi nie pękają. A Ty jak bierzesz te dwa zastrzyki to jeden za drugim czy w jakimś odstępie czasowym?? I co to jest Fostimon??

To testujemy razem :D u mnie 1sc, okres mam mieć 16.10 ale na bank będę testować wcześniej ;). U mnie krótkie cykle po 24dni, zobaczymy co coś z tego będzie:D

Hej kochane! Przedstawiam wam moje testowanie.. strumieniowy byl robiony 6.10 czyli 4 dni przed @, nastepny 7.10 i dzis 10.10 w dniu spodziewanej @ 😍

Załączniki

• 20201010_093239.jpg
    20201010_093239.jpg
    695,1 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry