reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Hej.. Widzę cisza tu.. W poniedziałek będę rejestrować się ponownie do gina, aby zobaczyć czy cykl listopadowy będzie mój czy jednak nie..
Chociaż lewy jajnik strasznie mnie pobolewa..

reklama
Ja dzisiaj mam 13 dc i dziwnie się czuje, mam wrażenie jakbym miała dostać zaraz @ takie rozpieranie czuje. Wczoraj mnie bolal cały dzień lewy jajnik. W przyszłym tyg lecę do gina może mi coś powie nowego

Byłaś czymś stymulowana?? Dlaczego aż 2xovitrelle??
3 poprzednie cykle Lametta,w 1 cyklu 3 pecherzyki i jeden zastrzyk spowodowal pekniecie tylko jednego pecherzyka. Kolejne 2 cykle,1 pecherzyk. Teraz 4 cykl i doszly zastrzyki Fostimon,dzieki niemu te 4 pecherzyki i decyzja o podwojnym Ovitrelle zeby pekł wiecej niz jeden pecherzyk jak to mialo miejsce w 1 cyklu. U mnie PCOS i lecze sie w Invimedzie.

reklama
Do góry