reklama
M
M1a2gda
Gość
Hej dziewczyny. Ja dzis 13dc wczoraj byl monit i piekne 20mm 4 pecherzyki po dwa na kazdym jajniku,podane 2×Ovitrelle i teraz wielka nadzieja :-) Trzymam kciuki za kazda z Nas :-)
AngelOfHope
Aktywna w BB
Będzie dobrze, powodzeniaHej dziewczyny. Ja dzis 13dc wczoraj byl monit i piekne 20mm 4 pecherzyki po dwa na kazdym jajniku,podane 2×Ovitrelle i teraz wielka nadzieja :-) Trzymam kciuki za kazda z Nas :-)
Bluey.An
Fanka BB :)
O mamy ten sam dzień cyklu A ile trwa twój cykl ?Hej dziewczyny. Ja dzis 13dc wczoraj byl monit i piekne 20mm 4 pecherzyki po dwa na kazdym jajniku,podane 2×Ovitrelle i teraz wielka nadzieja :-) Trzymam kciuki za kazda z Nas :-)
Mimi94
Byłaś czymś stymulowana?? Dlaczego aż 2xovitrelle??Hej dziewczyny. Ja dzis 13dc wczoraj byl monit i piekne 20mm 4 pecherzyki po dwa na kazdym jajniku,podane 2×Ovitrelle i teraz wielka nadzieja :-) Trzymam kciuki za kazda z Nas :-)
Anio0lek
Ale dużo tych pęcherzyków oby tylko wszystkie nie zaskoczyłyHej dziewczyny. Ja dzis 13dc wczoraj byl monit i piekne 20mm 4 pecherzyki po dwa na kazdym jajniku,podane 2×Ovitrelle i teraz wielka nadzieja :-) Trzymam kciuki za kazda z Nas :-)
M
M1a2gda
Gość
3 poprzednie cykle Lametta,w 1 cyklu 3 pecherzyki i jeden zastrzyk spowodowal pekniecie tylko jednego pecherzyka. Kolejne 2 cykle,1 pecherzyk. Teraz 4 cykl i doszly zastrzyki Fostimon,dzieki niemu te 4 pecherzyki i decyzja o podwojnym Ovitrelle zeby pekł wiecej niz jeden pecherzyk jak to mialo miejsce w 1 cyklu. U mnie PCOS i lecze sie w Invimedzie.Byłaś czymś stymulowana?? Dlaczego aż 2xovitrelle??
M
M1a2gda
Gość
Oby...oby :-) nadzieja umiera ostatnia :-)Ale dużo tych pęcherzyków oby tylko wszystkie nie zaskoczyły
reklama
M
M1a2gda
Gość
O mamy ten sam dzień cyklu A ile trwa twój cykl ?
To trzymam za nas mooocno kciuki :-) u mnie 30-31 a u ciebie?
Podziel się: